FIAT
- Peja
- Juventino
Moze ten temat jest bezsensowny, ale ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat. Otoz czy uwazacie ze FIAT jest do czegos przydatny Juventusowi? Zdecydowanie nie mozna powiedziec ze Juve ma w FIACIE takie oparcie jak Chelsea, Milan czy Inter w swoich sponsorach generalnych. Moze niedlugo nadejdzie taki czas ze Juventus bedzie po prostu za biedny zeby rywalizowac z najbogatrzymi
Czy FIAT powinien odsprzedac swoje akcje dla dobra klubu? O sytuacji w klubie moze swiadczyc ta wypowiedz prezydenta Juventusu:
Prezydent Juventusu Grande Stevens powiedział, że aby ściągnąć nowych zawodników "Bianconeri" będą musieli sprzedać innych graczy.
Według Stevensa nie ma pieniędzy na zakup graczy. Jedynym sposobem na ich pozyskanie jest sprzedaż. - Najpierw sprzedajemy a potem kupujemy. Brakuje nam pieniędzy. Napalimy w piecu tylko drewnem które mamy - powiedział prezydent Juve.
pilkanozna.pl

Prezydent Juventusu Grande Stevens powiedział, że aby ściągnąć nowych zawodników "Bianconeri" będą musieli sprzedać innych graczy.
Według Stevensa nie ma pieniędzy na zakup graczy. Jedynym sposobem na ich pozyskanie jest sprzedaż. - Najpierw sprzedajemy a potem kupujemy. Brakuje nam pieniędzy. Napalimy w piecu tylko drewnem które mamy - powiedział prezydent Juve.
pilkanozna.pl
- rokfor
a wczesniej prezesi mowili cos zupelnie innego, a mianowicie ze w tym roku na transfery przenzaczymy okolo 60mln euro, a teraz jakies podchody robią...osobiscie uwazam ze to jest troche sciema i napewno sprzedamy montero mysle ze i legrotaglie moze i trezegueta ale nie tylko po to zeby kogos kupic tylko zeby sie ich pozbyc...teraz kiedy sa jeszcze cos warci, atransfery i tak będą :twisted:
- DamKam
- Juventino
Z tego co ja wiem to FIAT kiedys dawal Juventusowi pieniadze (glownie za sprawa Agnellich) na np. transfery, ale to bylo dawno temu... jeszcze za czasow Bonka w Juve albo i wczesniej :!: Zreszta wtedy caly Turyn zyl z FIATA... niestety teraz FIAT nie jest juz taka potega jak kiedys
A Juventus musi sobie radzic sam jak niezalezna firma.

- nookie
- Juventino
I trzeba przyznac ze nawet cacy im to wychodziDamKam pisze:A Juventus musi sobie radzic sam jak niezalezna firma.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- RuTeK
- Juventino
[quote="Peja Zdecydowanie nie mozna powiedziec ze Juve ma w FIACIE takie oparcie jak Chelsea, Milan czy Inter w swoich sponsorach generalnych. Moze niedlugo nadejdzie taki czas ze Juventus bedzie po prostu za biedny zeby rywalizowac z najbogatrzymi [/quote]
Boze !
Przecierz FIAT nie jest sponsorem Tylko Jest Dzialaczem klubowym a sprecyzowaniej jest Wlascicielem akcji Juventusu... Jak wykupisz Akcje jakieks firmy to ja sponorujesz
Przecierz Kase mamy od TamOil i skySpor i jestesmy najlepiej zarabiajaca druzyna jezeli chodzi o kase od Sponsorow 
Boze !

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Iver.pk
- Juventino
Po pierwsze to nie wiem kiedy on to powiedzial skoro jest "cisza prasowa" w Juve. Mozliwe ze sa to slowa jeszcze sprzed podpisania kontraktu (najwiekszego w pilkarskim swiatkuPeja pisze: Prezydent Juventusu Grande Stevens powiedział, że aby ściągnąć nowych zawodników "Bianconeri" będą musieli sprzedać innych graczy.

Po drugie ja Fiata nie uwazam juz za sponsora. Od dluzszego czasu (mniej wiecej smierci Agnellich) Fiat nie uczestniczy w zyciu finansowym Juve ktore samo na siebie zarabia i bardzo dobrze rozdysponsowuje pieniadze. Jedyne co moze mnie martwic to brak funduszy na nowy stadion, ktory najprawdopodobniej zostanie nazwany nie jak kazdy by chcial Angelli, ale od nazwy sponsora. Fiat jest jedynie naszym udzialowcem ale nie zadnym sponsorem. Jak slusznie zauwazyl Fan Juventusu sponsorami sa Tamoil i SkySport a Fiat to jedynie wlasciciel naszych akcji.

- El Nino
- Juventino
Fiat poza tym ze nie jest sponsorem Juve to ma duze pieniądze bo to przeciez nie jest tylko firma ktora robi samochody ale i statki, samoloty i jest wlascicielem Alfy Romeo, Lancii i Ferrari
P.S Zdaje mi sie ze juve zrobi duze kroki transferowe w lecie-kupi trzech piłkarzy grających na wysokim poziomie piłkarskim
P.S Zdaje mi sie ze juve zrobi duze kroki transferowe w lecie-kupi trzech piłkarzy grających na wysokim poziomie piłkarskim
- Peja
- Juventino
Dobrze moze zle sie wyrazilem, ale majac troche oleju w glowie mozna sie domyslicFanJuventusu pisze:Boze !Przecierz FIAT nie jest sponsorem Tylko Jest Dzialaczem klubowym a sprecyzowaniej jest Wlascicielem akcji Juventusu...
Z regulyFanJuventusu pisze:Jak wykupisz Akcje jakieks firmy to ja sponorujesz![]()
Ale chodzi mi o to, ze kase otrzymamy raz. Gdy wypadnie nam jakis nagly wydatek np. budowa nowego stadionu lub odejscie jakiegos zawodnika i koniecznosc sprowadzenia kogos na jego miejsce to nie mozemy liczyc na nikogoFanJuventusu pisze:Przecierz Kase mamy od TamOil i skySpor i jestesmy najlepiej zarabiajaca druzyna jezeli chodzi o kase od Sponsorow
- robson
- Juventino
kiedyś czytałem ze klub nieche bys uzalezniony od Fiata chca byc samo wystarczalni wiec jak narazie im sie to udaje dosc dobrze
a co do tego ze mamy sprzedawac to yyy miech temu pisali ze mamy jak ktos juz napisał 60 milionow euro na transfery a włąsciwie mamy TAMOIL
przeciez oni nam sypia kasa eheh co cieszy wszytskich
a fiat jak cos ma to neich etz cos od czasu do czasu zuci niejest zle 
a co do tego ze mamy sprzedawac to yyy miech temu pisali ze mamy jak ktos juz napisał 60 milionow euro na transfery a włąsciwie mamy TAMOIL

- RuTeK
- Juventino
Peja pisze: Z reguły

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- majcher
- Juventino
Fiat jest także właścicielem Maserati i IvecoZlatan Ibrahimovic pisze:Fiat poza tym ze nie jest sponsorem Juve to ma duze pieniądze bo to przeciez nie jest tylko firma ktora robi samochody ale i statki, samoloty i jest wlascicielem Alfy Romeo, Lancii i Ferrari
2 post
Robson jak chcesz wiedzieć to FiAT przez dłuższy czas nie rzuci kasy, bo ma kłopoty finansowe.robson pisze:kiedyś czytałem ze klub nieche bys uzalezniony od Fiata chca byc samo wystarczalni wiec jak narazie im sie to udaje dosc dobrze
a co do tego ze mamy sprzedawac to yyy miech temu pisali ze mamy jak ktos juz napisał 60 milionow euro na transfery a włąsciwie mamy TAMOIL :D przeciez oni nam sypia kasa eheh co cieszy wszytskich :dance: a fiat jak cos ma to neich etz cos od czasu do czasu zuci niejest zle :P
- majcher
- Juventino
Abramowicz nigdy nie zostanie włascicielem Juventusu, ponieważ według przepisów FIFA można być właścicilem jednego klubu. Jeśli chodzi o Fiata to ty jestes lipny!!!!!!!! :twisted:Paweł 10 pisze:Fiat to niejest dobry sponsor dla wielkiego juve :? moze przyjdzie jakis abramowicz ktory bedzie sie znal na pilce :smile: ale narazie to troche ten fiat lipny i samochody dupne maja :)
- Pilekww
- Juventino
Fiat ma chyba nie za wielki sponsoring dla juve no ale napewno troche milionów w skali rocznej. Głównym sponsorem Juve jest TAMOIL który ostatnio wylozyl niezla kasa dla juve :lol: Juve byl niedawno klubem który dostaje najwięcej od sponsórów (jakos tak)
Fiat pewnie nie ma tyle kasy zeby dawac wielka kase juve, powiedzmy sobie szczerze ile nowych samochodów fiata jeźdźi na świecie napewno nie aż tak duzo jak opli, peugeotów, bmw :!: Fiat nie ma tak wielkiej wytwórni jak te firmy więc nie ma az tyle pieniedzy :!: Przynajmniej mam takei wrazenie heh!!
Fiat pewnie nie ma tyle kasy zeby dawac wielka kase juve, powiedzmy sobie szczerze ile nowych samochodów fiata jeźdźi na świecie napewno nie aż tak duzo jak opli, peugeotów, bmw :!: Fiat nie ma tak wielkiej wytwórni jak te firmy więc nie ma az tyle pieniedzy :!: Przynajmniej mam takei wrazenie heh!!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi