Mistrzostwa Świata Niemcy 2006 :)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 10:49

Planuje z kumplami wypad na Mistrzostwa Świata do Niemczech, ale nie bardzo wiem ile kosztowałby taki bilet np. na mecz w grupie rep. Polski oraz na jakich obiektach przypuszczalnie mecze bedą rozgrywane. Czekam na waszą opinie, spostrzeżenia i wskazówki na ten temat.

- Moze wy też jedziecie ?
- Może Jp bedzie organizowało jakis wypad do naszych zachodnich sąsiadów?

P.S Fajnie bybyło się spotkać w Niemczech z Polakami i razem udać się na mecz , bo ja nie za dobrze szprecham po niemiecku :roll:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 11:00

Na jednej ze stron internetowych przeczytałem że cena biletu będzi wynosić 35 euro a mecze będą sie odbywać w Berlinie, Dortmundzie, Frankfurtcie nad Menem, Gelsenkirchen, Hamburgu, Hanowerze, Kaiserslautern, Kolonii, Lipsku, Monachium, Norymbergi i Stuttgardzie.

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 11:10

Już podobny temat powstał w dziale Polska:
http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=11568
ale jakoś nie cieszy się zbytnim zainteresowaniem, co mnie troche dziwi. Czyżby nikt nie miał jakichś informacji dotyczących organizowanych wyjazdów? Czyżby nikt nie zamierzał się wybierać na Mundial? Możliwe, że jest troche wcześnie, ale później może być znowu za późno.

Ja z bratem się wybieram, jeszcze kolega z USA jedzie, z tym, że on wybiera się na wszystkie mecze Polski, zamierza tam się zatrzymać na jakiś czas. My jedziemy na jakiś półfinał i conajmniej na 2 mecze Polaków, wszystko jest zależne od tego, jak pójdzie naszym w niemczech.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 11:11

Axel pisze:Na jednej ze stron internetowych przeczytałem że cena biletu będzi wynosić 35 euro a mecze będą sie odbywać w Berlinie, Dortmundzie, Frankfurtcie nad Menem, Gelsenkirchen, Hamburgu, Hanowerze, Kaiserslautern, Kolonii, Lipsku, Monachium, Norymbergi i Stuttgardzie.
Dzieki wielkie za informacje. Nie korci cię żeby pojechać? :-D

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 11:31

Znacie jakies fajne miejsce gdzie moznabybyło się zatrzymać ewentualnie przenocować? Wiecie kiedy odbędzie się losowanie grup Mistrzostw Świata?

Planuje sobie to przekalkulować. Mieszkam na połudiowym wschodzie Polski w 39-tysięcznym Jaśle. Podróż planuje Peugeotem 205 disel pali średnio 6-7 litrów na 100 km do granicy z Niemcami w Olszynie mam ok 550 km. (Co wyniesie mnie ok 143 zl). Dalej nie rozstrzygniętą kwestją pozostają ceny biletów (chodzi mi tu dokladnie o rózne sektory) oraz średnia cena za nocleg w Niemczech ...

T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 11:39

O ile wiem to trzeba zdobyć najpiew bilet podobno są jakieś zapisy na stronie i dopiero potem można nabyć bilety więc to wcale takie łatwe nie jest jak sie wydaje oczywiście moge sie mylić bo zbytnio sie tym nie interesuje :roll:

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 11:48

T-Bar pisze:O ile wiem to trzeba zdobyć najpiew bilet podobno są jakieś zapisy na stronie i dopiero potem można nabyć bilety więc to wcale takie łatwe nie jest jak sie wydaje oczywiście moge sie mylić bo zbytnio sie tym nie interesuje :roll:

Bardzo prosze jeśli mógłbyś podać tą strone, wiadomo czas to pieniądz trzeba w tym wypadku postępować zgodnie z powiedzeniem " kto pierwszy ten lepszy " z góry dzienki pozdro :-D

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 11:54

Adi666666:
Dzieki wielkie za informacje. Nie korci cię żeby pojechać?
Korci mnie i to bardzo, lecz taki wypad nie jest na kieszeń 15-latka:) Może gdybym zrezygnował z kupna psa to bym pojechał...ale wolę psiaka;]

Jeśli chodzi o nocleg to sprawdź te strony
- http://www.berlin-hotel.pl/Mistrzostwa_ ... Niemcy.php
- http://pl.berlinzimmer.de/index.php <--wyszukiwarka hoteli!

Jak i gdzie kupić bilety dowiesz sie z tej o to strony: http://www.mistrzostwa.grs.net.pl/
Jest tam tabela z podanymi cenami biletów i linki do stron z których pożna owy papierek zamówić;)

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 12:19

Axel pisze:Adi666666:
Dzieki wielkie za informacje. Nie korci cię żeby pojechać?
Korci mnie i to bardzo, lecz taki wypad nie jest na kieszeń 15-latka:) Może gdybym zrezygnował z kupna psa to bym pojechał...ale wolę psiaka;]
Ja miałem niedawno 18-nastke więc kasa się znajdzie tylko jedynym mankamentem jest to że musze zdać dobrze mature bo inaczej rodzice mnie nie puszcza. P.S samo paliwo wyjdzie mnie do granicy ok 143 zl / na 5 osob = 28,6 zl na jedna osobe wiec nie dużo... napewno taniej niż autobus. :-D dzieki za info :-D

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 12:27

Ja 18-nastke będe miał dopiero za 3lata i najblizej mi będzie do mistrzostw Euro 2012:[ Z tych linków które Ci podałem powinineś dowiedzić sie wszystkiego co Ci potrzebne.

Pzdr!

Frank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 13:01

Ja planuje z kumplem wyjazd do Niemiec. Dobrze byłoby gdyby ktoś zorganizował wspólny wyjazd. :P Narazie jednak na głowie mam inne sprawy. :cry: , pozyjemy , zobaczymy. Nie wiem jak bede stał z kasą :x

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2005, 13:21

Axel pisze:Ja 18-nastke będe miał dopiero za 3lata i najblizej mi będzie do mistrzostw Euro 2012:[ Z tych linków które Ci podałem powinineś dowiedzić sie wszystkiego co Ci potrzebne.

Pzdr!
Będzie ci jeszcze bliżej jak nam przynają organizację Euro :smile:

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2005, 22:06

Strasznie się napaliłem na ten wyjazd, planuje kupic bilety jesli mi sie to uda to jechac do Niemiec wiem ze autobus bedzie przejezdrzal przez Kraków chciałbym się zabrac z jakąś większą ekipą bo ja szczerze mówiąc nie znam niemieckiego a w kupie siła! , kupy nikt nie ruszy :D
(miałem na mysli oczywiscie grupe ) :-D Moze my jako kibice Juve oraz rep. Polski wybierzemy się tam razem zamiast do Włoch to do Niemiec bliżej i taniej co wy na to ? czekam na odp...

ODPOWIEDZ