Giuseppe Rossi
- Simi
- Qualità Juventino
No to Milaniści cały czas przeżywają zawały, jak nie udany transfer Dzeko, poprzez Luisa Fabiano, a teraz Rossi..
To co sie wyprawia w Milanie, to istna komedia :roll:
P.S. Jeżeli faktycznie by odszedl od nas Treze, proponuje zainteresowanie sie Martinsem ze spadkowego Newcastle..
P.S. Jeżeli faktycznie by odszedl od nas Treze, proponuje zainteresowanie sie Martinsem ze spadkowego Newcastle..

- Azrael
- Juventino
Ja myślę, że Trezeguet odejdzie tak czy siak po następnym sezonie, gdyż przecież za dwa lata kończy mu się kontrakt, a zarząd będzie chciał jeszcze na nim coś zarobić. Na dwóch "dziadków-żywe legendy" nie możemy sobie pozwolić w ataku, a wiadome jest, że Aleksa sprzedać po prostu nie wolno, dlatego los Francuza w przyszłym sezonie uważam za przesądzony. Ponieważ zmniejszy się liczba naszych napastników, Del Piero będzie o rok starszy więc znajdzie się miejsce dla Rossiego i wtedy możemy o młodego Włocha powalczyć. Także Rossi jak najbardziej TAK, ale najwcześniej za rok.Lumberjack pisze:Jeżeli w tym roku odejdzie Treze, to wówczas nie przyjdzie nikt lepszy od Pandeva, zatem lepiej, żeby Francuz został i pozwolił w przyszłym sezonie naszym działaczom na sprowadzenie kogoś mieszczącego się najmniej o półkę od Macedończyka wyżej.
Pozdrawiam!
- Lumberjack
- Juventino
I moje zdanie takowe. Gwoli wyjaśnienia pisząc by Treze został, na myśli miałem, aby został li tylko w tym roku, zaś w przyszłym zwolnił miejsce dla kogoś pokroju Rossiego na przykład.Azrael pisze:Ja myślę, że Trezeguet odejdzie tak czy siak po następnym sezonie, gdyż przecież za dwa lata kończy mu się kontrakt, a zarząd będzie chciał jeszcze na nim coś zarobić. Na dwóch "dziadków-żywe legendy" nie możemy sobie pozwolić w ataku, a wiadome jest, że Aleksa sprzedać po prostu nie wolno, dlatego los Francuza w przyszłym sezonie uważam za przesądzony. Ponieważ zmniejszy się liczba naszych napastników, Del Piero będzie o rok starszy więc znajdzie się miejsce dla Rossiego i wtedy możemy o młodego Włocha powalczyć. Także Rossi jak najbardziej TAK, ale najwcześniej za rok.Lumberjack pisze:Jeżeli w tym roku odejdzie Treze, to wówczas nie przyjdzie nikt lepszy od Pandeva, zatem lepiej, żeby Francuz został i pozwolił w przyszłym sezonie naszym działaczom na sprowadzenie kogoś mieszczącego się najmniej o półkę od Macedończyka wyżej.
I always wanted to be a lumberjack!
- Motor
- Juventino
Ja uważam że zarząd Rossim zająć już teraz, ponieważ nie wiadomo jak będzie się rozwijać Włocha. Bo Juve nie lubi dużych kwot płacić. A Treze powinien, dla własnego dobra, odejść inaczej nie pogra.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Gazda
- Juventino
Rossi nie trafi raczej do Juve, choć chłopak w jednym z wywiadów udzielonych bodajże dla Rai1 stwierdził, że latem 2010 prawdopodobnie wróci do Włoch. Tylko nie wiadomo, do jakiego klubu...
"Juve, storia di un grande amore - Juve, historia jednej miłości"
- wagner
- Juventino
Rossi?? zawodnik dobry tylko czy nie powinniśmy postawić na naszego giovinco?? sprowadzimy ruchliwego rossiego podobnie jak del piero, diego, giovinco... i znowu pół kibiców bedzie biadolic ze giovinco nie gra.... Szukam tam gdzie nie trzeba, potrzebujemy prawdziwego goleadora kogoś typu: dzeko czy chodźby pazzini
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Giovinco to nie napastnik i nigdy nim nie będzie. Potrzebujemy typowego snajpera bo nikt oprócz Treze nie potrafi strzelac bramek ale i zawodników którzy potrafią tą piłke do napastnika posłać.wagner pisze:Rossi?? zawodnik dobry tylko czy nie powinniśmy postawić na naszego giovinco?? sprowadzimy ruchliwego rossiego podobnie jak del piero, diego, giovinco... i znowu pół kibiców bedzie biadolic ze giovinco nie gra.... Szukam tam gdzie nie trzeba, potrzebujemy prawdziwego goleadora kogoś typu: dzeko czy chodźby pazzini
- wagner
- Juventino
to według ciebie Giovinco nie potrafi otworzyć podaniem droge innemu zawodnikowi do bramki?? ciekaweAlexinhio-10 pisze:Giovinco to nie napastnik i nigdy nim nie będzie. Potrzebujemy typowego snajpera bo nikt oprócz Treze nie potrafi strzelac bramek ale i zawodników którzy potrafią tą piłke do napastnika posłać.wagner pisze:Rossi?? zawodnik dobry tylko czy nie powinniśmy postawić na naszego giovinco?? sprowadzimy ruchliwego rossiego podobnie jak del piero, diego, giovinco... i znowu pół kibiców bedzie biadolic ze giovinco nie gra.... Szukam tam gdzie nie trzeba, potrzebujemy prawdziwego goleadora kogoś typu: dzeko czy chodźby pazzini
- Goofy
- Juventino
co do Rossiego...to jestem jak najbardziej za, następca Alexa... ale póki co wg mnie poczekać trochę...żeby się nie okazał niewypałem jak inne nasze transfery....a i wolę jego od Pazziniego
non Ti lascero' mai !
- AVE JUVE!!!
- Juventino
YachO_ pisze:Jak dla mnie Rossi to cienias. Widze tylko jedną osobę, która godnie zastąpiłaby Del Piero i jest w naszym zasięgu : CASSANO.
jeden normalny