KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- DamKam
- Juventino
Aha, lol...-Lucas- pisze:Przy wielkości naszego zamówienia cena wynosiłaby 100 zł. Dopiero od 100 sztuk i wyżej cena znacznie spada :lol:DamKam pisze:Dawaj tu stary te szczegóły, a nie trzymaj nas w niepewności![]()
A tu już dzwoniłeś i próbowałeś jakichś pertraktacji

Lista zainteresowanych jest aktualizowana na 1 stronie tego tematu :!:
A czym różni się tego typu krawat... co to w ogóle znaczy wykonany sitodrukiem-Lucas- pisze:Zapomiałem napisać o jeszcze jednej ofercie:
Firma: http://www.felixpph.com.pl/krawaty.html
Mogą nam zaoferować krawaty poliestrowe wykonane sitodrukiem. Minimalna liczba zamówienia 50 sztuk/ cena jednej sztuki 30 zł
Tylko pytanie czy warto?

Za taką cenę, osobiście myślę, że może warto zaryzykować

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2007, 10:55 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.
- LBaLin
- Juventino
Jak juz -Lucas- wpisal - postaram sie obie wymienione przez niego firmy w tym tygodniu odwiedzic (nic nie obiecuje :lol: ) i pomacac... Na pertraktacje przy tej ilosci to ja bym nie liczyl...DamKam pisze:Aha, lol...-Lucas- pisze:Przy wielkości naszego zamówienia cena wynosiłaby 100 zł. Dopiero od 100 sztuk i wyżej cena znacznie spada :lol:DamKam pisze:Dawaj tu stary te szczegóły, a nie trzymaj nas w niepewności![]()
A tu już dzwoniłeś i próbowałeś jakichś pertraktacji![]()
Lista zainteresowanych jest aktualizowana na 1 stronie tego tematu :!:
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Osobiście wydaje mi się, że poliestrowe wykonane sitodrukiem będą badziewnie wyglądać i na takie coś to po prostu szkoda pieniędzy. Jeśli coś zamawiać to porządnego. W garniturze trzeba wyglądać elegancko i tyle, a badziewny krawat wszystko psuje... Ja jestem za jedwabnym 

- LordJuve
- Juventino
Wiecie co, ostatnio troche sie zainteresowałem tez tematem o polowce i tak porownujac cene jej a tego krawata to troche nie pasuje mi tutaj jego cena wlasnie...
Nie wiem, moze dlatego, ze jest taki niewielki i niepozorny?

- LBaLin
- Juventino
UWAGA!!! UWAGA!!!
Sytuacja wyglada nastepujaco. Czlowiek z tej firmy http://www.sashaties.e.pl/ (notabene pochodzacy zza naszej wschodniej granicy sadzac po akcencie) pojawil sie dzis osobiscie u mnie pod praca. Mial ze soba krawaty poliestrowe ( np. Cska , Suzuki) ktore i materialowo i wizualnie wygladaly naprawde swietnie. Co do jedwabiu mial probke tylko i na pewno bylyby lepsze. Osobiscie on mowi ze mniejszy problem bylby wlasnie z wykonaniem tych jedwabnych. Ceny ktore podawalem wczesniej to niestety ceny netto a wiec:
poliester - 30 pln + VAT
jedwab - 60 pln + VAT
Minimalnie zamowic trzeba 50 sztuk. Krawaty sa robione w fabryce w Austrii i niestety moze sie to okazac problemem... ale o tym pozniej...
Tak czy inaczej krawaty chcemy zrobic wiec trzeba wybrac tkanine...
DamKam - czy Ty mozesz zrobic ankiete?
Sytuacja wyglada nastepujaco. Czlowiek z tej firmy http://www.sashaties.e.pl/ (notabene pochodzacy zza naszej wschodniej granicy sadzac po akcencie) pojawil sie dzis osobiscie u mnie pod praca. Mial ze soba krawaty poliestrowe ( np. Cska , Suzuki) ktore i materialowo i wizualnie wygladaly naprawde swietnie. Co do jedwabiu mial probke tylko i na pewno bylyby lepsze. Osobiscie on mowi ze mniejszy problem bylby wlasnie z wykonaniem tych jedwabnych. Ceny ktore podawalem wczesniej to niestety ceny netto a wiec:
poliester - 30 pln + VAT
jedwab - 60 pln + VAT
Minimalnie zamowic trzeba 50 sztuk. Krawaty sa robione w fabryce w Austrii i niestety moze sie to okazac problemem... ale o tym pozniej...
Tak czy inaczej krawaty chcemy zrobic wiec trzeba wybrac tkanine...
DamKam - czy Ty mozesz zrobic ankiete?
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
A czy powiedział Ci ile może zająć realizacja tego zamówienia?

- dawidm
- Juventino
ja bym byl za jedwabiem zdecydowanie, koszt krawatu w takim wypadku to z vatem (pewnie 22 %) to 73,2
moze uda sie zbic do 70 zl chociaz
Problemem moze byc tez uzbieranie 50 chetnych osob, ale mam nadzieje, ze sie myle 

- LBaLin
- Juventino
ForzaJuve_Adam pisze:A czy powiedział Ci ile może zająć realizacja tego zamówienia?
Na stronie producenta sa orientacyjne terminy:
Wykonanie projektu - w ciągu tygodnia,
Po akceptacji projektu przez klienta, wykonanie próbnego krawata - 4-5 tygodni,
Wykonanie zamówienia, po zatwierdzeniu próbnego krawatu - 4-6 tygodni
- nookie
- Juventino
Ja także jestem za jedwabnym krawatem..właściwie cena dla mnie nie jest ważna..oczywiście gdyby krawat miał kosztować 150 PLN to nie bardzo
ale podane ceny mnie satysfakcjonują..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- LordJuve
- Juventino
Wiec czy jest sens sie jeszcze zastanawiac? Skoro kolega tak napisał - był sceptycznie nastawiony do poliestrowych - to rzeczywiście musza byc dobre!LBaLin pisze:(...)Mial ze soba krawaty poliestrowe ( np. Cska , Suzuki) ktore i materialowo i wizualnie wygladaly naprawde swietnie.(...)
A teraz tak, przesylka pewnie tez bedzie kosztowac troche wiec dac za taki krawat przeszlo 80 zł kiedy tansze podobno wcale nie sa zle? Ja bym sie powaznie zastanowil.
A jak ma sie rzecz z wiazaniem tych poliestrowych? Podobno tak kiepsko mialy sie wiazac?
Ja proponuje juz podac orientacyjnie cene poliestrowych(pewnie z 40 zł z przesyłka) i jedwabnych(80 zł to minimum) i zdecydowac co wybrac.
Roznica w cenie jest dwukrotna a czy w jakosci takze

Mowilem, ze nie ma co liczyc na szybkie zamowienie...ja musze miec ten krawat na poczatku maja, jesli pozniej to nie wiem czy osobiscie ja kupie.
P.S
Ja nie wiem, czy to ja jestem tak biedny czy to wy jestescie tak bogaci?
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2007, 16:54 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.