T-shirt & koszulki POLO-wasze projekty, nasza głowa!!!
- MarcinB
- Juventino
Mówiłem, żebyście dawali pomysły, a nie 1 pomysł. Wiadomo że łatwiej będzie coś zrobić jak ktoś ma coś do wyboru. Zresztą może są osoby które chcą coś innego, nie koniecznie POLO którego nie może zrobić znajomy. Nie wierzę że tylko 1 koszulka Ci się podoba z milionów kombinacji.
- Gregor_09
- Juventino
nie rozumiem co masz na myśli? Chodzi Ci o zarobek dla kolegi, czy o załatwienie koszulek>???MarcinB pisze:Mówiłem, żebyście dawali pomysły, a nie 1 pomysł. Wiadomo że łatwiej będzie coś zrobić jak ktoś ma coś do wyboru. Zresztą może są osoby które chcą coś innego, nie koniecznie POLO którego nie może zrobić znajomy. Nie wierzę że tylko 1 koszulka Ci się podoba z milionów kombinacji.
Demokracja zadziałała i wszyscy wybrali koszulkę WHU

Swoją droga haftowany nadruk na koszulkę można zrobić, w co drugim supermarkecie...
- 19YB19
- Juventino
http://www.juvestore.com/foto.asp?id=J9141
koszulka cala czarna, 38 zł, bez logo nike
mi ta przypadła do gustu- nie jestem tutaj na forum często, więc jeśli wybralibyście jakaś koszulke (najlepiej POLO:D) to niech ktoś na priva napisze, z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich fanów Juventusu!
koszulka cala czarna, 38 zł, bez logo nike
mi ta przypadła do gustu- nie jestem tutaj na forum często, więc jeśli wybralibyście jakaś koszulke (najlepiej POLO:D) to niech ktoś na priva napisze, z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich fanów Juventusu!
- MarcinB
- Juventino
Do Gregor_09
Nie muszę nikogo namawiać bo sam widzisz że są ludzie którzy chcieliby inną koszulkę :naughty: także nie wypowiadaj się w imieniu całej społeczności JP :!: Przecież nikt Cię nie zmusza do kupowania innych koszulek, więc stary wyluzuj. Nie interesują Cię inne koszulki to daj sobie siana i nie zaśmiecaj tematu.
Do Szymek
Osobiście bardzo mi się podoba twój projekt i myślę, że nie powinno być problemów z jej zrobieniem
Więcej takich ludzi jak ty
co nie marudzą tylko potrafią coś wymyślić i napisać od siebie.
Nie muszę nikogo namawiać bo sam widzisz że są ludzie którzy chcieliby inną koszulkę :naughty: także nie wypowiadaj się w imieniu całej społeczności JP :!: Przecież nikt Cię nie zmusza do kupowania innych koszulek, więc stary wyluzuj. Nie interesują Cię inne koszulki to daj sobie siana i nie zaśmiecaj tematu.
Do Szymek
Osobiście bardzo mi się podoba twój projekt i myślę, że nie powinno być problemów z jej zrobieniem

- Lypsky
- Juventino
Kim Ty jesteś by dyktować komukolwiek czy ma pisać czy nie?MarcinB pisze:Nie interesują Cię inne koszulki to daj sobie siana i nie zaśmiecaj tematu.
Jak widać lwia część zainteresowanych woli koszulki, których "projekt zaprezentował Mati. Nie Ty to być może ktoś inny zajmie się tym.
Reszta projektów jest marna, nie jest to kwestia marudzenia tylko gustu i chęci posiadania czegoś "nowego".
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- tanhayi
- Juventino
jako że jestem fanem serialu "Friends", kiedyś na forum użytkownik zorganizował aukcje z t-shirtami koszt miał wynosić 8zł+8zł przesyłka, zdziwiłem się ze tak tanio, więc twierdziłem że będzie słaba jakość. gdy koszulki przyszły(zamówiłem 5) okazało się ze materiał koszulki dobry a nadruk mi nie pękł do dziś. napisałem do tego użytkownika ile kosztowałoby zrobienie takiej koszulki przy zamówieniu na około 25 sztuk
to był projekt koszulki friends
link
a ja wysłałem zapytanie o koszt tejże koszulki
link
i tak się skończyło na tym iż koszulki dostaliśmy za darmo;d;d
link
to był projekt koszulki friends
link
a ja wysłałem zapytanie o koszt tejże koszulki
link
i tak się skończyło na tym iż koszulki dostaliśmy za darmo;d;d
link
- blads
- Juventino
Mati pisze:Przyznam, że i ja mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o sprawy graficzne więc dobrego projektu zrobić nie potrafię. Pobawiłem się jednak (w paincieMrówa pisze:Niestety moje możliwości graficzne nie pozwalają na przerobienie tego projektuWięc jeśli ktoś będzie miał chęć poświęcić chwilę czasu byłbym bardzo wdzięczny.
) i specjalnie dla Ciebie Mrówa zrobiłem taki "projekt poglądowy":
Jeżeli koszulka będzie wyglądać tak jak ta na zdjęciu to biorę od kopa. Jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, akurat uwielbiam polówki i mnie to na reke , pozatym ta wygląda naprawde bardzo dobrze, odpowiednie ułożenie tych pasków i krój taki jak mi odpowiada

- Gathafi
- Juventino
W necie mozna znalezc od cholery firm zajmujacych sie koszulkami polo z nadrukiem wiec nie musimy polegac tylko na tym co MarcinB nam oferuje. Jesli chcemy pasiasta polowke to da sie to napewno zalatwic.
Oto pare polowek jakie znalazlem w ciagu pieciu minut:

ta koszulka moze byc tez w paski czarno biale:

Oto pare polowek jakie znalazlem w ciagu pieciu minut:

ta koszulka moze byc tez w paski czarno biale:

- Nicolas
- Juventino
Projekt magosik jest spoko :0 Choć z tył€ pusto, można by walnąć napis Juventus, Juve?
Fajna taka koszulka, ale cena jaka mniej więcej(40 zł)?? Nie za drogo? Przecież to nie będzie firmowe, ani nic
Fajna taka koszulka, ale cena jaka mniej więcej(40 zł)?? Nie za drogo? Przecież to nie będzie firmowe, ani nic

- Mrówa
- Juventino
Wiadomo, każdy ma swój gust. Ale zarówno w koszulce WHU, jak i naszym projekcie-przeróbce najfajniejsza jest prostota. Poziome pasy, herb na sercu i to wszystko. Jaki jest sens "upiększać" polówkę jakimiś napisami na plecach ? Im mniej w tym wypadku lepiej. Takie moje zdanie.Nicolas pisze:Projekt magosik jest spoko :0 Choć z tył€ pusto, można by walnąć napis Juventus, Juve?