KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
AlexJUVE

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2007, 10:50

krawat pierwsza klasa chetnie :smile:
jaka bylaby cena

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!
STARA DAMA ZAWSZE W MOIM SERCU.
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2007, 10:51

-Lucas- pisze:
DamKam pisze:Dawaj tu stary te szczegóły, a nie trzymaj nas w niepewności :wink:
Przy wielkości naszego zamówienia cena wynosiłaby 100 zł. Dopiero od 100 sztuk i wyżej cena znacznie spada :lol:
Aha, lol...
A tu już dzwoniłeś i próbowałeś jakichś pertraktacji :?:

Lista zainteresowanych jest aktualizowana na 1 stronie tego tematu :!:
-Lucas- pisze:Zapomiałem napisać o jeszcze jednej ofercie:
Firma: http://www.felixpph.com.pl/krawaty.html

Mogą nam zaoferować krawaty poliestrowe wykonane sitodrukiem. Minimalna liczba zamówienia 50 sztuk/ cena jednej sztuki 30 zł

Tylko pytanie czy warto?
A czym różni się tego typu krawat... co to w ogóle znaczy wykonany sitodrukiem :?:
Za taką cenę, osobiście myślę, że może warto zaryzykować :think:
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2007, 10:55 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2007, 10:55

DamKam pisze:
-Lucas- pisze:
DamKam pisze:Dawaj tu stary te szczegóły, a nie trzymaj nas w niepewności :wink:
Przy wielkości naszego zamówienia cena wynosiłaby 100 zł. Dopiero od 100 sztuk i wyżej cena znacznie spada :lol:
Aha, lol...
A tu już dzwoniłeś i próbowałeś jakichś pertraktacji :?:

Lista zainteresowanych jest aktualizowana na 1 stronie tego tematu :!:
Jak juz -Lucas- wpisal - postaram sie obie wymienione przez niego firmy w tym tygodniu odwiedzic (nic nie obiecuje :lol: ) i pomacac... Na pertraktacje przy tej ilosci to ja bym nie liczyl...

ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2007, 11:11

Osobiście wydaje mi się, że poliestrowe wykonane sitodrukiem będą badziewnie wyglądać i na takie coś to po prostu szkoda pieniędzy. Jeśli coś zamawiać to porządnego. W garniturze trzeba wyglądać elegancko i tyle, a badziewny krawat wszystko psuje... Ja jestem za jedwabnym :)

Obrazek
Obrazek
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2007, 11:49

Do listy zainteresowanych też możecie mnie dorzucić, mam nadzieję, że towar będzie porządny, wtedy kupię 8)

Obrazek
Madden

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2007, 22:48

Z chęcią bym zakupił sobie taki krawat. Jeżeli cena będzie w granicach 60-70zł. To się pisze na niego :D

:: M-A-double-D ::
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2007, 22:50

generalnie pomysl jest swietny i na pewno bym sie na niego pisal ale w pierwszej kolejnosci chce miec polowke pozniej ew. krawat... wszystko zalezy od terminu i kwoty bo w tym miesiacu moge nie wydolic

Obrazek
misiekjt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2007, 08:04

siema. to jak biezemy te jedwabne za 60? mysle ze warto postawic na jakosc :roll:

"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2007, 16:04

Wiecie co, ostatnio troche sie zainteresowałem tez tematem o polowce i tak porownujac cene jej a tego krawata to troche nie pasuje mi tutaj jego cena wlasnie... :| Nie wiem, moze dlatego, ze jest taki niewielki i niepozorny?

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2007, 16:25

UWAGA!!! UWAGA!!!

Sytuacja wyglada nastepujaco. Czlowiek z tej firmy http://www.sashaties.e.pl/ (notabene pochodzacy zza naszej wschodniej granicy sadzac po akcencie) pojawil sie dzis osobiscie u mnie pod praca. Mial ze soba krawaty poliestrowe ( np. Cska , Suzuki) ktore i materialowo i wizualnie wygladaly naprawde swietnie. Co do jedwabiu mial probke tylko i na pewno bylyby lepsze. Osobiscie on mowi ze mniejszy problem bylby wlasnie z wykonaniem tych jedwabnych. Ceny ktore podawalem wczesniej to niestety ceny netto a wiec:
poliester - 30 pln + VAT
jedwab - 60 pln + VAT

Minimalnie zamowic trzeba 50 sztuk. Krawaty sa robione w fabryce w Austrii i niestety moze sie to okazac problemem... ale o tym pozniej...
Tak czy inaczej krawaty chcemy zrobic wiec trzeba wybrac tkanine...
DamKam - czy Ty mozesz zrobic ankiete?

ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2007, 16:35

A czy powiedział Ci ile może zająć realizacja tego zamówienia?

Obrazek
Obrazek
dawidm

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2007, 16:37

ja bym byl za jedwabiem zdecydowanie, koszt krawatu w takim wypadku to z vatem (pewnie 22 %) to 73,2 ;) moze uda sie zbic do 70 zl chociaz :) Problemem moze byc tez uzbieranie 50 chetnych osob, ale mam nadzieje, ze sie myle :wink:

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2007, 16:40

ForzaJuve_Adam pisze:A czy powiedział Ci ile może zająć realizacja tego zamówienia?

Na stronie producenta sa orientacyjne terminy:

Wykonanie projektu - w ciągu tygodnia,
Po akceptacji projektu przez klienta, wykonanie próbnego krawata - 4-5 tygodni,
Wykonanie zamówienia, po zatwierdzeniu próbnego krawatu - 4-6 tygodni

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2007, 16:49

Ja także jestem za jedwabnym krawatem..właściwie cena dla mnie nie jest ważna..oczywiście gdyby krawat miał kosztować 150 PLN to nie bardzo :wink: ale podane ceny mnie satysfakcjonują..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2007, 16:52

LBaLin pisze:(...)Mial ze soba krawaty poliestrowe ( np. Cska , Suzuki) ktore i materialowo i wizualnie wygladaly naprawde swietnie.(...)
Wiec czy jest sens sie jeszcze zastanawiac? Skoro kolega tak napisał - był sceptycznie nastawiony do poliestrowych - to rzeczywiście musza byc dobre!

A teraz tak, przesylka pewnie tez bedzie kosztowac troche wiec dac za taki krawat przeszlo 80 zł kiedy tansze podobno wcale nie sa zle? Ja bym sie powaznie zastanowil.
A jak ma sie rzecz z wiazaniem tych poliestrowych? Podobno tak kiepsko mialy sie wiazac?

Ja proponuje juz podac orientacyjnie cene poliestrowych(pewnie z 40 zł z przesyłka) i jedwabnych(80 zł to minimum) i zdecydowac co wybrac.

Roznica w cenie jest dwukrotna a czy w jakosci takze :?:

Mowilem, ze nie ma co liczyc na szybkie zamowienie...ja musze miec ten krawat na poczatku maja, jesli pozniej to nie wiem czy osobiscie ja kupie.

P.S
Ja nie wiem, czy to ja jestem tak biedny czy to wy jestescie tak bogaci?
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2007, 16:54 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany