Sky w Polsce?!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 18:03

Chciałbym się spytac czy mozna sobie zamówić sky do Polski

JESTEM OSZUSTEM
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 19:47

No nie wiem na pewno, ale o sama platforme to bedzie ciezko :| Ale znam przypadki, ktorzy posiadaja pakiet SKY w kablowce... Wiec jednak mozna to ogladac w Polsce.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 21:22

Odbieranie Sky poza terytorium Włoch jest nielegalne. Co nie znaczy, że jest niemożliwe. Zestaw do odbioru może być zakupiony na kogoś we Włoszech i wywieziony zagranicę. Tyle że z zagranicy nie można łączyć się ze Sky aby wybierać sobie programy.

Obrazek
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 22:14

swiergot pisze:Odbieranie Sky poza terytorium Włoch jest nielegalne. Co nie znaczy, że jest niemożliwe. Zestaw do odbioru może być zakupiony na kogoś we Włoszech i wywieziony zagranicę. Tyle że z zagranicy nie można łączyć się ze Sky aby wybierać sobie programy.
Proponuję przerobienie odpowiedniego odtwarzacza... :wink: i bedziesz miał całą pule pogramów jakie są na świecie 8) to działa, poczytajcie.... :lol:

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 22:23

Tak przypuszczałem..ale szkoda że nie można, chociaż i takpewnie bym nie skorzystał. Swoją drogą mam pytanie - nie znalazłem odpowiedniego tematu więc pytam tu, jak coś skierujcie mie gdzieś: wie ktoś gdzie kupić, jak programować i czy kupno ''pirackiego'' dekoderu jest dobra rzecza? Czy bede mial syskie programy typu Polsat Sport, Canal+ itp? I jeszcze jakieś zagraniczne? Tak słyszałem..ile kosztuje gdzieś kupno? Z góry thx, bo naprawde zalezy mi na ogladaniu meczow naszego kochanego J :wink: uve

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 22:34

Mateusszek pisze:Tak przypuszczałem..ale szkoda że nie można, chociaż i takpewnie bym nie skorzystał. Swoją drogą mam pytanie - nie znalazłem odpowiedniego tematu więc pytam tu, jak coś skierujcie mie gdzieś: wie ktoś gdzie kupić, jak programować i czy kupno ''pirackiego'' dekoderu jest dobra rzecza? Czy bede mial syskie programy typu Polsat Sport, Canal+ itp? I jeszcze jakieś zagraniczne? Tak słyszałem..ile kosztuje gdzieś kupno? Z góry thx, bo naprawde zalezy mi na ogladaniu meczow naszego kochanego J :wink: uve
Własnei o tym pisałem kolego wyżej :D moze sie troche nie jasno wyraziłem ale juz mówie dokałdniej...
Kupno takiego dekodera to jest świetna sprawa. Z tego co wiem programów miałbyś dosłownie TYSIĄCE. Praktycznie wszystkie jakie są dostępne. Jak na razie tylko niektóre stacje mają dośc konkretne zabezpieczenia :wink: Informatycy z Polsatu póbują się poblokować ale na razie nic im nie wychodzi :smile: Wystarczy co jakiś czas ściągnąć aktualizacje kodów-zainstalowac i śmigać dalej :P Możesz kupic przerobiony dekoder bądz dać go do przeróbki jakiemuś magikowi :D taki dekoder kosztuje ok 700 zł(zależy od modelu) . Nikomu się nie chwal rzecz jasna jakby cooooo :prochno:
Ostatnio zmieniony 11 września 2005, 22:41 przez del kasa, łącznie zmieniany 1 raz.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 22:41

del kasa pisze:Proponuję przerobienie odpowiedniego odtwarzacza... :wink: i bedziesz miał całą pule pogramów jakie są na świecie 8) to działa, poczytajcie.... :lol:
Chyba masz problemy z czytaniem. To jest pay-per-view, a nie zwykły przekaz.

Obrazek
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2005, 22:43

swiergot pisze:
del kasa pisze:Proponuję przerobienie odpowiedniego odtwarzacza... :wink: i bedziesz miał całą pule pogramów jakie są na świecie 8) to działa, poczytajcie.... :lol:
Chyba masz problemy z czytaniem. To jest pay-per-view, a nie zwykły przekaz.
Mało istotne co to jest i jak się nazywa :-D ważne, że działa i jest z tego świetny pozytek :D nie sądzisz...?

P.S. wiem jak to sie dokłądnie nazywa i jak to wszytsko działa także nie musisz mi nic objaśniac. Wiadomo że to nei jest zwykły przekaz jesli się ma setki programów do dyspozycji za darmo praktycznie(za koszt dekodera) :P

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2005, 15:55

swiergot pisze:Odbieranie Sky poza terytorium Włoch jest nielegalne. Co nie znaczy, że jest niemożliwe. Zestaw do odbioru może być zakupiony na kogoś we Włoszech i wywieziony zagranicę. Tyle że z zagranicy nie można łączyć się ze Sky aby wybierać sobie programy.
Z tego co ja wiem, to SKY jest również w Angli. Nie wiem czy to jest ten sam, co we Włoszech, ale na 100 % w Anglii też można oglądać SKY NEWS, SPORT itp itp

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2005, 16:14

Asta#8 pisze:Z tego co ja wiem, to SKY jest również w Angli. Nie wiem czy to jest ten sam, co we Włoszech, ale na 100 % w Anglii też można oglądać SKY NEWS, SPORT itp itp
Sky News to nawet w polskich kablówkach jest chyba. Chodzi o progray Sky Calcio i pokazywanie meczów Serie A.

Obrazek
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2005, 07:57

Zainteresowanym polecam dekoder Fergusona który jest dostępny w sklepie, z tego co słyszałem już przerobiony :!: (koszt 600 zł) --> do tego sprzętu jest duża ilośc softów :P
Bądz ktoryś z dekoderów Pioneera 1430 lub 1530

Gigi1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 15:17

Napewno można oglądać SKY ,ale w sposób nielegalny. Poszukaj tego typu porad na allegro - zwykle troche kosztują. :D

Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 15:42

Co do przerobionych dekoderów, to was zasmucę. Nie jest możliwy odbiór Syfry i Lolsatu za darmo, tylko dzięki wgrywaniu kluczy.
Żeby odbierać te platformy korzysta się albo z czarnej karty (mało wiem na ten temat i nie wiem jak to działa, nie wiem czy jest pewne, wiem że jest drogie, bo ponad 500 stów za kartę).
Albo z sharingu, czyli dzielenia jednej karty na pewną ilość osób. Osoba udostępniająca woła sobie zazwyczaj około 20zł miesięcznie za calutki pakiecik syfry.

Tak, mozemy oglądać tysiące programów za darmo, ale polskich programów tam wiele nie uświadczymy. A już na pewno nie tych porządnych :) Chodzi tutaj o comiesięczne wgrywanie kluczy do dekodera.
Wystarczy tutaj mieć dekoder (400zł około) i przerobić go programowo komputerem. Tutaj to co nas interesuje, czyli sporo, jeśli nie wszyskie mecze JUVE możemy oglądać dzięki kluczom.

Przez dwa tygodnie mnie nie będzie więc nic więcej nie podpowiem, ale wszystko jest w google :)

PS. Jeśli naruszyłem jakoś regulamin, że niby mówię jak łamać prawo, to proszę usunąć wypowiedź :)

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 15:48

http://laki.dvhk.pl/

Tutaj macie wszystko ... 'znawcy' :)

DENATURATBOY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2006, 18:06

kk