Juve i Nike
- kornknot
- Qualità Juventino
Rozumiem że chcą w jakis sposób nawiązać do początków Juve, ale biało czarne pasy to nasz znak rozpoznawczy! Jesli dobrze kojarze to mają to być 2 stroje szczeże mówiąc to mi sie to podoba :shock: ciekawy pomysł i nawet to ładnie wyglada. Ale ja nadal jestem za czarnymi 2 strojami.
- cybul
- Tifoso ManU
z tego co wiem to je zrobili tylko na tamten sezon LM, podobnie bylo z koszulkami MU 1997-1999, w ktorych wyralismy LMMi to sie najbardziej podobaly te niebieskie co wygralismy z Ajaxem final ligi mistrzow - z gwiazda na ramieniu. Wtedy myslalem ze tak bedzie jeszcze dlugo.
sprawy marketingoweCzy trzeba co roku zmieniac wyglad rezerwowych koszulek?
mnie wkurza jak MU gra w niebieskich....przeciez to barwy City...A FEe

- Rybeq
- Juventino
Geeez , oni chyba nie zamierzają w czymś takim grać ?!
Ja podobnie jak część kibiców , marzę o powrocie do koszulek wyjazdowych w których wygrywaliśmy LM.
Ja podobnie jak część kibiców , marzę o powrocie do koszulek wyjazdowych w których wygrywaliśmy LM.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Slim
- Juventino
Na pewno nie beda w tym grac! to mowie ze to jest pic na wode fotomontaz... a co do powortu do niebiesko-zoltych koszulek z 96 roku nic nie mam niech wroca !!Rybeq pisze:Geeez , oni chyba nie zamierzają w czymś takim grać ?!

- YoUri`
- Qualità Juventino
Jojq masakra.... nieno mylslalem ze wszystko zdzierze, ale tego nie dam rady... bess przesadyzmu....rozowe koszulki no pieknie jaaaaa... jak tak bedzie to spale wszystko co mam NIKE w domuMedi pisze:To ma być kurde, ponoć koszulka wyjazdowa :shock: :shock: :?YoUri` pisze:Co to ma kurde byc ? mam nadzieje ze to jakis fotomontarz ?Medi pisze:Wejdzcie sobie tutaj:
http://www.lekop.fr/photos/JUV.gif
..ale zanim to zrobicie, radze Wam strzelić sobie coś mocniejszego na wzmocnienie... :shock: :shock: :shock:
Pierwsza będzie z pewnością biało-czarna, ale w tej pomijając kolor jest i tak poważny błąd.....gdzie scudetto???:twisted:

- BIGGI
- Qualità Juventino
No ja mam nadzieje ze ten projekt nie przejdziePhilby pisze:Ty no nawt tak nie mow... to okruna mysl...BIGGI pisze:Żebys sie nie zdziwiłPhilby pisze: Na pewno nie beda w tym grac! to mowie ze to jest pic na wode fotomontaz..
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie no bez przesady. to niemoże być prawda. Kurcze to wygląda fatalnie. Jak my się z tym pokażemy. Żartowaliśmy żeby były różowe i sobie wykrakaliśmy :? Oj niejestem za. Mam nadzieję , że dzialacze JVE przejżą na oczy :?

- 3andit
- Juventino
Ktos tutaj rzucił że zmiana strojów to marketing i chyba miał racje bo wtedy nikt by nie kupował kolejnych koszulek mając jedną aktualna przez np. 5 lat.
A co do tych rózowych to nie wiem co nich sadzić niby fajny powrót do kożeni ale to w końcu RÓŻOWY jestem ofkors za niebieskimi z żółtymi gwiazdami
A co do tych rózowych to nie wiem co nich sadzić niby fajny powrót do kożeni ale to w końcu RÓŻOWY jestem ofkors za niebieskimi z żółtymi gwiazdami
- Slim
- Juventino
Tak wstepny projekt ona byla czarno biala tylko wyprali ja dolewajac wybielacza i kolory zeszly ;-) albo ianczej zapomnieli na nia nalozyc kolory ;-) i pokazali tylko jaki ksztalt bedzie miala ;-)Medi pisze:Oj, widzę, że nieźle namieszałam z tym zdjęciem![]()
Ale nie martwcie się, to dopiero wstępne projekty, pewnie zmienią je jeszcze dziesięć razy ( to tak jak z transferami)...mam nadzieję
Tak czy inaczej to nie przejdzie na 99% boje si tego 1% ale wydaje mi sie ze nie ma o co...
- Medi
- Qualità Juventino
Na początku przyszłego sezonu okaże się czy Juve oprócz klasy i stylu ma też dobry gustPhilby pisze:Tak wstepny projekt ona byla czarno biala tylko wyprali ja dolewajac wybielacza i kolory zeszly ;-) albo ianczej zapomnieli na nia nalozyc kolory ;-) i pokazali tylko jaki ksztalt bedzie miala ;-)Medi pisze:Oj, widzę, że nieźle namieszałam z tym zdjęciem![]()
Ale nie martwcie się, to dopiero wstępne projekty, pewnie zmienią je jeszcze dziesięć razy ( to tak jak z transferami)...mam nadzieję
Tak czy inaczej to nie przejdzie na 99% boje si tego 1% ale wydaje mi sie ze nie ma o co...
- Martin
- Juventino
Z tego co ja czytalem osatnio to ponoc link ten pojawil sie w sieci 1 kwietnia. A jak wiadomo zarty powolane do zycia w necie po jakims czasie zyja wlasnym zyciem. Dlatego poczekamy zobaczymy. Ja licze ze to jednak byl zart primaaprilisowy 8)
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013