[qKoszulki] Rep. Włoch 2004 Home/Away M,L,XL - 120zł

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 12:35

Witam,
z wielkim opóźnieniem mamy przyjemność wreszcie przedstawić Wam nasze pierwsze produkty. Mamy nadzieję, że uda nam się odbić od dołka, do którego wpadliśmy po nieprzyjemnych okolicznościach przy zamawianiu innej dostawy.

Dziś do zaoferowania mamy w pełni oryginalne, zeszłoroczne koszulki reprezentacji Włoch w prawie pełnej gamie rozmiarowej - M,L,XL.

ObrazekObrazek

Trykoty są wykonane z bardzo lekkiego, rozciągliwego i przyjemnego w dotyku materiału, co fundamentalnie różni ją od falsyfikatów z Allegro, które w najbliższych dniach staną do rywalizacji z naszymi produktami, a efekty tej walki będzięcie mogli przeczytać na forum w kolejnym porównaniu, w którym wytyczę najdrobniejsze elementy, po których można poznać oryginał.

ObrazekObrazek

O autetyczności produktu świadczy pełen komplet metek zewnętrznych i wewnętrznych, których brakuje w tajskich podróbkach

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

oraz perfykcyjne wykonanie solidnymi i estetycznymi potrójnymi szwami.

ObrazekObrazek

Przypominam dodatkowo, żeby nie kierować się rozmiarówką z Allegro, gdyż oryginalna, nasza eLka jest równa tajskiej XeLce.

Cena jednej koszulki: 120 zł. Przy wpłacie na konto przesyłka gratis.

Wszystkich zainteresowanych prosiłbym o kontakt na privie:
GG: 1482282
Mail: parowa@gmail.com albo par0wa@wp.pl
lub PW na forum.

Uwaga! Na JP prowadzimy jedynie tygodniową przedsprzedaż, którą realizować również będziemy poprzez Allegro [musimy zyskać trochę komentarzy]. Po tym okresie koszulki, które zostaną, wystawiamy na publiczną aukcję.

Deckreg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 18:19

czyli XL to jaki wzrost etc?

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 18:23

Deckreg pisze:czyli XL to jaki wzrost etc?
Czyli u Paroowy dostaniesz normalne rozmiary, a na Allegro dla Żółtych :P.

Deckreg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 20:46

czyli lipa :] musze mieć na 108 w klacie ;]

SOUNDGARDEN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 20:51

Fajne koszulki muszęsie zastanowić :D I zdobyć kasę :D

<<<...Black Hole Sun...>>>
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 21:07

A tak apropo calej Waszej dzialalnosci drogi Paroowo, to czy macie w planach sprzedaz innych gadzetow, np. szalikow??

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 21:13

Musze powiedziec, ze masz u mnie pewnego kupca. O ile bedziesz mial te koszulki do konca wrzesnia, bo mam wtedy urodziny. Juz teraz mam 120 zl ale musze jeszcze kupic pare ksiazek do szkoly.

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 21:19

A masz koszulki tylko z włoch czy innych reprezentacji??Bo interesowała by mnie koszulka rep.Anglii ta nowa biała...gdybys miał to daj znac :D pozdro

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 21:42

Deckreg pisze:czyli lipa :] musze mieć na 108 w klacie ;]
Koszulka w rozmiarze L w obwodzie jest długa na ok. 109 cm, więc myślę, że XLka byłaby w sam raz, ale jej dokładniejsze wymiary podam jutro.
Dionizos pisze:A tak apropo calej Waszej dzialalnosci drogi Paroowo, to czy macie w planach sprzedaz innych gadzetow, np. szalikow??
Mimo iż nasza nazwa i idea są stricte koszulkowe, to wraz z rozwojem mamy plany poszerzać działalność. Przedtem jednak muszę sam się rozeznać w cenach oraz w samych gadżetach, żeby miał pewność co do jakości zamawianego towaru, gdyż sprzedając go, muszę ręczyć za niego głowe. Reasumując nie spodziewaj się tego w najbliższym czasie, co prawda sporadycznie może coś się pojawić, ale jeszcze nie teraz.
zlatan_sc pisze:Musze powiedziec, ze masz u mnie pewnego kupca. O ile bedziesz mial te koszulki do konca wrzesnia, bo mam wtedy urodziny. Juz teraz mam 120 zl ale musze jeszcze kupic pare ksiazek do szkoly.
Powiedz tylko jaka, a zamówię ją i będzie na Ciebie czekać, tylko musisz być pewien swojego wyboru :).
Bart7 pisze:A masz koszulki tylko z włoch czy innych reprezentacji??Bo interesowała by mnie koszulka rep.Anglii ta nowa biała...gdybys miał to daj znac Very Happy pozdro
Póki co jest to, co widać + mała niespodzianka jutro. Napisz mi na PRV, jaki rozmiar by Cie interesował, a ja poszukam czegoś i napiszę Ci, w jakiej cenie jestem w stanie taką sprowadzić.

GiGi_mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 00:55

sory, że podważam twój autorytet, ale jak to robisz, że sprzedajesz oryginalne koszulki w cenie tajskich podróbek? Pozdrawiam.

To by było na tyle.
Deckreg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 01:04

Par00wa pisze:
Deckreg pisze:czyli lipa :] musze mieć na 108 w klacie ;]
Koszulka w rozmiarze L w obwodzie jest długa na ok. 109 cm, więc myślę, że XLka byłaby w sam raz, ale jej dokładniejsze wymiary podam jutro.
to jest minus zakupów przez Internet - nie można przymierzyć :P

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 01:30

GiGi_mati pisze:sory, że podważam twój autorytet, ale jak to robisz, że sprzedajesz oryginalne koszulki w cenie tajskich podróbek? Pozdrawiam.
Już kiedyś o tym pisałem:
Nasza dzialnosci prowadzaca do jak najwiekszego zmiejszenia cen produktow, opiera sie na imporcie, omijaniu ceł i podatkow oraz korzystaniu z upustow i rabatow oferowanych nam przez rozne hurtownie sklepow. Owszem, mamy mozliwosc zamowic niemalze kazda koszulke, lecz jej cena moze nie byc juz taka atrakcyjna, dlatego staramy sie oferowac tylko produkty finansowo korzystne dla obu stron. Z kazdym dniem staramy sie pozyskac zrodla, oferujace tansze rzeczy, wiec wcale nie jest powiedziane, ze za pare tygodni nie bedzie u nas dostepnej koszulki Juve z tego sezonu.

Chciałem jeszcze zaznaczyć, że te koszulki są wyjątkowo tanie ze względu na ich "zeszłoroczność". Przypuszczam, że w przyszłości przyjdzie nam oferować droższe koszulki, choć będziemy się starać, aby każda była w atrakcyjnej cenie.
to jest minus zakupów przez Internet - nie można przymierzyć Razz
Zapraszam do Bolesławca, będziesz mógł wszystko przymierzyć. Oczywiście istnieje możliwość zwrotu nienaruszonego towaru, jeśli rozmiar okaże się zły.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 09:51

jedno pytanie: jak długo będzie ważna Twoja oferta ? koniec wakacji, zasoby pieniężne się wyczeprały, więc trzeba uzbierać kasę, a to trochę czasochłonne ;)

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 10:29

Chciałem zapytac czy te koszulki maja tzw. "blaszke" jak ktos nie wie co to jest to jest to taka jakby mała sztywna naklejka i dołu koszulki która ma tam chyba znaczek federacji piłkarskiej tej reprezentacji oznacza to ze koszulka jest oryginalna na bank, ale jak jej nie ma to nie znaczy ze jest nieoryginalna bo często robą koszulka oryginalne ale bez tych blaszek dla zmiejszenia kosztów :wink:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 10:46

Chciałem zapytac czy te koszulki maja tzw. "blaszke" jak ktos nie wie co to jest to jest to taka jakby mała sztywna naklejka i dołu koszulki która ma tam chyba znaczek federacji piłkarskiej tej reprezentacji oznacza to ze koszulka jest oryginalna na bank, ale jak jej nie ma to nie znaczy ze jest nieoryginalna bo często robą koszulka oryginalne ale bez tych blaszek dla zmiejszenia kosztów Wink
Nie posiadają, gdyż trochę to wszystko poplątałeś. Zapewne chodzi ci o hologramy u dołu koszulek, jakie stosuje tylko i wyłącznie firma Umbro. [http://i8.ebayimg.com/01/i/04/c8/a0/b7_1_b.JPG] Swoją drogą ta, jak ty to nazwałeś, "blaszka" wcale nie gwarantuje oryginalności danego produktu - już dawno w Tajlandii ją skopiowali ;-). Natomiast Puma u dołu trykotu daje tylko to, co swoją drogą też nie jest gwarantem. Polecam aukcje tego Pana, bo on specjalizuje się w tej marce.
jedno pytanie: jak długo będzie ważna Twoja oferta ? koniec wakacji, zasoby pieniężne się wyczeprały, więc trzeba uzbierać kasę, a to trochę czasochłonne Wink
Jeżeli będziesz 100% pewien zakupu, to mogę zamówić/odstawić dla ciebie osobną koszulkę.

ODPOWIEDZ