Serie A 17/18 (27): Lazio 0-1 JUVENTUS F.C
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Pozytywy są takie, że nie rzuciliśmy wszystkich możliwych sił na Lazio (Costa za Mandzu i Sandro za Asamoaha) i może lepiej ich nie wypuszczać, bo Lazio gra jak typowi rzeźnicy, a w środę nie chcę widzieć sytuacji, że z powodu jakiegoś urazu wybiegnie nam Kwadwo w wyjściowej jedenastce.Piotr Juvefan pisze: Zdarzają się niecelne podania,ale bardziej prowadzimy grę. Lepiej to wygląda jak z Atalantą u siebie,która robiła na naszej połowie co chciała. Szukam jakichkolwiek pozytywów w tym meczu.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- CzeczenCZN
- Juventino
Komentator w pierwszej połowie wspomniał o Vucinicu, i wiecie co? Patrząc na grę Mandzukica zatęskniłem za nim....
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Lepiej tego ująć nie można. Póki co cytat 2018 rokuSorek21 pisze:Zachowawcza taktyka Maxa przypomina grę w strzelankę jakiegoś początkującego. Masz 100 " mocy " i się nie wychylasz.Zabijesz jednego wroga i zaraz robisz zapisz,potem następnego i znowu zapisz.
- CzeczenCZN
- Juventino
Skoro mamy mieć takie podejście, to lepiej oddać walkowerem było. Podejście mistrza Włoch - 6 krotnego z rzędu - ludzie!dimebag11 pisze:Pozytywy są takie, że nie rzuciliśmy wszystkich możliwych sił na Lazio (Costa za Mandzu i Sandro za Asamoaha) i może lepiej ich nie wypuszczać, bo Lazio gra jak typowi rzeźnicy, a w środę nie chcę widzieć sytuacji, że z powodu jakiegoś urazu wybiegnie nam Kwadwo w wyjściowej jedenastce.Piotr Juvefan pisze: Zdarzają się niecelne podania,ale bardziej prowadzimy grę. Lepiej to wygląda jak z Atalantą u siebie,która robiła na naszej połowie co chciała. Szukam jakichkolwiek pozytywów w tym meczu.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Podejście to ja mogę mieć ala tiki taka Barcy,ale realizm jest taki a nie inny. Oby bez kontuzji i spróbować te 0-1 dzisiaj. Wszedł Douglas liczę na częstsze ataki.

- dimebag11
- Juventino
@ForzaItanimulli3vujcm
Chcesz oglądać piękny futbol, to się przerzuć na Napoli. Oni liderują w Serie A i nie męczą widzów swoją grą, ale dziwnym trafem przeważnie kończą za nami w tabeli. Ile razy można powtarzać, że najważniejszy jest środowy mecz z Tottenhamem, bo po nim nie będzie już miejsca na odrobienie strat, a w lidze zostało jeszcze sporo kolejek. Założę się, że gdyby dziś Allegri wypuścił w podstawie Sandro w miejsce Asamoaha i Brazylijczyk doznał kontuzji, to byłbyś jednym z pierwszych, którzy krytykowaliby Maxa za taką decyzję.
Chcesz oglądać piękny futbol, to się przerzuć na Napoli. Oni liderują w Serie A i nie męczą widzów swoją grą, ale dziwnym trafem przeważnie kończą za nami w tabeli. Ile razy można powtarzać, że najważniejszy jest środowy mecz z Tottenhamem, bo po nim nie będzie już miejsca na odrobienie strat, a w lidze zostało jeszcze sporo kolejek. Założę się, że gdyby dziś Allegri wypuścił w podstawie Sandro w miejsce Asamoaha i Brazylijczyk doznał kontuzji, to byłbyś jednym z pierwszych, którzy krytykowaliby Maxa za taką decyzję.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Piotr Juvefan
- Juventino
Ale nie powiem Allegri czasem słuchaPiotr Juvefan pisze:
Costa in, Lichy out i gramy 4-3-3 w drugiej. Oby więcej się działo w niej z naszej strony.

- CzeczenCZN
- Juventino
I w tym miejscu powinienem zakończyć z Tobą dyskusję, bo Twój pseudo argument jest dziecinny. Rozumiem że Tobie taka gra pasuje i bardziej od zwycięstw wolisz kopanie się po czole. Tak, zależy mi by Juventus grał poukładaną piłkę, skuteczną, taką której będą się bać w Europie, a póki co cofamy się w rozwoju....dimebag11 pisze:@ForzaItanimulli3vujcm
Chcesz oglądać piękny futbol, to się przerzuć na Napoli.
- dimebag11
- Juventino
@ForzaItanimulli3vujcm
Jasne, że nie pasuje mi taka gra, ale spójrz też na naszą obecną sytuację kadrową. Kontuzjowani są Cuadrado, Berna, Higuain, a po urazie wrócił niedawno Dybala (i widać, że ma zarówno braki kondycyjne jak i nie do końca czuje piłkę). Występ Mandżu też był zagrożony i podejrzewam, że dziś zagrał mimo jakiegoś stłuczenia. Z drugiej strony, to Lazio bardziej powinno zależeć na dzisiejszym zwycięstwie grając u siebie (bo może im w końcowym rozrachunku zabraknąć 1-2 punktów do 4 miejsca), a w drugiej połowie to my ryzykujemy bardziej i gramy o pełną stawkę. Zauważ, że nie jest to już te same Lazio, które dostawało od nas oklep przez kilka ostatnich sezonów, a Inzaghi poukładał drużynę o czym świadczy m.in to, że włączyli się do walki o miejsce premiujące grą w LM.
Jasne, że nie pasuje mi taka gra, ale spójrz też na naszą obecną sytuację kadrową. Kontuzjowani są Cuadrado, Berna, Higuain, a po urazie wrócił niedawno Dybala (i widać, że ma zarówno braki kondycyjne jak i nie do końca czuje piłkę). Występ Mandżu też był zagrożony i podejrzewam, że dziś zagrał mimo jakiegoś stłuczenia. Z drugiej strony, to Lazio bardziej powinno zależeć na dzisiejszym zwycięstwie grając u siebie (bo może im w końcowym rozrachunku zabraknąć 1-2 punktów do 4 miejsca), a w drugiej połowie to my ryzykujemy bardziej i gramy o pełną stawkę. Zauważ, że nie jest to już te same Lazio, które dostawało od nas oklep przez kilka ostatnich sezonów, a Inzaghi poukładał drużynę o czym świadczy m.in to, że włączyli się do walki o miejsce premiujące grą w LM.
- Piotr Juvefan
- Juventino
To jest najtrudniejszy wyjazd jaki na został w tym sezonie. Ja chce 3 pkt nie ważne jak,nawet po największej kaszanie. Czy tak to trudno zrozumiec?

- Piotr Juvefan
- Juventino
Dla mnie ten. Przy formie obecnej wymienionych drużyn powinniśmy ich ograc.wongier pisze:a Roma i Inter ?Piotr Juvefan pisze:To jest najtrudniejszy wyjazd jaki na został w tym sezonie. Ja chce 3 pkt nie ważne jak,nawet po największej kaszanie. Czy tak to trudno zrozumiec?

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Słyszeliście kiedyś żeby ktoś dostał raka oczu ? Nie ?
Ja też nie... a chyba właśnie go dostałem od oglądania tego ,,widowiska".
Jeśli Allegri będzie w przyszłym sezonie trenerem Juventusu to chyba zrobię sobie rok przerwy od oglądania meczów tej drużyny.
Ja też nie... a chyba właśnie go dostałem od oglądania tego ,,widowiska".
Jeśli Allegri będzie w przyszłym sezonie trenerem Juventusu to chyba zrobię sobie rok przerwy od oglądania meczów tej drużyny.

- Piotr Juvefan
- Juventino
GOOOOOOOOOOOOL <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
DYBAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DNA MISTRZÓW :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve:
DZIEKI CI BOŻE
DYBAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DNA MISTRZÓW :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve:
DZIEKI CI BOŻE

Ostatnio zmieniony 03 marca 2018, 19:57 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.