Alex - Capello
- enbea
- Juventino
Kapitan Juventusu Turyn Allessandro Del Piero jakiś czas temu zapewnił, że nie ma żalu do szkoleniowca drużyny Fabio Capello za to, że ten często sadzał go na ławce rezerwowych. Po dzisiejszej wypowiedzi Alexa można jednak wnioskować, że jest zupełnie inaczej.
Czy dziękowałem Capello?? Powiedzcie mi tylko za co. Dziękuję Capello tak jak dziękowałem wszystkim innym za to scudetto: od piłkarzy po działaczy. Capello ma wkład w ten sukces tak jak każdy inny. Nie sądzę, że muszę dziękować w jakiś szczególny sposób trenerowi. Każdy ma swoje zasługi. Dlaczego mam niby to robić? Niektóre zmiany nie były właściwe. Nigdy nie myślałem o tym, by odchodzić z Juventusu, ale chcę być bohaterem, w przeciwnym razie rozważę inne rozwiązania."- stwierdził.
http://pilka.pl/?mid=1&show=31688
Najbardziej zaskoczyło mnie ostatnie zdanie, mam nadzieje ze w przyszlym sezonie Capello bedzie dawal Alexowi pograc troche wiecej bo wcale mu sie nie dziwie ze ma pretensje...
Czy dziękowałem Capello?? Powiedzcie mi tylko za co. Dziękuję Capello tak jak dziękowałem wszystkim innym za to scudetto: od piłkarzy po działaczy. Capello ma wkład w ten sukces tak jak każdy inny. Nie sądzę, że muszę dziękować w jakiś szczególny sposób trenerowi. Każdy ma swoje zasługi. Dlaczego mam niby to robić? Niektóre zmiany nie były właściwe. Nigdy nie myślałem o tym, by odchodzić z Juventusu, ale chcę być bohaterem, w przeciwnym razie rozważę inne rozwiązania."- stwierdził.
http://pilka.pl/?mid=1&show=31688
Najbardziej zaskoczyło mnie ostatnie zdanie, mam nadzieje ze w przyszlym sezonie Capello bedzie dawal Alexowi pograc troche wiecej bo wcale mu sie nie dziwie ze ma pretensje...
ENBEA
- Iver.pk
- Juventino
Dokladnie mam takie samo zdanie :? Jakos mi ta wypowiedz nie pasuje do Alexa-nie jest w jego stylu. Strasznie agresywna jest ta wypowiedz-bardziej pasuje mi do Tottiego...Jamal_TH pisze:Jakoś trudno mi uwierzyć w styl wypowiedzi Del Piero... Trochę zarozumiała i do tego chamska, egoistyczna... Kurde no, to nie w Jego stylu, nie wierzę i tyle.

- Wojtom
- Juventino
Dokładnie. Tez w to nie moge za zbytnio uwierzyc ale jednak wszystko wskazuje na to, ze Alex w koncu uwolnił troche nerwówJamal_TH pisze:Jakoś trudno mi uwierzyć w styl wypowiedzi Del Piero... Trochę zarozumiała i do tego chamska, egoistyczna... Kurde no, to nie w Jego stylu, nie wierzę i tyle.

http://www.channel4.com/sport/football_ ... ay27i.html
Mam nadzieje, ze Capello bedzie dawal mu grac, a Alex bedzie gral dobrze, bo wyglada na to, ze nie ma zamiary siedziec na lawce przez caly sezon :roll:
Będzie gral tak jak pod koniec sezonu to będzie nietykalny 8) Niech gra dobrze, a wszyscy będą zadowoleni i Capello moze w koncu nie bedzie Go tak czesto zmienial...
Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, 18:00 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- rokfor
ja rowniez podpisuje sie pod tymi stwierdzeniami, to nie jest w stylu Alexa...ale czesciowo ma racje ze nie musi specjalnie dziekowac trenerowi, to tak jakby kazdy pilkarz mu dziekowal i kupował prezenty...poprostu kazdy wykonywał swoją prace... :snooty:Iver.pk pisze:Dokladnie mam takie samo zdanie :? Jakos mi ta wypowiedz nie pasuje do Alexa-nie jest w jego stylu. Strasznie agresywna jest ta wypowiedz-bardziej pasuje mi do Tottiego...Jamal_TH pisze:Jakoś trudno mi uwierzyć w styl wypowiedzi Del Piero... Trochę zarozumiała i do tego chamska, egoistyczna... Kurde no, to nie w Jego stylu, nie wierzę i tyle.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ech jak ja uwielbiam wciskanie pilkarzom tekstu w usta. Sadze ze to jest kolejna plotka wymyslona przez rzadnych sensacji dziennikarzy. Jesli to faktycznie powiedzial Del Piero to nie robi na mnie wiekszego wrazenia. Po prostu jak bedzie chcial odejsc to to zrobi, a to co tutaj wyzej jest powiedziane jest sprzeczne z tym co jeszcze niedawno powiedzial w oficjalnym wywiadzie.
Proponuje podchodzic to takich "sensacji" z dystansem.
pozdr
Proponuje podchodzic to takich "sensacji" z dystansem.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- leniup
- Redaktor
Jak jest w oryginale tej wiadomości ostatnie zdanie?? Na channel4?? ( u mnie z englishem nie za dobrze :oops: )
Nigdy nie myślałem o tym, by odchodzić z Juventusu, ale chcę być bohaterem, w przeciwnym razie rozważę inne rozwiązania.
Może to tylko nasza ulubiona Pani redaktor Agnieszka tak przetłumaczyła żeby brzmiało to tak... yy trochę nie w stylu Alexa :? Jeśli wszystko jest dobrze to sorry ze się czepiam ale ostatnio wszędzie dopatruje się jakiś przekrętów..
EDIT> ups widze że źródło wiadomości to www.calciomercato.com
Nigdy nie myślałem o tym, by odchodzić z Juventusu, ale chcę być bohaterem, w przeciwnym razie rozważę inne rozwiązania.
Może to tylko nasza ulubiona Pani redaktor Agnieszka tak przetłumaczyła żeby brzmiało to tak... yy trochę nie w stylu Alexa :? Jeśli wszystko jest dobrze to sorry ze się czepiam ale ostatnio wszędzie dopatruje się jakiś przekrętów..
EDIT> ups widze że źródło wiadomości to www.calciomercato.com
Dokładnie.tomcatmi6 pisze:Proponuje podchodzic to takich "sensacji" z dystansem.
- DHL
- Juventino
Ja już słyszałem tyle rewelacji i słów rzekomo wypowiedzianych przez zawodników jak na przykład wypowiedź Emersona o tym że zawsze marzył o grze w najlepszym klubie świata czyli Realu :rotfl: , że nie bardzo chce mi się w to wierzyć - ale chyba tylko Alex wie jak jest naprawdę 

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Również w pełni się pod tym odpisuję. Mam identy6czne zdanie.Jamal_TH pisze:Jakoś trudno mi uwierzyć w styl wypowiedzi Del Piero... Trochę zarozumiała i do tego chamska, egoistyczna... Kurde no, to nie w Jego stylu, nie wierzę i tyle.
Dokladnie. Jak zwykle wiele chałasu o nic. To nie wypowiedź w stylu Del Piero. Zresztą źródło mówi samo za siebie. Dziennikarze+ źle przetłumacozna informacja= plotka jakich mało. Dajmy sobie spokój 8)tomcatmi6 pisze:Sadze ze to jest kolejna plotka wymyslona przez rzadnych sensacji dziennikarzy.

- Pawełek
- Juventino
Kapitan Juventusu Turyn Allessandro Del Piero jakiś czas temu zapewnił, że nie ma żalu do szkoleniowca drużyny Fabio Capello za to, że ten często sadzał go na ławce rezerwowych. Po dzisiejszej wypowiedzi Alexa można jednak wnioskować, że jest zupełnie inaczej.
źródło:www.piłka.pl
źródło:www.piłka.pl
Sky is the limit!
- TomiQ
- Juventino
A ja tam mysle że i tak Alex podziekował Capello!!!!Capello obdarzył go i tak duzym zaufaniem!!!!W niektórych momentach Alex nie zasługiewał na to aby grac w pierwszej 11 a i tak Capello go stawiał!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- wErOn
- Juventino
Co to wogóle za tłumaczenie newsa. Te zdania kompletnie nie pasują do naszego kapitana, a i 3/4 z nich nie ma sensu. :lol:
Dlaczego mam niby to robić? Niektóre zmiany nie były właściwe. Nigdy nie myślałem o tym, by odchodzić z Juventusu, ale chcę być bohaterem, w przeciwnym razie rozważę inne rozwiązania."
Lol jak takie słowa wypłynęły z ust Alexa to ja jestem Brat Albert ... 8)
Dlaczego mam niby to robić? Niektóre zmiany nie były właściwe. Nigdy nie myślałem o tym, by odchodzić z Juventusu, ale chcę być bohaterem, w przeciwnym razie rozważę inne rozwiązania."
Lol jak takie słowa wypłynęły z ust Alexa to ja jestem Brat Albert ... 8)
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Raffikki87
- Juventino
Chyba jednka nie boźródło jest w miare wiarygodne :http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 35&progr=4
Wydaje mis się że to moze byc przełom i aby nie ten że Del Piero odejdzie
.Moze to posuc atmosfere w klubie taki konflikt na linii kapitan - Capello .Jeżeli Del Piero tak powiedział to znaczy że może si ę to skończyć transferem w przyszłym mercato bo nie wierze że Capello bedzie dawał Del Piero więcej pograć ,jeżlei do składu wróci Treze na dobre i dojdzie jakis nowy napastik ,aby te słowa nie były początkiem końca kariery Alexa w Juve. :? :doh:
Wydaje mis się że to moze byc przełom i aby nie ten że Del Piero odejdzie

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- enbea
- Juventino
No i mamy odpowiedz Fabio Capello, zatem potwierdz asie ze poprzednia wypowiedz Alexa nie byla plotka
Szkoleniowiec Juventusu Turyn Fabio Capello na wczorajszej konferencji prasowej wypowiedział się na temat kapitana Starej Damy Alessandro Del Piero, który kilka dni temu udzielił wywiadu, w którym powiedział kilka przykrych słów pod adresem byłego trenera AS Romy.
"Od razu mówię, nie przyszedłem na tą konferencję, by przez 50 minut mówić na temat Del Piero. Jeśli chcecie porozmawiajcie z nim"- zaczął Capello."Kilka miesięcy temu powiedziałem, że Del Piero jeszcze mi podziękuje. Kiedy to mówiłem myslałem i o nim i o drużynie. Wyniki przemawiają na moją korzyść. Podziękowania jakie otrzymałem za to scudetto, to najpiękniejsza rzecz jaką dostałem, a że gratulował mi jeden mniej czy jeden więcej to nie jest ważne. Dlaczego niby klub ma dawać jednemu zawodnikowi wieksze gwarancje na grę niż pozostałym?? Ja zawsze powtarzam, że u mnie gra ten, kto na to zasługuje. Taka jest moja filozofia futbolu i jeżeli się ona komuś nie podoba to trudno."
źródło http://pilka.pl/?mid=1&show=31800
No nie wyglada to najlepiej a Alexowi na pewno klutnie z Capello nie pomoga wywalczyc sobie miejsca w 1 skladzie... miejmy nadzieje ze w przyszlym sezonie przy ustalaniu 1 skladu trener juve bedzie bral tylko i wylacznie umiejetnosci zawodnikow bo w przeciwnym razie Alex moze posiedziec na lawie jeszcze czesciej niz w tym sezonie...
Szkoleniowiec Juventusu Turyn Fabio Capello na wczorajszej konferencji prasowej wypowiedział się na temat kapitana Starej Damy Alessandro Del Piero, który kilka dni temu udzielił wywiadu, w którym powiedział kilka przykrych słów pod adresem byłego trenera AS Romy.
"Od razu mówię, nie przyszedłem na tą konferencję, by przez 50 minut mówić na temat Del Piero. Jeśli chcecie porozmawiajcie z nim"- zaczął Capello."Kilka miesięcy temu powiedziałem, że Del Piero jeszcze mi podziękuje. Kiedy to mówiłem myslałem i o nim i o drużynie. Wyniki przemawiają na moją korzyść. Podziękowania jakie otrzymałem za to scudetto, to najpiękniejsza rzecz jaką dostałem, a że gratulował mi jeden mniej czy jeden więcej to nie jest ważne. Dlaczego niby klub ma dawać jednemu zawodnikowi wieksze gwarancje na grę niż pozostałym?? Ja zawsze powtarzam, że u mnie gra ten, kto na to zasługuje. Taka jest moja filozofia futbolu i jeżeli się ona komuś nie podoba to trudno."
źródło http://pilka.pl/?mid=1&show=31800
No nie wyglada to najlepiej a Alexowi na pewno klutnie z Capello nie pomoga wywalczyc sobie miejsca w 1 skladzie... miejmy nadzieje ze w przyszlym sezonie przy ustalaniu 1 skladu trener juve bedzie bral tylko i wylacznie umiejetnosci zawodnikow bo w przeciwnym razie Alex moze posiedziec na lawie jeszcze czesciej niz w tym sezonie...
ENBEA