Sky w Polsce?!
- JUVEFANE_10
- Juventino
Chciałbym się spytac czy mozna sobie zamówić sky do Polski
JESTEM OSZUSTEM
- swiergot
- Juventino
Odbieranie Sky poza terytorium Włoch jest nielegalne. Co nie znaczy, że jest niemożliwe. Zestaw do odbioru może być zakupiony na kogoś we Włoszech i wywieziony zagranicę. Tyle że z zagranicy nie można łączyć się ze Sky aby wybierać sobie programy.

- del kasa
- Juventino
Proponuję przerobienie odpowiedniego odtwarzacza...swiergot pisze:Odbieranie Sky poza terytorium Włoch jest nielegalne. Co nie znaczy, że jest niemożliwe. Zestaw do odbioru może być zakupiony na kogoś we Włoszech i wywieziony zagranicę. Tyle że z zagranicy nie można łączyć się ze Sky aby wybierać sobie programy.
- Mateo
- Juventino
Tak przypuszczałem..ale szkoda że nie można, chociaż i takpewnie bym nie skorzystał. Swoją drogą mam pytanie - nie znalazłem odpowiedniego tematu więc pytam tu, jak coś skierujcie mie gdzieś: wie ktoś gdzie kupić, jak programować i czy kupno ''pirackiego'' dekoderu jest dobra rzecza? Czy bede mial syskie programy typu Polsat Sport, Canal+ itp? I jeszcze jakieś zagraniczne? Tak słyszałem..ile kosztuje gdzieś kupno? Z góry thx, bo naprawde zalezy mi na ogladaniu meczow naszego kochanego J
uve
- del kasa
- Juventino
Własnei o tym pisałem kolego wyżejMateusszek pisze:Tak przypuszczałem..ale szkoda że nie można, chociaż i takpewnie bym nie skorzystał. Swoją drogą mam pytanie - nie znalazłem odpowiedniego tematu więc pytam tu, jak coś skierujcie mie gdzieś: wie ktoś gdzie kupić, jak programować i czy kupno ''pirackiego'' dekoderu jest dobra rzecza? Czy bede mial syskie programy typu Polsat Sport, Canal+ itp? I jeszcze jakieś zagraniczne? Tak słyszałem..ile kosztuje gdzieś kupno? Z góry thx, bo naprawde zalezy mi na ogladaniu meczow naszego kochanego Juve

Kupno takiego dekodera to jest świetna sprawa. Z tego co wiem programów miałbyś dosłownie TYSIĄCE. Praktycznie wszystkie jakie są dostępne. Jak na razie tylko niektóre stacje mają dośc konkretne zabezpieczenia

Ostatnio zmieniony 11 września 2005, 22:41 przez del kasa, łącznie zmieniany 1 raz.
- swiergot
- Juventino
Chyba masz problemy z czytaniem. To jest pay-per-view, a nie zwykły przekaz.del kasa pisze:Proponuję przerobienie odpowiedniego odtwarzacza...i bedziesz miał całą pule pogramów jakie są na świecie 8) to działa, poczytajcie.... :lol:

- del kasa
- Juventino
Mało istotne co to jest i jak się nazywa :-D ważne, że działa i jest z tego świetny pozytekswiergot pisze:Chyba masz problemy z czytaniem. To jest pay-per-view, a nie zwykły przekaz.del kasa pisze:Proponuję przerobienie odpowiedniego odtwarzacza...i bedziesz miał całą pule pogramów jakie są na świecie 8) to działa, poczytajcie.... :lol:

P.S. wiem jak to sie dokłądnie nazywa i jak to wszytsko działa także nie musisz mi nic objaśniac. Wiadomo że to nei jest zwykły przekaz jesli się ma setki programów do dyspozycji za darmo praktycznie(za koszt dekodera)

- Asta#8
- Qualità Juventino
Z tego co ja wiem, to SKY jest również w Angli. Nie wiem czy to jest ten sam, co we Włoszech, ale na 100 % w Anglii też można oglądać SKY NEWS, SPORT itp itpswiergot pisze:Odbieranie Sky poza terytorium Włoch jest nielegalne. Co nie znaczy, że jest niemożliwe. Zestaw do odbioru może być zakupiony na kogoś we Włoszech i wywieziony zagranicę. Tyle że z zagranicy nie można łączyć się ze Sky aby wybierać sobie programy.
- swiergot
- Juventino
Sky News to nawet w polskich kablówkach jest chyba. Chodzi o progray Sky Calcio i pokazywanie meczów Serie A.Asta#8 pisze:Z tego co ja wiem, to SKY jest również w Angli. Nie wiem czy to jest ten sam, co we Włoszech, ale na 100 % w Anglii też można oglądać SKY NEWS, SPORT itp itp

- del kasa
- Juventino
Zainteresowanym polecam dekoder Fergusona który jest dostępny w sklepie, z tego co słyszałem już przerobiony :!: (koszt 600 zł) --> do tego sprzętu jest duża ilośc softów
Bądz ktoryś z dekoderów Pioneera 1430 lub 1530

Bądz ktoryś z dekoderów Pioneera 1430 lub 1530
- Gigi1986
- Juventino
Napewno można oglądać SKY ,ale w sposób nielegalny. Poszukaj tego typu porad na allegro - zwykle troche kosztują. 

Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
- Kombinat
- Juventino
Co do przerobionych dekoderów, to was zasmucę. Nie jest możliwy odbiór Syfry i Lolsatu za darmo, tylko dzięki wgrywaniu kluczy.
Żeby odbierać te platformy korzysta się albo z czarnej karty (mało wiem na ten temat i nie wiem jak to działa, nie wiem czy jest pewne, wiem że jest drogie, bo ponad 500 stów za kartę).
Albo z sharingu, czyli dzielenia jednej karty na pewną ilość osób. Osoba udostępniająca woła sobie zazwyczaj około 20zł miesięcznie za calutki pakiecik syfry.
Tak, mozemy oglądać tysiące programów za darmo, ale polskich programów tam wiele nie uświadczymy. A już na pewno nie tych porządnych
Chodzi tutaj o comiesięczne wgrywanie kluczy do dekodera.
Wystarczy tutaj mieć dekoder (400zł około) i przerobić go programowo komputerem. Tutaj to co nas interesuje, czyli sporo, jeśli nie wszyskie mecze JUVE możemy oglądać dzięki kluczom.
Przez dwa tygodnie mnie nie będzie więc nic więcej nie podpowiem, ale wszystko jest w google
PS. Jeśli naruszyłem jakoś regulamin, że niby mówię jak łamać prawo, to proszę usunąć wypowiedź
Żeby odbierać te platformy korzysta się albo z czarnej karty (mało wiem na ten temat i nie wiem jak to działa, nie wiem czy jest pewne, wiem że jest drogie, bo ponad 500 stów za kartę).
Albo z sharingu, czyli dzielenia jednej karty na pewną ilość osób. Osoba udostępniająca woła sobie zazwyczaj około 20zł miesięcznie za calutki pakiecik syfry.
Tak, mozemy oglądać tysiące programów za darmo, ale polskich programów tam wiele nie uświadczymy. A już na pewno nie tych porządnych

Wystarczy tutaj mieć dekoder (400zł około) i przerobić go programowo komputerem. Tutaj to co nas interesuje, czyli sporo, jeśli nie wszyskie mecze JUVE możemy oglądać dzięki kluczom.
Przez dwa tygodnie mnie nie będzie więc nic więcej nie podpowiem, ale wszystko jest w google

PS. Jeśli naruszyłem jakoś regulamin, że niby mówię jak łamać prawo, to proszę usunąć wypowiedź

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
- DENATURATBOY
- Juventino
kk
ŚRODKOWY PALEC,KOMU?... POLICJI!!!