Czy Liverpool dostanie szanse!?
- enbea
- Juventino
Liverpool prawdopodobnie dostanie szansę gry w kwalifikacjach do Champions League. Mike Harris, właściciel zespołu Mistrza Walii TNS, zaoferował angielskiej drużynie spotkanie, którego stawką będzie udział w pierwszej rundzie eliminacji Ligi Mistrzów, co jest prawem zwycięzcy Ligi Walijskiej.
"Jeżeli UEFA oraz organizacje piłkarskie obu państw wyrażą zgodę to z chęcią wystąpimy w tym spotkaniu" powiedział Harris w wywiadzie dla klubowej strony TNS, saints-alive.com.
Konfrontacja miałaby się odbyć na Millennium Stadium.
źródło: http://pilka.pl/?mid=1&show=31652
i cale szczescie bo gdyby kolejna edycja odbyla by sie bez liverpoolu bylaby to wielka strata dla widowiska, oby to wypalilo..
"Jeżeli UEFA oraz organizacje piłkarskie obu państw wyrażą zgodę to z chęcią wystąpimy w tym spotkaniu" powiedział Harris w wywiadzie dla klubowej strony TNS, saints-alive.com.
Konfrontacja miałaby się odbyć na Millennium Stadium.
źródło: http://pilka.pl/?mid=1&show=31652
i cale szczescie bo gdyby kolejna edycja odbyla by sie bez liverpoolu bylaby to wielka strata dla widowiska, oby to wypalilo..
Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, 13:49 przez enbea, łącznie zmieniany 1 raz.
ENBEA
- neotrance
- Juventino
a ja po temacie juz myslałem ze dostasł szanse :? ,powinien chyba brzmiec: "Czy Liverpool dostanie szanse?"
Osobiscie był bym za udziałem Liverpoolu w przyszłej edycji LM ,gdyz jak powiedział Ancelotti "dzisiejszy sport opiera sie na tym ze misztrz ma prawo bronic tytułu" ja tez tak mysle i zycze Liverpoolowi udziału w LM w przyszłym sezonie

Osobiscie był bym za udziałem Liverpoolu w przyszłej edycji LM ,gdyz jak powiedział Ancelotti "dzisiejszy sport opiera sie na tym ze misztrz ma prawo bronic tytułu" ja tez tak mysle i zycze Liverpoolowi udziału w LM w przyszłym sezonie
- enbea
- Juventino
To byl taki chwyt reklamowy zeby wiecej osob weszloneotrance pisze:a ja po temacie juz myslałem ze dostasł szanse :? ,powinien chyba brzmiec: "Czy Liverpool dostanie szanse?"

ENBEA
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
mam nadzieje ze dostanie bo juz to nie bylo by to samo bez liverpoolu ktory zdobyl lm a na nastepny sezon juz nic nie slychac a takto jak by byl bylo by ciekawiej ogladac czy obronilby puchar lm czy nie ale mam nadzieje ze to juve za rok bedzie gora w CALEJ EUROPIE :lol: 8)
- JUVEFANE_10
- Juventino
mam nadzieję że UEFA się nie zgodzi na takie coś.Liverpool nie zasłużył na to by grać w przyszłym sezonie LM.Inne drużyny mogą pogodzić rozgrywki z meczami LM.A prawda jest taka że Liverpool w tym sezonie spisywał się fatalnie w kraju.Mam taką nadzieję że się nie zgodzą!!!!
JESTEM OSZUSTEM
- 2MAN
- Juventino
Zgadzam się całkowicie z JUVEFANE_10 .
Liverpool nie zasłużył sobie na LM słabymi występami w Premiership.
I co z tego że wygrał LM - skoro jego gra w LM - eliminuje automatycznie słabszą drużyne która ma szanse zaistnieć w Europie
Z drugiej strony Mistrz to Mistrz ,pozatym takie coś zdarza się bardzoooo rzadko :doh: Ale osobiście jestem na NIE !
I co z tego że wygrał LM - skoro jego gra w LM - eliminuje automatycznie słabszą drużyne która ma szanse zaistnieć w Europie

Z drugiej strony Mistrz to Mistrz ,pozatym takie coś zdarza się bardzoooo rzadko :doh: Ale osobiście jestem na NIE !
Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, 15:08 przez 2MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- 2MAN
- Juventino
sorki ,winna mojego kompa i Netu2MAN pisze:Zgadzam się całkowicie z JUVEFANE_10 .
I co z tego że wygrał LM - skoro jego gra w LM - eliminuje automatycznie słabszą drużyne która ma szanse zaistnieć w Europie![]()

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- nookie
- Juventino
JUVEFANE_10 pisze:mam nadzieję że UEFA się nie zgodzi na takie coś.Liverpool nie zasłużył na to by grać w przyszłym sezonie LM.Inne drużyny mogą pogodzić rozgrywki z meczami LM.A prawda jest taka że Liverpool w tym sezonie spisywał się fatalnie w kraju.Mam taką nadzieję że się nie zgodzą!!!!
Moze i poprzez swoja gre w Premiership nie zasluzyli zeby grac w LM ale wygrywajac caly turniej na pewno tak...jeżeli ktos zdobyl tytul to powinien miec prawo do jego obrony..inaczej to by bylo dośc dziwną rzeczą..a poza tym kiedys juz taka sytuacja miala miejsce i zdobywca LM i zarazem 5. druzyna ligi hiszpanskiej, czyli Real grala w LM pozbawiajac w ten sposób miejsca w CL 4. druzyne Primera Division..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- paku
- Juventino
Co Ty wogule mówisz ?!JUVEFANE_10 pisze:mam nadzieję że UEFA się nie zgodzi na takie coś.Liverpool nie zasłużył na to by grać w przyszłym sezonie LM.Inne drużyny mogą pogodzić rozgrywki z meczami LM.A prawda jest taka że Liverpool w tym sezonie spisywał się fatalnie w kraju.Mam taką nadzieję że się nie zgodzą!!!!
Wygrali LM i mają nie bronić trofeum ? Wyelminowali Juve, Chelsea, i wygrali w finale z Milanem i nie zasłużyli na gre w LM ? Kazdy zwyciezca powinien miec szanse bronienia trofeum ! Nie rozumiem waszego toku rozumowania ...

Ps. Liga a LM to jest coś zupełnie innego ... ;]
- rokfor
liverpool nie dał rady grac na dwoch frontach to teraz niech cierpi...nie powinni grac w champions league...nawet mimo tego iz gra tam dudek nie jestem za takim rozwiazaniem zeby dostali szanse :evil:
- M.
- Juventino
Moim skromnym zdaniem Liverpool powinien otrzymać szansę gry w Lidze Mistrzów (a przynajmniej w eliminacjach). W końcu są obrońcami trofeum, więc nie widzę przeszkód, żeby nie mogli grać. UEFA powinna dopuścić do eliminacji 3 angielskie zespoły, wtedy nikt chyba nie czułby się pokrzywdzony. Swoją drogą w Lidze Mistrzów może zagrać 5 angielskich zespołów :roll: .
:roll:
- Pawciosss
- Juventino
Nie rozumiem niektórych z Was. Gdyby Juve zajęło 5 miejsce, a wygraliby LM, to na pewno byście protestowali, gdybyśmy nie mogli grać w Champions League, a jak taki Liverpool zasłużenie zdobył to trofeum, to nie macie nic przeciwko odebraniu im szansy gry w LM. Każdy triumfator powinien mieć szanse obronienia pucharu. Co to za rozgrywki w których nie ma poprzedniego mistrza. LM, a Premiership to co innego i moim zdaniem UEFA powinna zezwolić Liverpoolowi grać w LM nawet bez eliminacji :roll:
- mnowo
- Qualità Juventino
Hmm mam mocno mieszane uczucia.. :? z jednej strony rozumiem, ze przez taka a nie inna postawe Liverpoolu w lidze angielskiej zespol nie zasluzyl moze sobie na automatyczna gre w przyszlej edycji Ligi Mistrzow. Z drugiej znowu strony uwazam, ze gra w tegorocznej edycji LM pokazali, ze graja na poziomie innych dobrych europejskich klubow i swietnie sobie potrafia poradzic w tych rozgrywkach. Co z reszta udowodnili, wygrywajac z jednym przeciwnikiem po drugim. I wez tu czlowieku badz madry..
...ten pomysl z dodatkowym spotkaniem, ktorego stawka bylby awans do Ligi Mistrzow, nie jest moim zdaniem zly, moze nawet jest pewnym rozwiazaniem tego dylematu :roll: Zobaczymy, jaka decyzja zapadnie ostatecznie, ale gdyby doszlo do tego, ze Liverpool nie moglby zagrac w przyszlym roku, mielibysmy do czynienia z troszeczke paradoksalna sytuacja.. mysle, ze z Anglikami byloby ciekawiej- chcieliby bronic tytulu, dojsc jak najdalej, byloby o co i z kim walczyc. Mam nadzieje, ze jednak zagraja.

...ten pomysl z dodatkowym spotkaniem, ktorego stawka bylby awans do Ligi Mistrzow, nie jest moim zdaniem zly, moze nawet jest pewnym rozwiazaniem tego dylematu :roll: Zobaczymy, jaka decyzja zapadnie ostatecznie, ale gdyby doszlo do tego, ze Liverpool nie moglby zagrac w przyszlym roku, mielibysmy do czynienia z troszeczke paradoksalna sytuacja.. mysle, ze z Anglikami byloby ciekawiej- chcieliby bronic tytulu, dojsc jak najdalej, byloby o co i z kim walczyc. Mam nadzieje, ze jednak zagraja.