Alex Del Piero najlepszym strzelcem w historii Juve?
- ADP112
- Juventino
Z moich obliczen wynika że Del Piero ma strzelonych 171 bramek w Juventusie, zatem brakuje mu do najlepszego strzelca w historii Juve tylko 7 bramek. Czy bedzie mu dane poprawić ten rekord?? Napiszcie co o tym sądzicie!
Zły pokój, powinno być w ogólnym. Bez kartki bo jesteś nowy, zapraszam do regulaminu /Dragon
Zły pokój, powinno być w ogólnym. Bez kartki bo jesteś nowy, zapraszam do regulaminu /Dragon
Milan prawie jak JUVENTUS. Prawie robi wielką różnice. FoRzA JuVe
- Kombinat
- Juventino
Po ostatnich wydarzeniach tracę nadzieję że to mu się uda...
Jeśli alex odejdzie to już rekordu nie poprawi. Jeśli natomiast zostanie, to zawsze te 7 czy 8 bramek w sezonie strzeli.
Sprawa jest prosta, zależy to od sytuacji w klubie, przede wszystkim od transferu cassano...
Jeśli alex odejdzie to już rekordu nie poprawi. Jeśli natomiast zostanie, to zawsze te 7 czy 8 bramek w sezonie strzeli.
Sprawa jest prosta, zależy to od sytuacji w klubie, przede wszystkim od transferu cassano...
- Vojtimar
- Juventino
Ja myślę, że powinno się to udać już w tym sezonie nawet mimo tego, że Capello nie pała ogromną sympatią do Alexa. Chyba trudno uwierzyć, że Del Piero miałby przesiedzieć na ławce ponad 40 spotkań:lol:, tak więc myślę, że przynajmniej 7 bramek w tym sezonie nie powinno sprawić dużych problemów.
Z Juve na dobre i złe!
- del kasa
- Juventino
Strzeli... nie strzeli... oto jest pytanie
które zadają sobie wszyscy kibice Juventusu i fani Del Piero.Wspaniale by było gdyby strzelił te 7 czy 8 brameczek :-D Swoją postawą w drużynie przez tak wiele lat udowodnił i zasłużył sobie na miano najlepszego strzelca w historii klubu
zobaczymy czy bedzie mu to przykazane... na połowe pytania odpowiedz poznamy już 31 sierpnia 

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Mam nadzieję że poprawi ten rekordzik
Życze mu tego z całego serca 

- rad3k88
- Juventino
Myśle ze mu się uda... 7 bramek to nie tal dluzo... oby tyllo capello wbil sobie to do tego łba ze Del Piero musi grac, a przynajmniej wchodzic w koncowkach co i tak mi si enie podoba... no chyba ze lubi sluchac jak kibice druzyny ktora prowadzi go bluzgaja...
DEL PIERO TO JUVE, JUVE TO DEL PIERO
CAPELLO OUT !!
PS. A tak w ogole... ładny mam Sig ??
Wyśmienity! Zaraz dostaniesz kartkę, bo ma nieregulaminowe rozmiary :? Zmień jak najszybciej. /Dragon
CAPELLO OUT !!
PS. A tak w ogole... ładny mam Sig ??

Wyśmienity! Zaraz dostaniesz kartkę, bo ma nieregulaminowe rozmiary :? Zmień jak najszybciej. /Dragon
- TreDelIbra
- Juventino
Jestem pewien ,że poprawi ten rekord , jeśli dojdzie do takiej formy jaką prezentował chociażby pod koniec ubiegłego sezonu to będzie w stanie go pobić:]
Nie wierze w to żeby odszedł z Juve , nie moge sobie tego wyobrazić.
Zycze mu żeby pobił ten rekord , należu mu się on jak nikomu innemu :]
Zobaczymy czy mu się to uda
Nie wierze w to żeby odszedł z Juve , nie moge sobie tego wyobrazić.
Zycze mu żeby pobił ten rekord , należu mu się on jak nikomu innemu :]
Zobaczymy czy mu się to uda

- KwiAtek
- Juventino
W rzeczy samej. Co tam jakies puchary czy inne mistrzostwa, po co to Juventusowi? Wazne, zeby Del Piero gralRadeek pisze:oby tyllo capello wbil sobie to do tego łba ze Del Piero musi grac, a przynajmniej wchodzic w koncowkach co i tak mi si enie podoba... no chyba ze lubi sluchac jak kibice druzyny ktora prowadzi go bluzgaja...
CAPELLO OUT !!

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- rad3k88
- Juventino
Wyczuwam lekka ironieKwiAtek pisze: W rzeczy samej. Co tam jakies puchary czy inne mistrzostwa, po co to Juventusowi? Wazne, zeby Del Piero gral

A tak w ogole to sie juz sam zastanawiam czy ja przez te lata kibicowalem Juve czy Del Piero

- Cube - fan Juve
- Juventino
:naughty: Nie chodzi o to, czy DP, Zlatan, Trezegol, Mutu czy Zalayeta. Chodzi o to, żeby każdy dostawał równorzędną szansę gry, bo nie wierzę, że na takim poziomie są w drużynie zawodnicy pozbawieni umiejętności. :doh: A Capello widac ma swoich "pupilów". Mam nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja za czasów, kiedy Capello prowadził AS Romę, gdy Montella (prawie) w ogóle nie dostawał szansy gry. 
PS. Kurde faja, chyba pomyliłem tematy.
Ale niech zostanie, to też się jakoś z tym wiąże. 

PS. Kurde faja, chyba pomyliłem tematy.