Boruc w Celticu!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 09:34

Bramkarz Legii Warszawa Artur Boruc żegna się z Łazienkowską i polskimi kibicami. Celtic Glasgow daje za niego 800 tysięcy euro. I ta cena satysfakcjonuje działaczy. Pozostaje tylko dogadać się co do pensji samego zawodnika.

Do Warszawy przyleciał agent piłkarski Raymond Sparkes. Negocjował z Legią w imieniu Celticu warunki transferu. Boruc nie chciał niczego komentować, odsyłając do swojego menedżera, Radosława Osucha.
- Rzeczywiście doszło do spotkania z panem Sparkesem - zdradził Osuch. - Teraz Szkoci muszą tylko dogadać się z Borucem.

źródło

no to bedziemy mieli kolejnego Polaka bramkarza w Lm. tylko ciekawe czy nie bedzie z nim jak z dudkiem, na poczatku bardzo dobrze a teraz ochrzaniany przez pierwsza lepsza gazete :think: . co do Boruca to bdb bramkarz, w reprezentacji lepszy nawet od Majdana, nr2 po Dudku. oczywiscie życze mu jak najlepiej :wink:

Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 09:50

ale jazda, ale z drugiej strony mozna bylo sie domyslac ze po sezonie opusci Polske. ciekawe czy kiedys pojdzie w slady dudka. tylko przykro ise robi, bo jak sie zdarzy w Polsce jakis lepszy zawodnik to zaraz wyjezda za granice. zeby tylko nie poszedl w slady tych Polakow, ktorzy grzeja tylko lawe w dobrych klubach.

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 09:57

Ja sie ciesze...ale boje sie zbey nie bylo tak jak z wiekszoscia Polaków w donrych klubach europejskich...moze uda mu sie przebic jak Dudkowi..oby...a jesli tak to chyba znaczy ze bramkarzy poslkich problem grzania lawy w europie nie dotyczy :wink:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 10:03

Bardzo dobrze! :-D
Dla mnie Boruc może być znacznie lepszym bramkarzem od Dudka, jeśli wyjedzie tylko za granice do jakiegoś porządnego klubu takiego jak właśnie Celtic.Boruc ma świetne warunki fizyczne i jest młody .Mam nadzieje że z Celticem się dogada i podpisze niedługo kontrakt.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 10:28

Wiecej w "Super expresie" :lol:
Proponuje zaczekac z zegnaniem sie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 12:15

No to już jest napewno pewne z tego co słyszałem teraz to tylko Celtic ma porozmawiać osobiście z Borucem :P Fajna sprawka następny bramkarz poza granicą teraz możemy mieć duża konkurencję w bramce Polskiej Rrprezentacji jak jeszcze w Celticu go podszkolą to nprawdeę Paweł Janas będzie miał bardzo trudny wybór kogo postawić na bramce moze Dduka a Może Artura poczekamy zobaczymy :D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 12:25

gdyby wszytsko poszło OK i Boruc podpisałby kontrakt z Celticiem to pewnie byłoby to jego najlepsza decyzja w jego bramkarskiej karierze
wydaje mi się, że Marshall też jest nie zły i będzię mocna rywalizajca między tymi 2 bramkarzami
jeżeli oczywiście Boruc przejdzie do Glasgow

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 12:39

wcześniej Artur miał przejść do BvB teraz do Celticu zobaczymy czy jest to już ostateczna decyzja co do jego przejścia. Jeśli przejdzie do Celticu to życzę mu jak najlepiej i napewno mu się uda. Cieszy mnie fakt że Boruc jest kolejnym bramkarzem Legii który próbuje swoich sił za granicą. Wcześniej byli m.in.Stanev(za bardzo to nie zawojował Europy), Kowalewski, teraz Artur. Na tym transferze zyskają wszyscy zarówno klub pod względem finansowym, sam Artur no i kadra. Rywalizacja się w ten sposób zaostrzy. No ale poczekajmy do ostatecznej decyzji.

Wener

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 13:12

Zobaczymy co z tego wyjdzie...to juz sa niby oficjalne rozmowy....ale poczekajmy jeszcze troche. Chciałbym,zeby Artur trafil do jakiegoś niezłego europejskiego klubu- a takim z pewnością jest Celtic. Jednak już na wejściu czekała by go ostra rywalizacja z Marshallem -młodym (20 lat) Szkotem, tez bramkarzem calkiem niezłym.......

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 13:27

Artur jest bardzo dobrym bramkarzem, młodym i wcale się nie dziwie, ze Celtic chce go kupić, a moze juz kupił. Narazie do końca nie wiadomo, ale jeśli juz prowadzone są jakieś rozmowy i wyłozyli kase, na którą klub przystaje to chyba jednak coś z tego będzie.

Życze mu jak najlepiej, w koncu Polacy nie muszą kisić się do konca kariery w naszej lidze, mogą się rozwijać i rozsławiać nasz kraj, a takich kilku jest. Jeśli ten transfer dojdzie do skutku to będzie chyba Polak w jednym z najlepszych klubow, bo mamy Krzynowka w Leverkusen, Szymkowiaka w Trabzonie i chyba z tych bardziej znanych i lepiej grających to tyle. :) Ciekawie :P

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 13:52

Mnie też nie dziwi fakt że Arturem interesują się takiefirmy jak Celtic. Prędzej czy później to musiało nastąpić, bo taki zawodnik jak Boruc na polską ligę jest poprostu za dobry. A jego wiek tu tylko czynnki zachecający wieksze, zagraniczne kluby to złożenia oferty.

Ździwiło mnie trochę ze to właśnie Celtic zainteresował się naszym bramkarzem. Myślałem że na początku swojej zagranicznej kariery Boruc trafi do trochę słabszego klubu z ligi niemieckiej, austriackiej czy nawet tureckiej. okazało się jednak że polscy bramkarze mają na Wyspach niezłą opinię skoro Artur ma trafić od razu do Celticu. Zasadniczym pytaniem jest czy trafi do pierwszego składu, czy też może jako zastępca pierwszego bramkarza klubu z Glasgow. Wydaje mi się będzie potrzebował nieco czasu żeby zaaklimatywać w nowym otoczeniu. Mam nadzieję że w niedługim czasie ta informacja się potwierdzi i będziemy mieli kolejnego polskiego bramkarza na Wyspach.

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 14:00

Heh fajnie !!!
Artur to kumpel mojego brata , i nic się mu nie chwalił , wiec podchodze do tego z dystansem , poza tym Artur zawsze podkreślał , że w Legii chce zostać na bardzo, bardzo długo .... zobaczymy

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 15:22

jak Boruc przejdzie do Celtiku to go zaczne lubic ...

Legia bez niego bedzie grala jeszcze gorzej ...
nie bedzie kto mial bronic i z wywalczonych ciezko remisow Legii przyjda porazki ....

ale tak czy siak zycze Arturowi powodzenia w Celtiku !

przez chwilę jako Marco Buffon
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 15:39

bartus pisze:Bramkarz Legii Warszawa Artur Boruc żegna się z Łazienkowską i polskimi kibicami. Celtic Glasgow daje za niego 800 tysięcy euro. I ta cena satysfakcjonuje działaczy. Pozostaje tylko dogadać się co do pensji samego zawodnika.

Do Warszawy przyleciał agent piłkarski Raymond Sparkes. Negocjował z Legią w imieniu Celticu warunki transferu. Boruc nie chciał niczego komentować, odsyłając do swojego menedżera, Radosława Osucha.
- Rzeczywiście doszło do spotkania z panem Sparkesem - zdradził Osuch. - Teraz Szkoci muszą tylko dogadać się z Borucem.

źródło

no to bedziemy mieli kolejnego Polaka bramkarza w Lm. tylko ciekawe czy nie bedzie z nim jak z dudkiem, na poczatku bardzo dobrze a teraz ochrzaniany przez pierwsza lepsza gazete :think: . co do Boruca to bdb bramkarz, w reprezentacji lepszy nawet od Majdana, nr2 po Dudku. oczywiscie życze mu jak najlepiej :wink:
z dudkiem bylo zawsze dobrze tylko to kibice robily wielkie halo z niczego !!!

ODPOWIEDZ