Wszystko o SSC Napoli
- Dybala 4ever
- Juventino

Wiem, że wszystkiego mieć nie można. Jednak szkoda, że Callejon nie gra u nas w Juve. Już od czasów jego gry w Espanyolu widziałem go w naszych szeregach
.
- pumex
- Juventino

Właśnie takiego Insigne mamy już od dłuższego czasu, tylko u nas niestety jest on o 5 lat starszy i na szczęście dostaje o wiele mniej szans niż jego neapolitański odpowiednik.sebatiaen pisze:Właśnie takiego Insigne nam brakuje już od dłuższego czasu:(

- zbysioJuve
- Juventino

Jednak koniec sezonu dla Insigne !
Oglądałem wczorajszy mecz we Florencji i jakoś specjalnie nie zwróciłem na to uwagi. Trochę szkoda tego małego "ninji" z Neapolu, ale mają kim go zastąpić, Maertens to chyba ten sam poziom co on.
Oglądałem wczorajszy mecz we Florencji i jakoś specjalnie nie zwróciłem na to uwagi. Trochę szkoda tego małego "ninji" z Neapolu, ale mają kim go zastąpić, Maertens to chyba ten sam poziom co on.
- jarmel
- Juventino

Strasznie szkoda chłopa, a tak dobrze mu ostatnio zaczęło iść.
Coś czuję, że latem gdzieś odejdzie, nie dość, że ma na pieńku z kibicami to jeszcze Napoli może nie chcieć ryzykować, bo wiadomo jak to czasem bywa z powrotami po tak ciężkich kontuzjach.
Coś czuję, że latem gdzieś odejdzie, nie dość, że ma na pieńku z kibicami to jeszcze Napoli może nie chcieć ryzykować, bo wiadomo jak to czasem bywa z powrotami po tak ciężkich kontuzjach.
#AllegriOut
- Antek666
- Juventino

Też mi go szkoda, choć to piłkarz z miasta śmieci. Chyba się już starzeje i serce mi mięknie, dobrze że tylko sercejarmel pisze:Strasznie szkoda chłopa, a tak dobrze mu ostatnio zaczęło iść.
Tak, my kibice Juve dobrze wiemy jak to bywa z powrotami po ciężkich kontuzjach, przypadek Andrade czy Pepe. Chłopak skończył sexon zanim ten się na poważnie rozkręcił, nawet jak i mają go kim zastąpić to i tak jest to wielkie osłabienie napoli.
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 48 razy
Tego co ma Insigne nie jak porównać do tego co miał Pepe, sam miałem rekonstrukcje ACL i w porównaniu z tym co miał Pepe to naprawdę nie było tragicznie, jak widzieliście zdjęcie nogi Pepe to wiecie o czym pisze. ACL to 6-8 jeszcze przy takiej opiece jak mają profesjonalni piłkarze i śmiga jak nowy:)
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Walter DeMaggio (włoski dziennikarz) przyznał, że po ściągnięciu Manolo - neapolitańczycy idą po Darmiana, widać Neapol nie chce skończyc tego sezonu na 3 miejscu i ruszył w strone włoskich piłkarzy. No ciekawe czy to się wiąże z jakimś transferem z klubu obecnie wartość tam przedstawiają głównie hiszpańscy zawodnicy - Callejon, Igła, ale z drugiej strony czy Napoli potrzebuje hajsu? Wujkowi DeLaurentisowi chyba się wiedze nieźle.
A pojawia się jeszcze pomysł na ławkę, że po Benitezie przyjdzie Sisnisa.
A pojawia się jeszcze pomysł na ławkę, że po Benitezie przyjdzie Sisnisa.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
Szykuję nam się kolejka remisów.
1x 0:0
2x (lub 3) 2:2
Być może jeszcze Atalanta i Inter zremisują czy nawet Genoa i Lazio
1x 0:0
2x (lub 3) 2:2
Być może jeszcze Atalanta i Inter zremisują czy nawet Genoa i Lazio
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Fajnie, że gramy z Napoli ten Superpuchar właśnie w tym miesiącu, bo jeśli obrona niebieskich w dalszym ciągu ma tak wyglądać, nie będą mieli czego szukać. Dramat z tyłu.
Rugani duży
Świetnie się prezentował na tle jak by nie było groźnej ofensywy rywala. Dobrze, że będzie nasz (choć pewnie jeszcze nie w styczniu).
Rugani duży
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
mrozzi pisze:Fajnie, że gramy z Napoli ten Superpuchar właśnie w tym miesiącu, bo jeśli obrona niebieskich w dalszym ciągu ma tak wyglądać, nie będą mieli czego szukać. Dramat z tyłu.
Rugani dużyŚwietnie się prezentował na tle jak by nie było groźnej ofensywy rywala. Dobrze, że będzie nasz (choć pewnie jeszcze nie w styczniu).
Kiedy ten mecz ? Pewnie kursy będą grube, a z obecną formą Napoli warto będzie zagrać nasze zwycięstwo
Dobra znalazłem 23 grudnia
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI