LM 14/15 (gr. A) [6]: JUVENTUS 0-0 Atletico
- Kubba
- Juventino

Do czego to doszło, żeby byc wkurzonym o nieobecnośc Padoina na boisku...
Mecz, który pokaże na czym stoimy. Czy jesteśmy średniakiem czy jednak coś jeszcze ten klub ma z dawnego Juventusu ( o dna nawet nie chce słyszec
)
Mecz, który pokaże na czym stoimy. Czy jesteśmy średniakiem czy jednak coś jeszcze ten klub ma z dawnego Juventusu ( o dna nawet nie chce słyszec
- Darek-WLKP
- Juventino

dlaczego na onecie, skoro wykupilem nie majeszcze studia ? 
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
Tam nigdy nie ma studia:) tak samo jak w przerwie pokazują non stop widok z boiska.Darek-WLKP pisze:dlaczego na onecie, skoro wykupilem nie majeszcze studia ?
- Hed2
Bo tam nigdy nie ma studia,jest transmisja bezposrednio ze stadionu i mi sie to bardzo podoba :-D
P.s Otwieram piwo bo nie wytrzymie, emocje emocje
P.s Otwieram piwo bo nie wytrzymie, emocje emocje
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino

jaki mecz pokazują na proma cool? czechy?
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jakaś tam kulturę gry pokazujemy, jednak tak jak się można było tego spodziewać, im bliżej pola karnego rywala, tym ciężej.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Hed2
Gramy niestety z kupa w majtach...chociaz kilka minut bylo ciekawych... Maxiu daj Morate za Vidala, przesun Teveza za plecy dwoch Hiszpanow i ryzykujmy...bo jak my nie strzelimy to to prze...gramy.
- Cabrini_idol
- Juventino

Tak jaK mówilem, Atletico sie nie chcę, Juventus sgra asekuracyjnie.
Nie mamy lewej strony, Kielon i Evra to najgorsza lewa flanka od momentu kiedy kibicuje Juve.
Gdybysmy mieli lewego obronce na poziomie, to jakosc akcji ofensywnych i defensywnych na lewej stronie podnioslaby się o jakieś 30 %
SKonczy sie 0 :0
Nie mamy lewej strony, Kielon i Evra to najgorsza lewa flanka od momentu kiedy kibicuje Juve.
Gdybysmy mieli lewego obronce na poziomie, to jakosc akcji ofensywnych i defensywnych na lewej stronie podnioslaby się o jakieś 30 %
SKonczy sie 0 :0
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2014, 21:36 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niby nie urywa, ale oni byli bliżej strzelenia bramki niż my.kuba2424 pisze:Tak, ja mam pewne wątpliwości. To co pokazują dziś, dupy nie urywa.Crunny pisze:Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że Atletico jest obecnie drużyną po prostu sportowo lepszą?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Dupy nie urywa, ale oni przy takim wyniku nic nie muszą, a zagrozili bramce Buffona dużo bardziej niż my ich.kuba2424 pisze:Tak, ja mam pewne wątpliwości. To co pokazują dziś, dupy nie urywa.Crunny pisze:Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że Atletico jest obecnie drużyną po prostu sportowo lepszą?