SZWECJA - POLSKA 3-0

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 22:01

NO to chyba koniec szans na ME. FATALNA gra , 2 strzały celne na bramke szwedów , tradycji stało sie za dość. Powiem w stylu pana AMBROZIAKA który komentuje Lige Światową siatkówki....KA TA STRO FA :D :cry: ...dudek tez sie nie popisał przy 3 bramce :?

Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 22:12

Załamka calkowita jak mozna tak grac?. Jesli nie podejmujemy walki to niemamy na co liczyc . :( :( :( :( .Dlaczego ja nie jestem włochem :-D

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 22:15

Gra tragiczna a Kosowski z taka forma to napewno bedzie podstawowym zawodnikiem Lazio, Interu, Sampdori czy co tam jeszce niby chce go kupic. A no i jeszce moj "mistrz" Dudek, brawa dla tego Pana. Tak dalej a Hullier bedzie wolal w bramce Liverpoolu postawic Owena niz naszego wspanialego golkipera :twisted:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 22:16

Napisze to jeszcze raz... KPINY !! Jak mozna bylo tak zagrac... w co oni grali ?? Na poczatku jakos takos sie ukladalo ale w 12 min sie zaczelo ... Nie no ... Kosowski ? Dawidowski ? .... NO COMENNTS (albo jak to sie tam pisze)

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 22:30

Co tu dużo mówic...Janas nie ma pomysłu na gre kadry...to nie jest reprezentacja tylko jakaś zbieranina!!!Piłkarze graja tak jagby wogóle nie zależało im na wyniku..Polska jest obecnie słabiutka drużyna..

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 22:30

Gianluigi pisze:Załamka calkowita jak mozna tak grac?. Jesli nie podejmujemy walki to niemamy na co liczyc . :( :( :( :( .Dlaczego ja nie jestem włochem :-D
Ja też tego żałuję.

Jaki wstyd :oops:, obciach przed całym światem. Boże czemu Nedved nie urodził się trochę dalej na północ :cry:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 22:37

Niema co sie rozpisywać......POŚMIEWISKO :!: Myślałem przed meczem, że chociaż 1 strzelą. Ale dali ciała! Koniec marzeń o Euro! Janas niesprawdził sie już w roli trenera. Błędę było wywalenie Engela. Takiech meczów nieda sie ogłądać!

Obrazek
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 22:58

To bylo zalosne !!
Jutrzejsze gazety sportowe powinny wydrukowac czyste strony z napisem -bez komentarza- !

FORZA JUVE
Marco_Biancini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 23:22

ADAMJUVENTUSPL pisze:
Jaki wstyd :oops:, obciach przed całym światem. Boże czemu Nedved nie urodził się trochę dalej na północ :cry:
Nawet gdyby urodził sie te pare kilometrów na północ to i tak nic by to nie dało bo w polsce talenty sie marnują... A panu Janasowi proponuję na przyszły mecz powołać mnie na prawą flankę w pomocy. A nie... Zapomniałem że nie mam poslkiego obywatelstwa...

Dziękuje Panu Domenico Maggiora!
To dzięki Panu teraz tu jestem!

All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2003, 23:25

I tu się gada o Juve?
A co do reprezentacji, to czy można już zacząć płakać.
Nawet gdybyśmy byli gospodarzami ME to i tak nie wiadomo czy byśmy w nich zagrali.HEHEHEHE. Śmieszne nie?

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2003, 09:37

:D :D :D :D
POdejrzewajac przebieg meczu najpierw pojechalem pograc w pilke a po przyjezdzie (juz bylo 2-0) poszedlem sobie na browa.
Powiem jedno Janas jest gorszy nawet od Bonka. Bo tak samo nie umie trenowac pilkarzy ale Boniek jeszcze jakos sensownie gadal na konferencjach i w wywiadach. Janas dla mnie jest po prostu kmiotkiem. Sorry za takie slowa, ale inne mi nie przychodza na mysl. A cale te PZPN to bym przepedzil do lasu. Komu przeszkadzal Engel?? No komu? Czy wtedy zle gralismy? JEsli tak to teraz .... bo gra tego nazwac nie mozna.
I trafnie ktos dzisiaj w radiu powiedzial ze nasi pilkarze razem z engelem to nadaja sie tylko do ciezkich robot drogowych!
Zatem wnosze apel!
JANAS DO LASU. LISTKIEWICZ DO LASU! WSZYSTKICH DO LASU bo po prostu w ciagu paru dni, kiedy zwolnili Engela stoczyli polska pilke spowrotem do dziury!!! Szybciej nizby sie ktos spodziewal!

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2003, 11:20

Buhahahahahhaah bez pojęcia grali a Kosowski się strasznie zeszmacił i Dudek wogóle wszyscy no możę Hajto( nie lubie gościa) z Bąkiem jakoś im to wyszło.

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2003, 11:24

porazka.. co to bylo?
obejrzalem pierwsza polowe bo nie bylo co ogladac..

wstyd.

miloo7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2003, 11:53

Mamy jeszcze iluzoryczne szanse na awans ale to juz inna historia.

Semi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2003, 12:50

no cuż przegraliśmy w fatalnym stylu no i pożegnaliśmy się po raz kolejny z mistrzostawmi europy. Może za 4 lata się uda jak wejdą mlodzi (Burkhard, Grzelak, Madej, itd.) to może się w tej reprezentacji coś ruszy, bo Ci "gwiazdorzy" nic nie grają. Czasami się wstydze że jestem Polakiem...

Juve4ever

gg 3417094
ODPOWIEDZ