Alex czy Zlatan? - temat inny niż wszystkie
- Marcin_FCJ
- Juventino
Zamknijmy to forum i napiszmy na głównej stronie, że wszelkie dyskusje i domysły nie mają sensu gdyż mamy dobre wyniki oraz że Capello i Moggi wszystko wiedzą najlepiej i że to nie my jesteśmy od oceniania i przemyślania pewnych spraw. Zostawmy może pokój inne oraz gry komputerowe. Człowieku nie chce mi się z Tobą gadać. Daj mi spokój._Jah pisze:
Nie Ty tu jesteś od oceniania moralności trenera. Poza tym wstrzymajmy się jeszcze do meczu z Regginą. Może Alex rzeczywiście otrzyma szanse i tym samym nasze dywagacje dobiegną końca.
- Gregor del Ptasior
- Juventino
fanjuvekubat ----> Oj chopie, chopie... Nie wyciągasz wniosków. Na dobrą sprawę właśnie jesteś zagrożony banem. Raz: za to, że piszesz do ossego, żeby sie nie podniecał bo sie posra; Dwa: przed momenten Ci napisalem, zebyś używał opcji ZMIEŃ, a nie umieszczał 2 posty z rzedu. Ja za to mam kartonik. Wyluzuj sie już !!! Ossy. Ty też wrzuć na luz. Gdybyś był modem dałbyś mu bana. Chłopak już dostał kartke i nie ma problemu.
Wypalcie fajke pokoju !!!

Wypalcie fajke pokoju !!!
Popieram. Przecież od tego, na litość Pana jest forum !!! Pogadajmy tylko o FIFIE i FMieMarcin_FCJ pisze:Zamknijmy to forum i napiszmy na głównej stronie, że wszelkie dyskusje i domysły nie mają sensu gdyż mamy dobre wyniki oraz że Capello i Moggi wszystko wiedzą najlepiej i że to nie my jesteśmy od oceniania i przemyślania pewnych spraw. Zostawmy może pokój inne oraz gry komputerowe

Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2006, 17:55 przez Gregor del Ptasior, łącznie zmieniany 1 raz.
- fanjuvekubat
- Juventino
Słuchaj ossy nie chce się z żadnym fanem Juve kłócic więc wyluzuj.
Poza tym chyba każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.
I nie wiem czemu tak się bulwersujesz tym, że twierdzę, że DP jest lepszy niż Treze.Takie jest moje zdanie i juz Ty masz prawo do swojego.
Poza tym miałeś pretensje do moich ubogicg argumentów - ok może takie sa, ale Ty zkolei piszesz tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jeżeli wg Ciebie to jest klasa to ok.
I nie kłócmy się już to nie ma sensu
I nie wiem czemu tak się bulwersujesz tym, że twierdzę, że DP jest lepszy niż Treze.Takie jest moje zdanie i juz Ty masz prawo do swojego.
Poza tym miałeś pretensje do moich ubogicg argumentów - ok może takie sa, ale Ty zkolei piszesz tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jeżeli wg Ciebie to jest klasa to ok.
Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
- ossy
- Juventino
Ok, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>fanjuvekubat pisze:Słuchaj ossy nie chce się z żadnym fanem Juve kłócic więc wyluzuj.

EDIT.
A co pokój... nie będzie ktoś downem nazywał. Ledwo weszedł na forum i już tu takimi wyzwiskami rzuca. Ale łudze się, że niedługo poleciGregor del Ptasior pisze:I zapanował pokój... Na chwile

Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2006, 18:00 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- Gregor del Ptasior
- Juventino
I zapanował pokój... Na chwile 

- fanjuvekubat
- Juventino
ok chcesz argumentów?
No to Alex zasługuje na gre bo:
jest legendą
jest najlepszym strzelcem Juve w historii
jest w dobrej formie
ostatnio mało grał
jest przeciez miejsce i dla Treze i dla Ibry i dla Dp
A Alex jest lepszy od Treze bo:
ma wiekszy dorobek indywidualny niż Treze(chodzi o plebiscyty Fifa, FF, najlepszy piłkarz Ligi włoskiej)
chyba jest tez w lepszej formie
poza tym mówi się że nie gra się za zasługi no ale taka teoria w praktyce nie można przeszłości wymazać i dlatego też Dp jest lepszy od Treze więcej zrobił w historii
poza tym wydaję mi się że na boisku Treze tylko stoi i czeka na podania(może to błędne wrażenie) a DP cały czas haruje
Pozdro dla ossy i Gregora
No to Alex zasługuje na gre bo:
jest legendą
jest najlepszym strzelcem Juve w historii
jest w dobrej formie
ostatnio mało grał
A Alex jest lepszy od Treze bo:
ma wiekszy dorobek indywidualny niż Treze(chodzi o plebiscyty Fifa, FF, najlepszy piłkarz Ligi włoskiej)
chyba jest tez w lepszej formie
poza tym mówi się że nie gra się za zasługi no ale taka teoria w praktyce nie można przeszłości wymazać i dlatego też Dp jest lepszy od Treze więcej zrobił w historii
poza tym wydaję mi się że na boisku Treze tylko stoi i czeka na podania(może to błędne wrażenie) a DP cały czas haruje
Pozdro dla ossy i Gregora
Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
- ossy
- Juventino
Czas mu pokazać jakie ma głupie argumenty

No.fanjuvekubat pisze:ok chcesz argumentów?
tak, wypasiony argumentfanjuvekubat pisze: No to Alex zasługuje na gre bo:
jest legendą
Ferrara miał nawięcej występów w Juve, i miał grać w Juve?? Blasi ma więcej występów od Vieiry w Juve i też powinien grać?fanjuvekubat pisze: jest najlepszym strzelcem Juve w historii
Tu może jest cos sensownego. Ale miejsce dla 3 będzie trudno zrobić. A w takim klubie nie powinno grać się za załsugi, powinni grać najlepsi. Ja nie mówią że powinnien to być Zlatan. Chce żeby Alex grał bo widać jest w formie, ale jak nie będzie to niech siedzi. A najlepiej tą sytuajce potrafi ocenić Capello.fanjuvekubat pisze:
jest w dobrej formie
ostatnio mało grał
No i co z tego?fanjuvekubat pisze: A Alex jest lepszy od Treze bo:
No właśnie, chyba...David strzela dużo bramek i chyba jednak nie.fanjuvekubat pisze: chyba jest tez w lepszej formie
Co z tego że więcej zrobił w historii?? NIC! Nie gra się za zasługi. A jak chcesz wiedzieć to DP przez ponad 13(?) sezonów strzelił 185 bramek. Treze po ponad 5 strzelił 119(?) bramek. Oby dwaj byli podatni na kontuzje w swoim czasie. Choć wiem że porównanie głupie, bo to inny typ napastników.fanjuvekubat pisze: poza tym mówi się że nie gra się za zasługi no ale taka teoria w praktyce nie można przeszłości wymazać i dlatego też Dp jest lepszy od Treze więcej zrobił w historii
Teraz się wypchajfanjuvekubat pisze: Pozdro dla ossy
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- mesju
- Qualità Juventino
rafalutek pisze:Bardzo ciężko jest pisać na ten temat. Nikt z nas, tak naprawdę nie widzi tych dwóch panów na treningach, nie wiemy jak tam pracują, czy angażują się w 100%. Każda nasza wypowiedź jest stronnicza, ponieważ jeden szanuje Ibrę drugi Alexa. Ja uważam że powinniśmy się cieszyć że mamy tych dwóch piłkarzy w JUVE a nie sprzedawać ich na zmianę po każdym słapszym meczu. Osobiście jestem kibicem DP jednak wiem że już nie jest w stanie grać w sezonie około 50 meczy, jednak w tym sezonie jeszcze Capello będzie miał bardzo wiele pożytku z Alexa!
Pozdrawiam!

Nic dodać, nic ująć! Po czym można rozpoznać dobrego zawodnika? Po tym, że strzela bramki, a może po ilości podań? I zaczyna się kłopot. No i dyskusja, która tak naprawdę końca mieć nie będzie. Już kiedyś o tym pisałem i wydaje mi się, że Ibra nie ma obecnie takiego zadania na boisku jak podczas ubiegłego sezonu, czyli nie musi strzelać aż tylu bramek. Gra więcej w polu, a chyba nie tak łatwo przestawić się z typowego napastnika na "podawacza". Według mnie Ibra powinien częściej grać, ale Capello musi więcej korzystać z Alexa. Po pierwsze - nie zawiedzie się, a po drugie - utemperuje jego zachowanie. W meczu z Regginą proponuje atak Treze-Alex

- _Jah
- Juventino
Atakujecie mnie, zamiast moje argumenty. Nie będę zniżał się do Waszego poziomu. Zgadzam się, że forum jest po to, aby wymieniać swoje oceny, jednakże ja jestem jednych z tych, którzy nie robią z tego miejsca piaskownicy.
ps. FORZA ALEX !!!, Panowie...
ps. FORZA ALEX !!!, Panowie...
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Wojtom
- Juventino
Jest coś za tak rozbudowaną wypowiedź? Ja bym dawał jakieś "złote misie", albo przynajmniej zestaw gadżetów Juventusu.tomekn pisze:alex
Tak na serio, to nawet nie dawałbym temu użytkownikowi kartki.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- jacolinho
- Juventino
Alex czy zlatan dla mnie awsze bedzie lepszy alex [poniewaz jego doswiadczenie pilkarskie przewyzsza zlatana w wielu zagraniach i czuciem sie na boisku!!!! alex jest byl i bedzie jednym z najlepszych napastkiow w juventusie turyn zaden zlatan czy trzezeguet nie przewyzszy jego w umiejetnoscia pilkarskich i doswiadczeniem zawodowym