Alex Del Piero najlepszym strzelcem w historii Juve?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ADP112

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 19:50

Z moich obliczen wynika że Del Piero ma strzelonych 171 bramek w Juventusie, zatem brakuje mu do najlepszego strzelca w historii Juve tylko 7 bramek. Czy bedzie mu dane poprawić ten rekord?? Napiszcie co o tym sądzicie!

Zły pokój, powinno być w ogólnym. Bez kartki bo jesteś nowy, zapraszam do regulaminu /Dragon

Milan prawie jak JUVENTUS. Prawie robi wielką różnice. FoRzA JuVe
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 19:54

Po ostatnich wydarzeniach tracę nadzieję że to mu się uda...
Jeśli alex odejdzie to już rekordu nie poprawi. Jeśli natomiast zostanie, to zawsze te 7 czy 8 bramek w sezonie strzeli.
Sprawa jest prosta, zależy to od sytuacji w klubie, przede wszystkim od transferu cassano...

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 19:58

Ja myślę, że powinno się to udać już w tym sezonie nawet mimo tego, że Capello nie pała ogromną sympatią do Alexa. Chyba trudno uwierzyć, że Del Piero miałby przesiedzieć na ławce ponad 40 spotkań:lol:, tak więc myślę, że przynajmniej 7 bramek w tym sezonie nie powinno sprawić dużych problemów.

Z Juve na dobre i złe!
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 20:48

Strzeli... nie strzeli... oto jest pytanie :D które zadają sobie wszyscy kibice Juventusu i fani Del Piero.Wspaniale by było gdyby strzelił te 7 czy 8 brameczek :-D Swoją postawą w drużynie przez tak wiele lat udowodnił i zasłużył sobie na miano najlepszego strzelca w historii klubu :P zobaczymy czy bedzie mu to przykazane... na połowe pytania odpowiedz poznamy już 31 sierpnia :wink:

kacper_ht

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 21:07

Jestem przekonany ze strzeli wiecej niz 10 w tym sezonie, wiec rekord spokojnie pobije :)

pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 21:24

Mam nadzieję że poprawi ten rekordzik :) Życze mu tego z całego serca :dance:

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 21:30

sprawa jest prosta: jak Del Piero bedzie gral, to poprawi ten rekord. a jezeli nie bedzie gral, tylko siedzial na lawie, to niestety watpie w to...

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 22:03

trudno powiedzieć...myśle podobnie jak Del Kasa - poczekajmy do 31 sierpnia/ 1września. Jeżeli żaden napastnik nie trafi do Juve to myśle, że DP poprawi rekord i życze mu tego z całego serducha :D :)

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 22:05

Myśle ze mu się uda... 7 bramek to nie tal dluzo... oby tyllo capello wbil sobie to do tego łba ze Del Piero musi grac, a przynajmniej wchodzic w koncowkach co i tak mi si enie podoba... no chyba ze lubi sluchac jak kibice druzyny ktora prowadzi go bluzgaja...

DEL PIERO TO JUVE, JUVE TO DEL PIERO

CAPELLO OUT !!

PS. A tak w ogole... ładny mam Sig ?? :prochno:

Wyśmienity! Zaraz dostaniesz kartkę, bo ma nieregulaminowe rozmiary :? Zmień jak najszybciej. /Dragon

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 22:06

jak bedzie gral to nepwno poprawi ten rekord to by bylo cos pieknego nalerzy mu sie!!!!.. przeciez jest symbolem Juventusu!! :bravo: :bravo:

FORZA JUVE FORZA WIDZEW

TreDelIbra

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 22:12

Jestem pewien ,że poprawi ten rekord , jeśli dojdzie do takiej formy jaką prezentował chociażby pod koniec ubiegłego sezonu to będzie w stanie go pobić:]
Nie wierze w to żeby odszedł z Juve , nie moge sobie tego wyobrazić.
Zycze mu żeby pobił ten rekord , należu mu się on jak nikomu innemu :]
Zobaczymy czy mu się to uda :think:

Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 22:22

Siedem bramek to tak mało ,a może tak dużo :think:
Czas pokaże czy zapisze się na kartach historii w co mocno wierze. :P :P :P

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 22:25

Radeek pisze:oby tyllo capello wbil sobie to do tego łba ze Del Piero musi grac, a przynajmniej wchodzic w koncowkach co i tak mi si enie podoba... no chyba ze lubi sluchac jak kibice druzyny ktora prowadzi go bluzgaja...

DEL PIERO TO JUVE, JUVE TO DEL PIERO

CAPELLO OUT !!
W rzeczy samej. Co tam jakies puchary czy inne mistrzostwa, po co to Juventusowi? Wazne, zeby Del Piero gral :bravo:

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 22:40

KwiAtek pisze: W rzeczy samej. Co tam jakies puchary czy inne mistrzostwa, po co to Juventusowi? Wazne, zeby Del Piero gral :bravo:
Wyczuwam lekka ironie :) no ale coz.... Myślisz ze jak Alex bedzie gral to tego nie zdobeda ...
A tak w ogole to sie juz sam zastanawiam czy ja przez te lata kibicowalem Juve czy Del Piero :prochno:

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2005, 23:26

:naughty: Nie chodzi o to, czy DP, Zlatan, Trezegol, Mutu czy Zalayeta. Chodzi o to, żeby każdy dostawał równorzędną szansę gry, bo nie wierzę, że na takim poziomie są w drużynie zawodnicy pozbawieni umiejętności. :doh: A Capello widac ma swoich "pupilów". Mam nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja za czasów, kiedy Capello prowadził AS Romę, gdy Montella (prawie) w ogóle nie dostawał szansy gry. :think:

PS. Kurde faja, chyba pomyliłem tematy. :D Ale niech zostanie, to też się jakoś z tym wiąże. :whistle:

ODPOWIEDZ