Serie A 12/13 (23): Chievo 1-2 JUVENTUS
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Chyba logiczna sprawa, że chodziło o polskie telewizje. Napisałem tak po co, aby uniknąć tego...maydayxxx pisze:Nie wiem skąd te info, że meczu nie będzie w TV
Nie. Gdyby był to chyba poinformowałbym Was o tym.ma83 pisze:czy któryś z zagranicznych kanałów transmitujących mecz jest na Cyfrowym Polsacie?
Przewidywane składy na ten (10:46) moment:
Tuttosport:

La Gazzetta dello Sport:

Whoscored:

Niezgodności w przewidywaniach jeśli chodzi o partnera Giovinco w ataku (sam wolałbym Matriego) i tego, który biega po lewej stronie (tu natomiast Peluso).
- kuba2424
- Juventino

Właśnie przed chwilą dostałem telefon, który nieco popsuł mi dzisiejsze plany związane z meczem. Fak!!!
Co do składu, to mam nadzieję że La Gazzetta się nie myli i to ten skład zobaczymy (poza mną) od pierwszej minuty. Jeśli poważnie myślimy o trzech punktach oraz zerze z tyłu to rozsądne byłoby jednak nie wpuszczać DeCeglie, bo nie trzeba być wyjątkowym wróżbitą by przewidzieć że znów popełni babola (może na spółkę z kimś innym).
Co do proroczych snów oraz pesymistycznego podejścia do meczu to zauważyłem że to dobry omen, bo zazwyczaj wtedy wygrywamy. Przed meczem z Lazio za dużo pewniaków się tutaj wypowiadało pozytywnie no i był klops! Więc może ten optymizm zostwcie na drugi raz mi.
Co do składu, to mam nadzieję że La Gazzetta się nie myli i to ten skład zobaczymy (poza mną) od pierwszej minuty. Jeśli poważnie myślimy o trzech punktach oraz zerze z tyłu to rozsądne byłoby jednak nie wpuszczać DeCeglie, bo nie trzeba być wyjątkowym wróżbitą by przewidzieć że znów popełni babola (może na spółkę z kimś innym).
Co do proroczych snów oraz pesymistycznego podejścia do meczu to zauważyłem że to dobry omen, bo zazwyczaj wtedy wygrywamy. Przed meczem z Lazio za dużo pewniaków się tutaj wypowiadało pozytywnie no i był klops! Więc może ten optymizm zostwcie na drugi raz mi.
- F-azan
- Juventino

od szczypka tematy wyglądaja jak by je przygotowywał mój 6 letni chrześniak
także i prośba z mojej strony niech lepiej zajmuje sie tym pumex
bo niestety twije śmierdzą amatorką
a co do meczu liczę że nasi pokaża na co ih stać i wygrają gładko
może Anelka coś upoluje
także i prośba z mojej strony niech lepiej zajmuje sie tym pumex
bo niestety twije śmierdzą amatorką
a co do meczu liczę że nasi pokaża na co ih stać i wygrają gładko
może Anelka coś upoluje

- juvemaroko
- Juventino

Czy Anelka moze juz dzis zagrac?
- pumex
- Juventino

Szczypek, a jednak, nie lubią Cię. Tak mi przykro
Odnośnie meczu, to cóż, wypadałoby w końcu wygrać. Dziwni mnie ewentualne wystawienie Peluso w pomocy, bo nie bardzo wiem, jak ma się jego obecność do rozruszania skrzydła i pomocy drużynie w zdobywaniu bramek. Niemniej postaram się zostawić krytykę tegoż zawodnika do momentu, gdy jego występ będzie pozostawiał wiele do życzenia.
Odnośnie meczu, to cóż, wypadałoby w końcu wygrać. Dziwni mnie ewentualne wystawienie Peluso w pomocy, bo nie bardzo wiem, jak ma się jego obecność do rozruszania skrzydła i pomocy drużynie w zdobywaniu bramek. Niemniej postaram się zostawić krytykę tegoż zawodnika do momentu, gdy jego występ będzie pozostawiał wiele do życzenia.

- kuba2424
- Juventino

Ja uważam że dziś wejdzie na boisko w okolicy 75-80 min. żeby przynajmniej wstępnie zobaczyć, w jakiej dyspozycji on się znajduje. Może nawet przytrafi mu się jakaś okazja bramkowa...Hoffman pisze:Wątpię czy go dzisiaj zobaczymy, możliwe że wtedy jak kompletnie nie będzie nam szło a Conte już nie będzie wiedział co zrobić, to może go wprowadzi w akcie desperacji ;d
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Gdzieś mi mignęło, że Anelka ostatni mecz grał w październiku tak więc jeśli dziś wejdzie choćby na 10 minut to będzie znaczyło, że Conte go bardzo lubi
Z dwójki Peluso/DC najbardziej chciałbym Padoina.
Z dwójki Peluso/DC najbardziej chciałbym Padoina.
- Hoffman
- Juventino

Conte od tego ma treningi a nie oficjalne mecze ;pkuba2424 pisze:Ja uważam że dziś wejdzie na boisko w okolicy 75-80 min. żeby przynajmniej wstępnie zobaczyć, w jakiej dyspozycji on się znajduje. Może nawet przytrafi mu się jakaś okazja bramkowa...Hoffman pisze:Wątpię czy go dzisiaj zobaczymy, możliwe że wtedy jak kompletnie nie będzie nam szło a Conte już nie będzie wiedział co zrobić, to może go wprowadzi w akcie desperacji ;d
Ogólnie skład mi się podoba, może zamiast DC wolał bym Peluso, ale to i tak nie daje żadnej gwarancji.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Polubią mnie jak będę zakładał następny temat, a jeśli nie dostanę odrzucony rozważam i cały następny sezon ogarniać.pumex pisze:Szczypek, a jednak, nie lubią Cię. Tak mi przykro
Chciałem Matriego i Peluso, jest Matri i De Ceglie. Coś strzelimy, coś stracimy.