Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 13:09

Są tu tacy, którzy twierdzą, iż im bliżej meczu, tym są spokojniejsi. Ja odwrotnie. Jak sobie pomyślę, że Napoli u siebie gra dobrze, bez problemu ograli między innymi Udinese i Milan to przechodzą mnie ciary. Świetnie byłoby przez następny tydzień oglądać Juve na pozycji lidera, oby się udało :pray:

Obrazek
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 13:50

Niektorzy tutaj to naprawde niezli optymisci. Ja zadowole sie remisem, wole sie pozytywnie zaskoczyc niz zawiesc.

michal1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 13:53

tylko wydaje mi sie ze milan nie prezentuje nie wiadom jakiego poziomu, w tym roku. Mam nadzieje ze Buffon w tym meczu pokarze na co go stac. Juz sie nie moge go doczekac. Jednak zgadzam sie z Buffonem ze to jest wazny mecz aczkolwiek nie najważniejszy. Juve liderem dalej ? oby jak najdłużej. stawiam na wygraną remis nie bedzie zly.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 14:14

Jesteśmy w formie, ale z Napoli nigdy nic nie wiadomo. Szczególnie na ich podwórku... Dlatego z remisu będę zadowolony.

No to może czas na żarcik: Fabio Q zagra w tym meczu...

acolu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 14:19

@pumex
U mnie dokładnie to samo. O ile jeszcze tydzień temu byłem bardziej optymistycznie nastawiony do tego spotkania, to dziś - dzień przed meczem zatraciłem pewność wywiezienia punktów z Neapolu. Niemniej jednak wierzę w umiejętności motywacji Conte i pełne zaangażowanie ze strony naszych piłkarzy.

@Kubba
Znam lepszy. M. Motta zagra w tym spotkaniu :-).

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 14:30

Kurcze chciałbym być takim pesymistą jak wy i cieszyć się z remisu. Ja niestety mam coś takiego, że szybko przyzwyczajam się do wygrywania i porażka z każdym (nawet lepszym zawodnikiem) jest dla mnie porażką.

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 15:46

pablo1503 pisze:Kurcze chciałbym być takim pesymistą jak wy i cieszyć się z remisu. Ja niestety mam coś takiego, że szybko przyzwyczajam się do wygrywania i porażka z każdym (nawet lepszym zawodnikiem) jest dla mnie porażką.
Prześledź sobie nasze mecze z Napoli od 2006 roku. Jeden wielki niefart. Takich meczów boję się najbardziej.

Obrazek
Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 16:17

@zoff

Passę kiedyś trzeba przełamać. Nie ma się co oszukiwać, łatwo z Napoli nie będzie, ale potencjał do wygrywania mamy. Mam nadzieję na wygraną, albo chociaż wysoki remis po ładnym meczu.

Należy też pamiętać o naszej passie, w tym sezonie nie przegraliśmy jeszcze meczu... Nie pokonała nas ani Fiorentina, ani Milan, ani Inter. Nie obawiajmy się więc Napoli, niech to Napoli obawia się nas!

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 16:27

Wiking pisze:@zoff

Passę kiedyś trzeba przełamać. Nie ma się co oszukiwać, łatwo z Napoli nie będzie, ale potencjał do wygrywania mamy. Mam nadzieję na wygraną, albo chociaż wysoki remis po ładnym meczu.

Należy też pamiętać o naszej passie, w tym sezonie nie przegraliśmy jeszcze meczu... Nie pokonała nas ani Fiorentina, ani Milan, ani Inter. Nie obawiajmy się więc Napoli, niech to Napoli obawia się nas!
Jutro w Neapolu będzie piekło. Liczę na dobrą dyspozycję Marchisio, Pirlo i Matriego. Być może i Vucinić dołoży swoją cegiełkę. Oby.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 16:39

Mam nadzieje, że jutro po 90 minutach oglądania meczu, odejdę od monitora z "bananem" na buzi. Ależ będzie nerwowo, chłopaki muszą spiąć zwieracze i nie dopuścić, aby to Napoli pierwsze strzeliło bramkę. Marzy mi się 2-0 i catenaccio :pray:

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 17:26

Wg tej stronki
będzie można obejrzeć za free na satelicie mecz z Napoli. Na Ictimai TV jak w zeszłym tygodniu przeciw Interowi. Kanał nie jest w jakości HD ale wolę taką transmisję niż zacinki w internet TV przy 20Mb/s. Ja posiadam cyfrę+ i mam Ictimai TV na 336 kanale.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 17:50

juventusprzemek pisze:Wg tej stronki
będzie można obejrzeć za free na satelicie mecz z Napoli. Na Ictimai TV jak w zeszłym tygodniu przeciw Interowi. Kanał nie jest w jakości HD ale wolę taką transmisję niż zacinki w internet TV przy 20Mb/s. Ja posiadam cyfrę+ i mam Ictimai TV na 336 kanale.
Ma ktoś ten kanał na CP ?

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 17:55

Mate.G pisze:
juventusprzemek pisze:Wg tej stronki
Ma ktoś ten kanał na CP ?
Napewno jest na N'ce ,jakos tak jak kolega pisał "NIE HD".. Nie PAL..

Internet na Tv po prostu.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 17:58

Poszukam jutro tego kanału zrobie nową listę i przeskanuje wszystkimi możliwymi kombinacjami :)

No chyba że wiecie jak ustawić dekoder aby odbierał Icitimai tv
Chodzi mi o CP.

Kurdę obawiam się tego meczu jednak mam nadzieję, że wygramy choć jak zremisujemy nie będę narzekał .

juventusprzemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2011, 18:13

Mate.G pisze:Poszukam jutro tego kanału zrobie nową listę i przeskanuje wszystkimi możliwymi kombinacjami :)

No chyba że wiecie jak ustawić dekoder aby odbierał Icitimai tv
Chodzi mi o CP.

Kurdę obawiam się tego meczu jednak mam nadzieję, że wygramy choć jak zremisujemy nie będę narzekał .
Zmieniasz ustawienia dekodera lub satelity na inne jak potrafisz, na stronie podanej przeze mnie masz wykaz kanałów i ich parametry jak będziesz chciał to ustawisz swój sprzęt pod konkretny kanał.

Zablokowany