LM 14/15 (gr. A) [6]: JUVENTUS 0-0 Atletico
- Kubba
- Juventino
Do czego to doszło, żeby byc wkurzonym o nieobecnośc Padoina na boisku...
Mecz, który pokaże na czym stoimy. Czy jesteśmy średniakiem czy jednak coś jeszcze ten klub ma z dawnego Juventusu ( o dna nawet nie chce słyszec
)

Mecz, który pokaże na czym stoimy. Czy jesteśmy średniakiem czy jednak coś jeszcze ten klub ma z dawnego Juventusu ( o dna nawet nie chce słyszec

- Darek-WLKP
- Juventino
dlaczego na onecie, skoro wykupilem nie majeszcze studia ? 

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Tam nigdy nie ma studia:) tak samo jak w przerwie pokazują non stop widok z boiska.Darek-WLKP pisze:dlaczego na onecie, skoro wykupilem nie majeszcze studia ?
- Hed2
Bo tam nigdy nie ma studia,jest transmisja bezposrednio ze stadionu i mi sie to bardzo podoba :-D
P.s Otwieram piwo bo nie wytrzymie, emocje emocje
P.s Otwieram piwo bo nie wytrzymie, emocje emocje
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
jaki mecz pokazują na proma cool? czechy?
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
Jakaś tam kulturę gry pokazujemy, jednak tak jak się można było tego spodziewać, im bliżej pola karnego rywala, tym ciężej.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Hed2
Gramy niestety z kupa w majtach...chociaz kilka minut bylo ciekawych... Maxiu daj Morate za Vidala, przesun Teveza za plecy dwoch Hiszpanow i ryzykujmy...bo jak my nie strzelimy to to prze...gramy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Tak jaK mówilem, Atletico sie nie chcę, Juventus sgra asekuracyjnie.
Nie mamy lewej strony, Kielon i Evra to najgorsza lewa flanka od momentu kiedy kibicuje Juve.
Gdybysmy mieli lewego obronce na poziomie, to jakosc akcji ofensywnych i defensywnych na lewej stronie podnioslaby się o jakieś 30 %
SKonczy sie 0 :0
Nie mamy lewej strony, Kielon i Evra to najgorsza lewa flanka od momentu kiedy kibicuje Juve.
Gdybysmy mieli lewego obronce na poziomie, to jakosc akcji ofensywnych i defensywnych na lewej stronie podnioslaby się o jakieś 30 %
SKonczy sie 0 :0
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2014, 21:36 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

Niby nie urywa, ale oni byli bliżej strzelenia bramki niż my.kuba2424 pisze:Tak, ja mam pewne wątpliwości. To co pokazują dziś, dupy nie urywa.Crunny pisze:Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że Atletico jest obecnie drużyną po prostu sportowo lepszą?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Dupy nie urywa, ale oni przy takim wyniku nic nie muszą, a zagrozili bramce Buffona dużo bardziej niż my ich.kuba2424 pisze:Tak, ja mam pewne wątpliwości. To co pokazują dziś, dupy nie urywa.Crunny pisze:Ktoś jeszcze ma wątpliwości, że Atletico jest obecnie drużyną po prostu sportowo lepszą?