Serie A 17/18 (27): Lazio 0-1 JUVENTUS F.C
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 115 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Pozytywy są takie, że nie rzuciliśmy wszystkich możliwych sił na Lazio (Costa za Mandzu i Sandro za Asamoaha) i może lepiej ich nie wypuszczać, bo Lazio gra jak typowi rzeźnicy, a w środę nie chcę widzieć sytuacji, że z powodu jakiegoś urazu wybiegnie nam Kwadwo w wyjściowej jedenastce.Piotr Juvefan pisze: Zdarzają się niecelne podania,ale bardziej prowadzimy grę. Lepiej to wygląda jak z Atalantą u siebie,która robiła na naszej połowie co chciała. Szukam jakichkolwiek pozytywów w tym meczu.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- CzeczenCZN
- Juventino

Komentator w pierwszej połowie wspomniał o Vucinicu, i wiecie co? Patrząc na grę Mandzukica zatęskniłem za nim....
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Lepiej tego ująć nie można. Póki co cytat 2018 rokuSorek21 pisze:Zachowawcza taktyka Maxa przypomina grę w strzelankę jakiegoś początkującego. Masz 100 " mocy " i się nie wychylasz.Zabijesz jednego wroga i zaraz robisz zapisz,potem następnego i znowu zapisz.
- CzeczenCZN
- Juventino

Skoro mamy mieć takie podejście, to lepiej oddać walkowerem było. Podejście mistrza Włoch - 6 krotnego z rzędu - ludzie!dimebag11 pisze:Pozytywy są takie, że nie rzuciliśmy wszystkich możliwych sił na Lazio (Costa za Mandzu i Sandro za Asamoaha) i może lepiej ich nie wypuszczać, bo Lazio gra jak typowi rzeźnicy, a w środę nie chcę widzieć sytuacji, że z powodu jakiegoś urazu wybiegnie nam Kwadwo w wyjściowej jedenastce.Piotr Juvefan pisze: Zdarzają się niecelne podania,ale bardziej prowadzimy grę. Lepiej to wygląda jak z Atalantą u siebie,która robiła na naszej połowie co chciała. Szukam jakichkolwiek pozytywów w tym meczu.
- Piotr Juvefan
- Juventino

Podejście to ja mogę mieć ala tiki taka Barcy,ale realizm jest taki a nie inny. Oby bez kontuzji i spróbować te 0-1 dzisiaj. Wszedł Douglas liczę na częstsze ataki.

- dimebag11
- Juventino

@ForzaItanimulli3vujcm
Chcesz oglądać piękny futbol, to się przerzuć na Napoli. Oni liderują w Serie A i nie męczą widzów swoją grą, ale dziwnym trafem przeważnie kończą za nami w tabeli. Ile razy można powtarzać, że najważniejszy jest środowy mecz z Tottenhamem, bo po nim nie będzie już miejsca na odrobienie strat, a w lidze zostało jeszcze sporo kolejek. Założę się, że gdyby dziś Allegri wypuścił w podstawie Sandro w miejsce Asamoaha i Brazylijczyk doznał kontuzji, to byłbyś jednym z pierwszych, którzy krytykowaliby Maxa za taką decyzję.
Chcesz oglądać piękny futbol, to się przerzuć na Napoli. Oni liderują w Serie A i nie męczą widzów swoją grą, ale dziwnym trafem przeważnie kończą za nami w tabeli. Ile razy można powtarzać, że najważniejszy jest środowy mecz z Tottenhamem, bo po nim nie będzie już miejsca na odrobienie strat, a w lidze zostało jeszcze sporo kolejek. Założę się, że gdyby dziś Allegri wypuścił w podstawie Sandro w miejsce Asamoaha i Brazylijczyk doznał kontuzji, to byłbyś jednym z pierwszych, którzy krytykowaliby Maxa za taką decyzję.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Piotr Juvefan
- Juventino

Ale nie powiem Allegri czasem słuchaPiotr Juvefan pisze:
Costa in, Lichy out i gramy 4-3-3 w drugiej. Oby więcej się działo w niej z naszej strony.

- CzeczenCZN
- Juventino

I w tym miejscu powinienem zakończyć z Tobą dyskusję, bo Twój pseudo argument jest dziecinny. Rozumiem że Tobie taka gra pasuje i bardziej od zwycięstw wolisz kopanie się po czole. Tak, zależy mi by Juventus grał poukładaną piłkę, skuteczną, taką której będą się bać w Europie, a póki co cofamy się w rozwoju....dimebag11 pisze:@ForzaItanimulli3vujcm
Chcesz oglądać piękny futbol, to się przerzuć na Napoli.
- dimebag11
- Juventino

@ForzaItanimulli3vujcm
Jasne, że nie pasuje mi taka gra, ale spójrz też na naszą obecną sytuację kadrową. Kontuzjowani są Cuadrado, Berna, Higuain, a po urazie wrócił niedawno Dybala (i widać, że ma zarówno braki kondycyjne jak i nie do końca czuje piłkę). Występ Mandżu też był zagrożony i podejrzewam, że dziś zagrał mimo jakiegoś stłuczenia. Z drugiej strony, to Lazio bardziej powinno zależeć na dzisiejszym zwycięstwie grając u siebie (bo może im w końcowym rozrachunku zabraknąć 1-2 punktów do 4 miejsca), a w drugiej połowie to my ryzykujemy bardziej i gramy o pełną stawkę. Zauważ, że nie jest to już te same Lazio, które dostawało od nas oklep przez kilka ostatnich sezonów, a Inzaghi poukładał drużynę o czym świadczy m.in to, że włączyli się do walki o miejsce premiujące grą w LM.
Jasne, że nie pasuje mi taka gra, ale spójrz też na naszą obecną sytuację kadrową. Kontuzjowani są Cuadrado, Berna, Higuain, a po urazie wrócił niedawno Dybala (i widać, że ma zarówno braki kondycyjne jak i nie do końca czuje piłkę). Występ Mandżu też był zagrożony i podejrzewam, że dziś zagrał mimo jakiegoś stłuczenia. Z drugiej strony, to Lazio bardziej powinno zależeć na dzisiejszym zwycięstwie grając u siebie (bo może im w końcowym rozrachunku zabraknąć 1-2 punktów do 4 miejsca), a w drugiej połowie to my ryzykujemy bardziej i gramy o pełną stawkę. Zauważ, że nie jest to już te same Lazio, które dostawało od nas oklep przez kilka ostatnich sezonów, a Inzaghi poukładał drużynę o czym świadczy m.in to, że włączyli się do walki o miejsce premiujące grą w LM.
- Piotr Juvefan
- Juventino

To jest najtrudniejszy wyjazd jaki na został w tym sezonie. Ja chce 3 pkt nie ważne jak,nawet po największej kaszanie. Czy tak to trudno zrozumiec?

- Piotr Juvefan
- Juventino

Dla mnie ten. Przy formie obecnej wymienionych drużyn powinniśmy ich ograc.wongier pisze:a Roma i Inter ?Piotr Juvefan pisze:To jest najtrudniejszy wyjazd jaki na został w tym sezonie. Ja chce 3 pkt nie ważne jak,nawet po największej kaszanie. Czy tak to trudno zrozumiec?

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Słyszeliście kiedyś żeby ktoś dostał raka oczu ? Nie ?
Ja też nie... a chyba właśnie go dostałem od oglądania tego ,,widowiska".
Jeśli Allegri będzie w przyszłym sezonie trenerem Juventusu to chyba zrobię sobie rok przerwy od oglądania meczów tej drużyny.
Ja też nie... a chyba właśnie go dostałem od oglądania tego ,,widowiska".
Jeśli Allegri będzie w przyszłym sezonie trenerem Juventusu to chyba zrobię sobie rok przerwy od oglądania meczów tej drużyny.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Piotr Juvefan
- Juventino

GOOOOOOOOOOOOL <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
DYBAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DNA MISTRZÓW :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve:
DZIEKI CI BOŻE
DYBAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DNA MISTRZÓW :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve:
DZIEKI CI BOŻE
Ostatnio zmieniony 03 marca 2018, 19:57 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.