Buffon wraca za 3 mecze!!!
- rostek007
- Juventino
Gianluigi Buffon w poniedziałek rozpocznie treningi z piłką. Dzisiaj włoska prasa powołując się na źródła "bliskie" Starej Damie oznajmia, że 2 tygodnie(licząc od poniedziałku) wystarczą by bramkarz nr 1. Juve był w pełni gotowy do gry. Oznaczało by to nie mniej nie więcej, iż pozostało do rozegrania 3 spotkania bez niego (06.11.Livorno-dom, 19.11.Roma-wyjazd, 22.11.FC Brugge-dom). Meczem, który byłby inauguracją sezonu dla Buffona staje sie więc konfrontacja 27.11 z beniaminkiem Serie A Treviso na Stadio Delle Alpi. Ewentualnie jako, że rywal nie jest zbyt wymagający Capello może wstrzymać się do 4. grudnia kiedy to Juventus uda się z wyzytą do Florencji. Przeciwko takiemu snjperowi jak Luca Toni z pewnością Lepiej mieć Gigi'ego w bramce.
żródła:
www.bianconeri.pl
www.sports.it
No nareszcie :-D Mam nadzieje że Gigi zagra w meczu z Treviso ibedzie w pełni formy na Violę, bo to będzie truuuudny mecz :!:
Mały błąd popelniany z przyzwyczjenia :oops:
żródła:
www.bianconeri.pl
www.sports.it
No nareszcie :-D Mam nadzieje że Gigi zagra w meczu z Treviso ibedzie w pełni formy na Violę, bo to będzie truuuudny mecz :!:
Mały błąd popelniany z przyzwyczjenia :oops:
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2005, 12:01 przez rostek007, łącznie zmieniany 1 raz.
- ledbetter
- Juventino
rostek007 pisze:bramkarz nr. 1.
co do treści to nie ma wątpliwości

To jest tylko potwierdzenie tego co pisano tuż po odniesieniu kontuzji. Żadna nowość. Nie mniej cieszy 8)
we believe.
- Nedved11rulez
- Juventino
Tak Sie Ciesze Ze Aż Żal Mi Abbiatego
:płaczę:

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Pirlo
- Juventino
Bardzo dobrze ze Buffon wróci do zdrowia...ale nie od razu wróci do swojej dawnej formy,to moze jeszcze potrwać. Dla mnie najważniejsze zeby był w formie na wiosne kiedy wszystkie rozgrywki wkroczą w decydującą fazę,bo Abiatti dobrze łapie z przecietniakami ligowymi..w ważnych meczach jak narazie zawiódł, podobnie jak Chimenti który powinien juz chyba pomysleć zeby skonczyć kariery

- Cube - fan Juve
- Juventino
W końcu! Ciesze się, że nasz Numero Uno wraca do bramki! W tym momencie Juventus będzie kompletny. Mam nadzieję, że Gigi będzie nadal w znakomitej formie i pomoże nam wygrac LM i Serie A!
(A może także Coppa Italia
)

- Ein
- Juventino
Yeah!!!! Tak niech tylko wróci
to wygram LM 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- nailman86
- Juventino
No i świetnie... Własnie tego potrzebujemy... Bo ostatnio tracilismy za dużo bramek... i może nie była to wina wylacznie naszych bramkarzy to myśle, że gdyby w bramce stał Buffon to część z tych bramek nie padłaby...
Także wracaj Gianluiggi...
Także wracaj Gianluiggi...

FORZA JUVE, FORZA ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- koki90
- Juventino
Stało się to szybciej niż myślałem
zdzwało mi się, że Buffon w jakimś wywiadzie mówił, że wróci w grudniu...no w sumie będzie to prawie grudzień 
Miejmy tylko nadzieje, że nie będzie żadnych komplikacji czy niedaj Boże odnowienia kontuzji
Nic tylko się cieszyć i życzyć szybkiego powrotu do zdrowia i szczytowej formy

Miejmy tylko nadzieje, że nie będzie żadnych komplikacji czy niedaj Boże odnowienia kontuzji

Nic tylko się cieszyć i życzyć szybkiego powrotu do zdrowia i szczytowej formy

- Pilekww
- Juventino
No pieknie juz sie nie mogłem się doczekac!!
W odatku 2 wazne meczy przegraliśmy własnie przez brmkarzy
Znając Giego pokaże ze nic nie stanie mu na przeszkodzie by byc nr 1 na świecie! Z jego zawziętoscią napewno będzie chciał byc jeszcze lepszy!
FORZA GIGI!!!

FORZA GIGI!!!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Słuchajcie, zeby nie mowic wiele na Abbiatiego, to on zawalił 2 bramki z Monachium. Przy 1 Christian wbił ją sobie sam zaś przy 2 mógł chyba wyjść na przedpole. O ile z moim zdaniem przy 2 golu mozna dyskutowac to przy 1 to ewidentny blad goalkeepera. Myślę, że Gigi gdyby znajdowal sie w bramce Juve przynajmniej od jednego gola by nas uchronił...