Lapo Elkann

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kEiL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 13:16

Pistolety wodne wypełnione szampanem to najnowszy pomysł na zabawę wśród zamożnej włoskiej młodzieży, wypoczywającej na ekskluzywnej plaży w podrzymskim kurorcie Fregene. O nowej modzie napisał dziennik "Corriere della Sera".

Gazeta podkreśla, że nie jest to zabawa na każdą kieszeń: jeden wypełniony oryginalnym szampanem "nabój" do małego plastikowego pistoletu kosztuje 18 euro. Wyposażeni w taką broń plażowicze oblewają się szampanem na jednej z najdroższych plac we Fregene, gdzie za wypożyczenie leżaka trzeba zapłacić 20 euro. Pistolety wraz z nabojami roznoszą na tacach hostessy.

Niektórzy bywalcy plaży wybierają "mocniejszą" amunicję i oblewają się wódką z sokiem cytrynowym.

Według gazety, miłośnikami tej szampańskiej zabawy są między innymi: jeden z dziedziców fortuny Fiata, Lapo Elkann, dzieci aktora Christiana De Siki i najmłodsze pokolenie rodziny producentów filmowych De Laurentiis.
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 364&rfbawp

===========

Potraktujcie to jako ciekawostke :-D Jakoś mnie ten tekst nie przekonuje, że młody Lapo będzie godnym następcą Agnellich... No ale cóż... A co wy o nim sądzicie? 8)

Caffe BiancoNeri
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 13:46

Widać Lapo nie ma co robić z pieniędzmi... chooociaż... taka zabawa może być ciekawa :P

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 14:42

kEiL pisze:Jakoś mnie ten tekst nie przekonuje, że młody Lapo będzie godnym następcą Agnellich...
Nigdy nie będzie i nigdy nawet w 1% nie dorówna Agnellim. Dla mnie to w ogóle gość nie ma żadnego związku z naszym klubem, może tylko na papierze. On ma swój Świat i swoje poglądy, które są zupełnie różne. Najpierw jakieś uśmieszki na koszulkach, teraz jakaś śmieszna zabawa :) W sumie to nie można mieć pretensji, każdy ma jakieś hobby :smile:

Obrazek
bianconerio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 15:07

Caly ten Lapo to troche tych lat juz ma a bedzie bawi sie pistoletami na... no wlasnie szampana :shock: no nie wiem ani ta zabawa nie wydaje mi sie zbyt ciekawa a teraz tym bardziej mlody "Agnelli". Eeee... jedno slowo kompromitacja??

ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 15:14

Jest jeszce "mlody" niech sie bawi :wink: Ale w siedzibie Juve nie ma czego szukac :) Musialby miec to magiczne nazwisko :wink:

we believe.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 15:22

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Nigdy nie będzie i nigdy nawet w 1% nie dorówna Agnellim.
Z tego co wiem jest On wnuczkiem Gianniego wiec w jego zylach plynie krew Agnelich.
Tylko krew...niestety rozumowanie nie to samo, zresztą, kto by dorównał Gianniemu i Umberto...
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2005, 15:45 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 15:41

Elkan jest godnym dzieczicem majątku Agnellich i posiadaczem większościowego pakietu Juventusu. Bo jego wybrykach i wypowiedziach tak stwierdzam, ale jaki tak na prawde jest ten człowiek to ja nie wiem i zdaje sie że wszyscy tego nie wiemy..

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 15:45

mlody jest niech sie wyszaleje, wogole niech robi co chce tylko czasem moze groszem sypnac na jakis ciekawy transfer :smile:

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 15:57

wszyscy piszą, że jest młody - ile on ma lat? :whistle:

Obrazek
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 16:09

Tak to wnuk Gianniego. Jest jednym z ośmiorga dzieci Margherity Agnelli i Alain'a Elkann'a. jego brat John jest wiceprezesem czy wiveprezydentem Fiata, już sam sie tam gubie, za duzo ich troche ;)

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 17:01

no i bomba,na jego miejscu tez bym szalał a co tam,jak go tylko na to stac to czemu nie

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2005, 18:52

Sprzęgło pisze:no i bomba,na jego miejscu tez bym szalał a co tam,jak go tylko na to stac to czemu nie
Dziadek bylby dumny :lol: . Robil nie gorsze akcje...

ODPOWIEDZ