Giuseppe Rossi

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2009, 20:11

No to Milaniści cały czas przeżywają zawały, jak nie udany transfer Dzeko, poprzez Luisa Fabiano, a teraz Rossi.. :smile: To co sie wyprawia w Milanie, to istna komedia :roll:

P.S. Jeżeli faktycznie by odszedl od nas Treze, proponuje zainteresowanie sie Martinsem ze spadkowego Newcastle.. :whistle:

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2009, 20:17

Lumberjack pisze:Jeżeli w tym roku odejdzie Treze, to wówczas nie przyjdzie nikt lepszy od Pandeva, zatem lepiej, żeby Francuz został i pozwolił w przyszłym sezonie naszym działaczom na sprowadzenie kogoś mieszczącego się najmniej o półkę od Macedończyka wyżej.
Ja myślę, że Trezeguet odejdzie tak czy siak po następnym sezonie, gdyż przecież za dwa lata kończy mu się kontrakt, a zarząd będzie chciał jeszcze na nim coś zarobić. Na dwóch "dziadków-żywe legendy" nie możemy sobie pozwolić w ataku, a wiadome jest, że Aleksa sprzedać po prostu nie wolno, dlatego los Francuza w przyszłym sezonie uważam za przesądzony. Ponieważ zmniejszy się liczba naszych napastników, Del Piero będzie o rok starszy więc znajdzie się miejsce dla Rossiego i wtedy możemy o młodego Włocha powalczyć. Także Rossi jak najbardziej TAK, ale najwcześniej za rok.

Pozdrawiam!
Lumberjack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2009, 20:22

Azrael pisze:
Lumberjack pisze:Jeżeli w tym roku odejdzie Treze, to wówczas nie przyjdzie nikt lepszy od Pandeva, zatem lepiej, żeby Francuz został i pozwolił w przyszłym sezonie naszym działaczom na sprowadzenie kogoś mieszczącego się najmniej o półkę od Macedończyka wyżej.
Ja myślę, że Trezeguet odejdzie tak czy siak po następnym sezonie, gdyż przecież za dwa lata kończy mu się kontrakt, a zarząd będzie chciał jeszcze na nim coś zarobić. Na dwóch "dziadków-żywe legendy" nie możemy sobie pozwolić w ataku, a wiadome jest, że Aleksa sprzedać po prostu nie wolno, dlatego los Francuza w przyszłym sezonie uważam za przesądzony. Ponieważ zmniejszy się liczba naszych napastników, Del Piero będzie o rok starszy więc znajdzie się miejsce dla Rossiego i wtedy możemy o młodego Włocha powalczyć. Także Rossi jak najbardziej TAK, ale najwcześniej za rok.
I moje zdanie takowe. Gwoli wyjaśnienia pisząc by Treze został, na myśli miałem, aby został li tylko w tym roku, zaś w przyszłym zwolnił miejsce dla kogoś pokroju Rossiego na przykład.

I always wanted to be a lumberjack!
Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2009, 15:08

Ja uważam że zarząd Rossim zająć już teraz, ponieważ nie wiadomo jak będzie się rozwijać Włocha. Bo Juve nie lubi dużych kwot płacić. A Treze powinien, dla własnego dobra, odejść inaczej nie pogra.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
Gazda

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2009, 14:23

Rossi nie trafi raczej do Juve, choć chłopak w jednym z wywiadów udzielonych bodajże dla Rai1 stwierdził, że latem 2010 prawdopodobnie wróci do Włoch. Tylko nie wiadomo, do jakiego klubu...

"Juve, storia di un grande amore - Juve, historia jednej miłości"
Szjustek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2009, 08:30

miejmy nadzieje że do JUVE

Forza Juve!!!!!!
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 18:54

Rossi?? zawodnik dobry tylko czy nie powinniśmy postawić na naszego giovinco?? sprowadzimy ruchliwego rossiego podobnie jak del piero, diego, giovinco... i znowu pół kibiców bedzie biadolic ze giovinco nie gra.... Szukam tam gdzie nie trzeba, potrzebujemy prawdziwego goleadora kogoś typu: dzeko czy chodźby pazzini

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 18:59

wagner pisze:Rossi?? zawodnik dobry tylko czy nie powinniśmy postawić na naszego giovinco?? sprowadzimy ruchliwego rossiego podobnie jak del piero, diego, giovinco... i znowu pół kibiców bedzie biadolic ze giovinco nie gra.... Szukam tam gdzie nie trzeba, potrzebujemy prawdziwego goleadora kogoś typu: dzeko czy chodźby pazzini
Giovinco to nie napastnik i nigdy nim nie będzie. Potrzebujemy typowego snajpera bo nikt oprócz Treze nie potrafi strzelac bramek ale i zawodników którzy potrafią tą piłke do napastnika posłać.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 19:43

Alexinhio-10 pisze:
wagner pisze:Rossi?? zawodnik dobry tylko czy nie powinniśmy postawić na naszego giovinco?? sprowadzimy ruchliwego rossiego podobnie jak del piero, diego, giovinco... i znowu pół kibiców bedzie biadolic ze giovinco nie gra.... Szukam tam gdzie nie trzeba, potrzebujemy prawdziwego goleadora kogoś typu: dzeko czy chodźby pazzini
Giovinco to nie napastnik i nigdy nim nie będzie. Potrzebujemy typowego snajpera bo nikt oprócz Treze nie potrafi strzelac bramek ale i zawodników którzy potrafią tą piłke do napastnika posłać.
to według ciebie Giovinco nie potrafi otworzyć podaniem droge innemu zawodnikowi do bramki?? ciekawe :smile:

Goofy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 23:40

co do Rossiego...to jestem jak najbardziej za, następca Alexa... ale póki co wg mnie poczekać trochę...żeby się nie okazał niewypałem jak inne nasze transfery....a i wolę jego od Pazziniego

non Ti lascero' mai !
Cebul666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 10:01

Powinni go ściągać od razu, a nie czekać aż Manchester czy jakiś inny klub po nigo się zgłosi

Cebul
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 10:10

Jak dla mnie Rossi to cienias. Widze tylko jedną osobę, która godnie zastąpiłaby Del Piero i jest w naszym zasięgu : CASSANO.

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 10:12

YachO_ pisze:Jak dla mnie Rossi to cienias. Widze tylko jedną osobę, która godnie zastąpiłaby Del Piero i jest w naszym zasięgu : CASSANO.

jeden normalny :D :D Rossi to nie napastnik ktorego potrzebujemy ktory strzeli nam 20 bramek w sezonie

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 10:28

Zgadzam się dwoma przedmówcami. Rossi to piłkarz nie tego formatu by mógł u nas robić za "10" i następce Alexa. Dla mnie też jest cienias :prochno:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Cebul666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 10:33

To widzę że się nie znacie Rossi to młody i zdolny zawodnik,którego nam potrzeba, co do Cassano to jest stary i przydałby się tylko na dwa sezony nie uważam że On jest w stanie zastąpić ALXEA

Cebul
Zablokowany