T-shirt & koszulki POLO-wasze projekty, nasza głowa!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Interesuję Was mój pomysł???

Można wybrać tylko 1. opcję

123
89%
15
11%

Liczba głosów: 138

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 18:55

Mówiłem, żebyście dawali pomysły, a nie 1 pomysł. Wiadomo że łatwiej będzie coś zrobić jak ktoś ma coś do wyboru. Zresztą może są osoby które chcą coś innego, nie koniecznie POLO którego nie może zrobić znajomy. Nie wierzę że tylko 1 koszulka Ci się podoba z milionów kombinacji.

Arcadio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 19:02

Ja pisze się na 2 i 4 na bank jak wyjdą za tą cene.

Co do koszulki Młotów tez bym wziął...

Szukajcie ciekawych pomysłów na koszuleczki :-D

Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 20:36

Jakiś fajny t-shirt byłby dobry, niestety moje możliwości graficzne ograniczają się do takiego "projektu". Napis na plecach i całkiem przyzwoita koszulka mogłaby z tego być. :)

Gregor_09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 21:04

MarcinB pisze:Mówiłem, żebyście dawali pomysły, a nie 1 pomysł. Wiadomo że łatwiej będzie coś zrobić jak ktoś ma coś do wyboru. Zresztą może są osoby które chcą coś innego, nie koniecznie POLO którego nie może zrobić znajomy. Nie wierzę że tylko 1 koszulka Ci się podoba z milionów kombinacji.
nie rozumiem co masz na myśli? Chodzi Ci o zarobek dla kolegi, czy o załatwienie koszulek>???

Demokracja zadziałała i wszyscy wybrali koszulkę WHU :) Nie wiem po co dalej namawiasz forumowiczów na inny pomysł.... :think:

Swoją droga haftowany nadruk na koszulkę można zrobić, w co drugim supermarkecie...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 21:17

Projekt Matiego wygląda całkiem spoko i tylko na takie coś pisałbym się.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
19YB19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2009, 21:43

http://www.juvestore.com/foto.asp?id=J9141
koszulka cala czarna, 38 zł, bez logo nike

mi ta przypadła do gustu- nie jestem tutaj na forum często, więc jeśli wybralibyście jakaś koszulke (najlepiej POLO:D) to niech ktoś na priva napisze, z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich fanów Juventusu!

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 00:31

Do Gregor_09
Nie muszę nikogo namawiać bo sam widzisz że są ludzie którzy chcieliby inną koszulkę :naughty: także nie wypowiadaj się w imieniu całej społeczności JP :!: Przecież nikt Cię nie zmusza do kupowania innych koszulek, więc stary wyluzuj. Nie interesują Cię inne koszulki to daj sobie siana i nie zaśmiecaj tematu.

Do Szymek
Osobiście bardzo mi się podoba twój projekt i myślę, że nie powinno być problemów z jej zrobieniem :bravo: Więcej takich ludzi jak ty :ok: co nie marudzą tylko potrafią coś wymyślić i napisać od siebie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 01:20

MarcinB pisze:Nie interesują Cię inne koszulki to daj sobie siana i nie zaśmiecaj tematu.
Kim Ty jesteś by dyktować komukolwiek czy ma pisać czy nie?
Jak widać lwia część zainteresowanych woli koszulki, których "projekt zaprezentował Mati. Nie Ty to być może ktoś inny zajmie się tym.
Reszta projektów jest marna, nie jest to kwestia marudzenia tylko gustu i chęci posiadania czegoś "nowego".

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 01:31

jako że jestem fanem serialu "Friends", kiedyś na forum użytkownik zorganizował aukcje z t-shirtami koszt miał wynosić 8zł+8zł przesyłka, zdziwiłem się ze tak tanio, więc twierdziłem że będzie słaba jakość. gdy koszulki przyszły(zamówiłem 5) okazało się ze materiał koszulki dobry a nadruk mi nie pękł do dziś. napisałem do tego użytkownika ile kosztowałoby zrobienie takiej koszulki przy zamówieniu na około 25 sztuk

to był projekt koszulki friends

link

a ja wysłałem zapytanie o koszt tejże koszulki

link

i tak się skończyło na tym iż koszulki dostaliśmy za darmo;d;d

link

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 02:12

Mati pisze:
Mrówa pisze:Niestety moje możliwości graficzne nie pozwalają na przerobienie tego projektu :wink: Więc jeśli ktoś będzie miał chęć poświęcić chwilę czasu byłbym bardzo wdzięczny.
Przyznam, że i ja mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o sprawy graficzne więc dobrego projektu zrobić nie potrafię. Pobawiłem się jednak (w paincie ;) ) i specjalnie dla Ciebie Mrówa zrobiłem taki "projekt poglądowy":

Obrazek

Jeżeli koszulka będzie wyglądać tak jak ta na zdjęciu to biorę od kopa. Jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, akurat uwielbiam polówki i mnie to na reke , pozatym ta wygląda naprawde bardzo dobrze, odpowiednie ułożenie tych pasków i krój taki jak mi odpowiada :) Bez żadnych napisów wielkich tylko mały herb i to jest to :D wzniebowzięty jestem jak taka bedzie to jestem pierwszy w kolejce :)

magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 08:33

Pozwolilem sobie zrobic projekt koszulki polo, wygląda on tak :
Obrazek

Ti Amo Juventus !
Gathafi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 08:43

W necie mozna znalezc od cholery firm zajmujacych sie koszulkami polo z nadrukiem wiec nie musimy polegac tylko na tym co MarcinB nam oferuje. Jesli chcemy pasiasta polowke to da sie to napewno zalatwic.
Oto pare polowek jakie znalazlem w ciagu pieciu minut:
Obrazek
Obrazek
ta koszulka moze byc tez w paski czarno biale:
Obrazek

Obrazek
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 09:12

Projekt magosik jest spoko :0 Choć z tył&#8364; pusto, można by walnąć napis Juventus, Juve?
Fajna taka koszulka, ale cena jaka mniej więcej(40 zł)?? Nie za drogo? Przecież to nie będzie firmowe, ani nic :)

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 09:22

Nicolas pisze:Projekt magosik jest spoko :0 Choć z tył&#8364; pusto, można by walnąć napis Juventus, Juve?
Wiadomo, każdy ma swój gust. Ale zarówno w koszulce WHU, jak i naszym projekcie-przeróbce najfajniejsza jest prostota. Poziome pasy, herb na sercu i to wszystko. Jaki jest sens "upiększać" polówkę jakimiś napisami na plecach ? Im mniej w tym wypadku lepiej. Takie moje zdanie.

Obrazek
magosik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2009, 09:33

Jak bym mial zrobic jakis projekt koszulki, to piszcie na gg albo PW :)

Ti Amo Juventus !
ODPOWIEDZ