Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- pumex
- Juventino

Są tu tacy, którzy twierdzą, iż im bliżej meczu, tym są spokojniejsi. Ja odwrotnie. Jak sobie pomyślę, że Napoli u siebie gra dobrze, bez problemu ograli między innymi Udinese i Milan to przechodzą mnie ciary. Świetnie byłoby przez następny tydzień oglądać Juve na pozycji lidera, oby się udało 

- Monte Cristo
- Juventino

Niektorzy tutaj to naprawde niezli optymisci. Ja zadowole sie remisem, wole sie pozytywnie zaskoczyc niz zawiesc.
- michal1897
- Juventino

tylko wydaje mi sie ze milan nie prezentuje nie wiadom jakiego poziomu, w tym roku. Mam nadzieje ze Buffon w tym meczu pokarze na co go stac. Juz sie nie moge go doczekac. Jednak zgadzam sie z Buffonem ze to jest wazny mecz aczkolwiek nie najważniejszy. Juve liderem dalej ? oby jak najdłużej. stawiam na wygraną remis nie bedzie zly.
- acolu
- Juventino

@pumex
U mnie dokładnie to samo. O ile jeszcze tydzień temu byłem bardziej optymistycznie nastawiony do tego spotkania, to dziś - dzień przed meczem zatraciłem pewność wywiezienia punktów z Neapolu. Niemniej jednak wierzę w umiejętności motywacji Conte i pełne zaangażowanie ze strony naszych piłkarzy.
@Kubba
Znam lepszy. M. Motta zagra w tym spotkaniu :-).
U mnie dokładnie to samo. O ile jeszcze tydzień temu byłem bardziej optymistycznie nastawiony do tego spotkania, to dziś - dzień przed meczem zatraciłem pewność wywiezienia punktów z Neapolu. Niemniej jednak wierzę w umiejętności motywacji Conte i pełne zaangażowanie ze strony naszych piłkarzy.
@Kubba
Znam lepszy. M. Motta zagra w tym spotkaniu :-).
- pablo1503
- Juventino

Kurcze chciałbym być takim pesymistą jak wy i cieszyć się z remisu. Ja niestety mam coś takiego, że szybko przyzwyczajam się do wygrywania i porażka z każdym (nawet lepszym zawodnikiem) jest dla mnie porażką.

- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Prześledź sobie nasze mecze z Napoli od 2006 roku. Jeden wielki niefart. Takich meczów boję się najbardziej.pablo1503 pisze:Kurcze chciałbym być takim pesymistą jak wy i cieszyć się z remisu. Ja niestety mam coś takiego, że szybko przyzwyczajam się do wygrywania i porażka z każdym (nawet lepszym zawodnikiem) jest dla mnie porażką.
- Wiking
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
@zoff
Passę kiedyś trzeba przełamać. Nie ma się co oszukiwać, łatwo z Napoli nie będzie, ale potencjał do wygrywania mamy. Mam nadzieję na wygraną, albo chociaż wysoki remis po ładnym meczu.
Należy też pamiętać o naszej passie, w tym sezonie nie przegraliśmy jeszcze meczu... Nie pokonała nas ani Fiorentina, ani Milan, ani Inter. Nie obawiajmy się więc Napoli, niech to Napoli obawia się nas!
Passę kiedyś trzeba przełamać. Nie ma się co oszukiwać, łatwo z Napoli nie będzie, ale potencjał do wygrywania mamy. Mam nadzieję na wygraną, albo chociaż wysoki remis po ładnym meczu.
Należy też pamiętać o naszej passie, w tym sezonie nie przegraliśmy jeszcze meczu... Nie pokonała nas ani Fiorentina, ani Milan, ani Inter. Nie obawiajmy się więc Napoli, niech to Napoli obawia się nas!
- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jutro w Neapolu będzie piekło. Liczę na dobrą dyspozycję Marchisio, Pirlo i Matriego. Być może i Vucinić dołoży swoją cegiełkę. Oby.Wiking pisze:@zoff
- annihilator1988
- Juventino

Mam nadzieje, że jutro po 90 minutach oglądania meczu, odejdę od monitora z "bananem" na buzi. Ależ będzie nerwowo, chłopaki muszą spiąć zwieracze i nie dopuścić, aby to Napoli pierwsze strzeliło bramkę. Marzy mi się 2-0 i catenaccio 
- juventusprzemek
- Juventino

Wg tej stronki
będzie można obejrzeć za free na satelicie mecz z Napoli. Na Ictimai TV jak w zeszłym tygodniu przeciw Interowi. Kanał nie jest w jakości HD ale wolę taką transmisję niż zacinki w internet TV przy 20Mb/s. Ja posiadam cyfrę+ i mam Ictimai TV na 336 kanale.
- Mate.G
- Juventino

Ma ktoś ten kanał na CP ?juventusprzemek pisze:Wg tej stronkibędzie można obejrzeć za free na satelicie mecz z Napoli. Na Ictimai TV jak w zeszłym tygodniu przeciw Interowi. Kanał nie jest w jakości HD ale wolę taką transmisję niż zacinki w internet TV przy 20Mb/s. Ja posiadam cyfrę+ i mam Ictimai TV na 336 kanale.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Napewno jest na N'ce ,jakos tak jak kolega pisał "NIE HD".. Nie PAL..Mate.G pisze:Ma ktoś ten kanał na CP ?juventusprzemek pisze:Wg tej stronkibędzie można obejrzeć za free na satelicie mecz z Napoli. Na Ictimai TV jak w zeszłym tygodniu przeciw Interowi. Kanał nie jest w jakości HD ale wolę taką transmisję niż zacinki w internet TV przy 20Mb/s. Ja posiadam cyfrę+ i mam Ictimai TV na 336 kanale.
Internet na Tv po prostu.
- Mate.G
- Juventino

Poszukam jutro tego kanału zrobie nową listę i przeskanuje wszystkimi możliwymi kombinacjami
No chyba że wiecie jak ustawić dekoder aby odbierał Icitimai tv
Chodzi mi o CP.
Kurdę obawiam się tego meczu jednak mam nadzieję, że wygramy choć jak zremisujemy nie będę narzekał .
Chodzi mi o CP.
Kurdę obawiam się tego meczu jednak mam nadzieję, że wygramy choć jak zremisujemy nie będę narzekał .
- juventusprzemek
- Juventino

Zmieniasz ustawienia dekodera lub satelity na inne jak potrafisz, na stronie podanej przeze mnie masz wykaz kanałów i ich parametry jak będziesz chciał to ustawisz swój sprzęt pod konkretny kanał.Mate.G pisze:Poszukam jutro tego kanału zrobie nową listę i przeskanuje wszystkimi możliwymi kombinacjami![]()
Chodzi mi o CP.