Snooker
- Alexa Del Piero
- Juventino
Jak sądzicie kto wygra tegoroczny turniej Masters?
Ja uważam że Stephen Hendry
Ja uważam że Stephen Hendry
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Danielpiero
- Juventino
Szczerze mówiąc to snooker nie jest moją ulubiona grą :? , ale wiem o co w niej chodzi 
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja już kiedyś zakładałem podobny temat, ale też nikt nie wiedział o co chodzi, zakładałem ten temat w czasie trwania British Open.
A co do turnieju Masters to ubolewam na przgranom Mathew Stevensa.
Więc ide za Williamsem.
P.S.Nie nawidze Hendry'ego. :!:
Gra ta polega na wbijaniu kulek(bili) do dziur(kieszeni), umieszczonych po bokach stołu.Wbijamy je przy pomocy patyka(kija
)
Bile należy wbijać na przemian raz czerwoną, a raz kolorową.
Ten kto wbije więcej, lub będzie miał więcej punktów, wygrywa.Można tam też stawiać Snoooker'a.
Aha, inaczej nazywa sie to bilard, większośc z was zna pewnie tą nazwe.
A co do turnieju Masters to ubolewam na przgranom Mathew Stevensa.
Więc ide za Williamsem.
P.S.Nie nawidze Hendry'ego. :!:
Gra ta polega na wbijaniu kulek(bili) do dziur(kieszeni), umieszczonych po bokach stołu.Wbijamy je przy pomocy patyka(kija
Bile należy wbijać na przemian raz czerwoną, a raz kolorową.
Ten kto wbije więcej, lub będzie miał więcej punktów, wygrywa.Można tam też stawiać Snoooker'a.
Aha, inaczej nazywa sie to bilard, większośc z was zna pewnie tą nazwe.
- Wicior
- Juventino
Coś mi sie zdaje, ze kolega miccoli raczej troche nie zna sie na snookerze.Nawet nie wypowiedział sie na temat turnieju itd.Nie oczywiście żart, ale ja sie tym bardzo interesuje i interesują mnie wasze opinie, chociaż to powinien powiedziec autor tematu, ale miniejsza o to.miccoli pisze:Hendry ma duze szanse na wygranie tego turnieju
Nikt nie zna żadnych dobrych graczy.??
Aha, apomniałem wypowiedzieć sie kogo jeszcze lubie :!:
Bardzo lubie Huntera, Doherty'ego, Davisa, Fu(Japończyk)
- fighter_juve
- Juventino
napewno williams wygra hahah chby bardzo dobry.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Alexa Del Piero
- Juventino
Doherty jest bardzo dobry ale ma ostatnio ciezkie dni, tak jak Davis (pamietny Welsh OpenWicior pisze:
Aha, apomniałem wypowiedzieć sie kogo jeszcze lubie :!:
Bardzo lubie Huntera, Doherty'ego, Davisa, Fu(Japończyk)

Ja bardzo lubie Hendry'ego i White'a, Doherty'ego też, ale nieznosze O'Sullivana, jak go widze to mi się nóż w kieszeni otwiera. Takie same uczucia mam co do Stevensa.
Widziałeś może tego chińczyka Junhui? Wydaje mi się, że on w ciągu 2-3 lat może zostać mistrzem. Koleś ma potencjał.
P.S. Ciesze się, że chociaż ktoś na tym forum wie co to jest snooker

Ostatnio zmieniony 04 lutego 2004, 12:58 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Wicior
- Juventino
No zapommniałem o nim powiedzieć.Bardzo go lubie, ale nie z perspektywy wyglądu tylko gry.Najszybsze breaki w całej historii snookera.Alexa Del Piero pisze: ale nieznosze O'Sullivana,
Na wyczyszczenie stołu potrzebował 2 minut. :shock: :shock: :shock: :shock:
- Alexa Del Piero
- Juventino
Musze przyznać, że gra dobrze ale wkurza mnie jego zachowanie. On nie szanuje swoich przeciwników. Kiedy przegrywa mecz to tylko z 'łaski' gratuluje przeciwnikowi, ale najgorsze jest to, że potrafi oddać frame'a kiedy wszystkie kolory są jeszcze na stole :!: :!: :!:Wicior pisze:No zapommniałem o nim powiedzieć.Bardzo go lubie, ale nie z perspektywy wyglądu tylko gry.Najszybsze breaki w całej historii snookera.Alexa Del Piero pisze: ale nieznosze O'Sullivana,
Na wyczyszczenie stołu potrzebował 2 minut. :shock: :shock: :shock: :shock:
Może Ronnie gra szybko, ale to Stephen jest rekordzistą w posiadaniu najwyższych brake'ów (koło 10), a powyżej setki ma ponad 640 :shock: No i jest siedmiokrotnym mistrzem świata

FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Wicior
- Juventino
Dzisiaj był mecz Hendry vs White.
Nie wiem jakim stanem sie zakończył, bo oglądałem tylko do 5:4 dla Whita.Alexa Del Piero wiesz może jak sie zakończyła ta rozgrywka.Wydaje mi sie, zę wygrał White.
Nie wiem jakim stanem sie zakończył, bo oglądałem tylko do 5:4 dla Whita.Alexa Del Piero wiesz może jak sie zakończyła ta rozgrywka.Wydaje mi sie, zę wygrał White.

- Alexa Del Piero
- Juventino
Niestety masz rację. Wygrał White 6:4. Hendry pod koniec popełniał małe błędy, które niestety źle się dla niego skończyły. White też popełniał błędy ale miał więcej szczęścia (doping publiczności robi swoje).Wicior pisze:Dzisiaj był mecz Hendry vs White.
Mam tylko nadzieję, że skoro White wygrał ze Stephenem to wygra cały turniej, w końcu mu się należy (6 razy grał w finale i ani razu nie wygrał-w większości przypadków jest to zasługa Hendry'ego

Wicior widziałeś mecz Lee-Junhui? Co sądzisz o Junhui? Mnie bardzo się podobała jego gra i żałuję, że nie udało mu się wygrać, w końcu rzadko się zdarza żeby szesnastolatek pokonał takiego zawodnika jak Lee.
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Wicior
- Juventino
Właśnie ten młody Chińczyl pokazuje jak snooker w jego kraju jest rozwinięty.Przeszedł jak burza.ALe jeżeli staje na drodze taki snookerzysta ja Lee to młode talenty żadko kiedy wychodzą z tego pojedynku cało.Czekam na kolejne turnieje i jego występy.
- darel
- Juventino
No Hendry juz przegrał, a szkoda, bo nawet go lubie. Ja obstawiałbym za Higginsem, albo O'Sullivanem. Osobiście nie przepadam zaq Williamsem, który własnie w tej chwili gra 11 freama z Hunterem. Tak więc mam nadzieje że wygra Higgins - go lubie najbardziej.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie