Wszystko o SSC Napoli
- Dybala 4ever
- Juventino
Wiem, że wszystkiego mieć nie można. Jednak szkoda, że Callejon nie gra u nas w Juve. Już od czasów jego gry w Espanyolu widziałem go w naszych szeregach
.

- pumex
- Juventino
Właśnie takiego Insigne mamy już od dłuższego czasu, tylko u nas niestety jest on o 5 lat starszy i na szczęście dostaje o wiele mniej szans niż jego neapolitański odpowiednik.sebatiaen pisze:Właśnie takiego Insigne nam brakuje już od dłuższego czasu:(

- zbysioJuve
- Juventino
Jednak koniec sezonu dla Insigne !
Oglądałem wczorajszy mecz we Florencji i jakoś specjalnie nie zwróciłem na to uwagi. Trochę szkoda tego małego "ninji" z Neapolu, ale mają kim go zastąpić, Maertens to chyba ten sam poziom co on.
Oglądałem wczorajszy mecz we Florencji i jakoś specjalnie nie zwróciłem na to uwagi. Trochę szkoda tego małego "ninji" z Neapolu, ale mają kim go zastąpić, Maertens to chyba ten sam poziom co on.
- jarmel
- Redaktor
Strasznie szkoda chłopa, a tak dobrze mu ostatnio zaczęło iść.
Coś czuję, że latem gdzieś odejdzie, nie dość, że ma na pieńku z kibicami to jeszcze Napoli może nie chcieć ryzykować, bo wiadomo jak to czasem bywa z powrotami po tak ciężkich kontuzjach.
Coś czuję, że latem gdzieś odejdzie, nie dość, że ma na pieńku z kibicami to jeszcze Napoli może nie chcieć ryzykować, bo wiadomo jak to czasem bywa z powrotami po tak ciężkich kontuzjach.
#AllegriOut
- Antek666
- Juventino
Też mi go szkoda, choć to piłkarz z miasta śmieci. Chyba się już starzeje i serce mi mięknie, dobrze że tylko sercejarmel pisze:Strasznie szkoda chłopa, a tak dobrze mu ostatnio zaczęło iść.

Tak, my kibice Juve dobrze wiemy jak to bywa z powrotami po ciężkich kontuzjach, przypadek Andrade czy Pepe. Chłopak skończył sexon zanim ten się na poważnie rozkręcił, nawet jak i mają go kim zastąpić to i tak jest to wielkie osłabienie napoli.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Tego co ma Insigne nie jak porównać do tego co miał Pepe, sam miałem rekonstrukcje ACL i w porównaniu z tym co miał Pepe to naprawdę nie było tragicznie, jak widzieliście zdjęcie nogi Pepe to wiecie o czym pisze. ACL to 6-8 jeszcze przy takiej opiece jak mają profesjonalni piłkarze i śmiga jak nowy:)
- Robaku
- Juventino
Walter DeMaggio (włoski dziennikarz) przyznał, że po ściągnięciu Manolo - neapolitańczycy idą po Darmiana, widać Neapol nie chce skończyc tego sezonu na 3 miejscu i ruszył w strone włoskich piłkarzy. No ciekawe czy to się wiąże z jakimś transferem z klubu obecnie wartość tam przedstawiają głównie hiszpańscy zawodnicy - Callejon, Igła, ale z drugiej strony czy Napoli potrzebuje hajsu? Wujkowi DeLaurentisowi chyba się wiedze nieźle.
A pojawia się jeszcze pomysł na ławkę, że po Benitezie przyjdzie Sisnisa.
A pojawia się jeszcze pomysł na ławkę, że po Benitezie przyjdzie Sisnisa.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Szykuję nam się kolejka remisów.
1x 0:0
2x (lub 3) 2:2
Być może jeszcze Atalanta i Inter zremisują czy nawet Genoa i Lazio
1x 0:0
2x (lub 3) 2:2
Być może jeszcze Atalanta i Inter zremisują czy nawet Genoa i Lazio

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Fajnie, że gramy z Napoli ten Superpuchar właśnie w tym miesiącu, bo jeśli obrona niebieskich w dalszym ciągu ma tak wyglądać, nie będą mieli czego szukać. Dramat z tyłu.
Rugani duży
Świetnie się prezentował na tle jak by nie było groźnej ofensywy rywala. Dobrze, że będzie nasz (choć pewnie jeszcze nie w styczniu).
Rugani duży

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
mrozzi pisze:Fajnie, że gramy z Napoli ten Superpuchar właśnie w tym miesiącu, bo jeśli obrona niebieskich w dalszym ciągu ma tak wyglądać, nie będą mieli czego szukać. Dramat z tyłu.
Rugani dużyŚwietnie się prezentował na tle jak by nie było groźnej ofensywy rywala. Dobrze, że będzie nasz (choć pewnie jeszcze nie w styczniu).
Kiedy ten mecz ? Pewnie kursy będą grube, a z obecną formą Napoli warto będzie zagrać nasze zwycięstwo

Dobra znalazłem 23 grudnia