Alex czy Zlatan? - temat inny niż wszystkie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 17:49

_Jah pisze:
Nie Ty tu jesteś od oceniania moralności trenera. Poza tym wstrzymajmy się jeszcze do meczu z Regginą. Może Alex rzeczywiście otrzyma szanse i tym samym nasze dywagacje dobiegną końca.
Zamknijmy to forum i napiszmy na głównej stronie, że wszelkie dyskusje i domysły nie mają sensu gdyż mamy dobre wyniki oraz że Capello i Moggi wszystko wiedzą najlepiej i że to nie my jesteśmy od oceniania i przemyślania pewnych spraw. Zostawmy może pokój inne oraz gry komputerowe. Człowieku nie chce mi się z Tobą gadać. Daj mi spokój.

Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 17:50

fanjuvekubat ----> Oj chopie, chopie... Nie wyciągasz wniosków. Na dobrą sprawę właśnie jesteś zagrożony banem. Raz: za to, że piszesz do ossego, żeby sie nie podniecał bo sie posra; Dwa: przed momenten Ci napisalem, zebyś używał opcji ZMIEŃ, a nie umieszczał 2 posty z rzedu. Ja za to mam kartonik. Wyluzuj sie już !!! Ossy. Ty też wrzuć na luz. Gdybyś był modem dałbyś mu bana. Chłopak już dostał kartke i nie ma problemu.
Wypalcie fajke pokoju !!! :smile:
Marcin_FCJ pisze:Zamknijmy to forum i napiszmy na głównej stronie, że wszelkie dyskusje i domysły nie mają sensu gdyż mamy dobre wyniki oraz że Capello i Moggi wszystko wiedzą najlepiej i że to nie my jesteśmy od oceniania i przemyślania pewnych spraw. Zostawmy może pokój inne oraz gry komputerowe
Popieram. Przecież od tego, na litość Pana jest forum !!! Pogadajmy tylko o FIFIE i FMie :bravo:
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2006, 17:55 przez Gregor del Ptasior, łącznie zmieniany 1 raz.

fanjuvekubat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 17:53

Słuchaj ossy nie chce się z żadnym fanem Juve kłócic więc wyluzuj.
Poza tym chyba każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.
I nie wiem czemu tak się bulwersujesz tym, że twierdzę, że DP jest lepszy niż Treze.Takie jest moje zdanie i juz Ty masz prawo do swojego.

Poza tym miałeś pretensje do moich ubogicg argumentów - ok może takie sa, ale Ty zkolei piszesz tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jeżeli wg Ciebie to jest klasa to ok.

I nie kłócmy się już to nie ma sensu

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 17:56

fanjuvekubat pisze:Słuchaj ossy nie chce się z żadnym fanem Juve kłócic więc wyluzuj.
Poza tym chyba każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie.
I nie wiem czemu tak się bulwersujesz tym, że twierdzę, że DP jest lepszy niż Treze.Takie jest moje zdanie i juz Ty masz prawo do swojego.

Poza tym miałeś pretensje do moich ubogicg argumentów - ok może takie sa, ale Ty zkolei piszesz tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, jeżeli wg Ciebie to jest klasa to ok.

I nie kłócmy się już to nie ma sensu
Ok, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :P Ale czekam na te twoje argumenty?? Twoje argumenty nie były ubogie, ich neii było. No, dawaj te argumenty

EDIT.
Gregor del Ptasior pisze:I zapanował pokój... Na chwile :whistle:
A co pokój... nie będzie ktoś downem nazywał. Ledwo weszedł na forum i już tu takimi wyzwiskami rzuca. Ale łudze się, że niedługo poleci :pray:
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2006, 18:00 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 17:56

I zapanował pokój... Na chwile :whistle:

fanjuvekubat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 18:03

ok chcesz argumentów?
No to Alex zasługuje na gre bo:
jest legendą
jest najlepszym strzelcem Juve w historii
jest w dobrej formie
ostatnio mało grał
jest przeciez miejsce i dla Treze i dla Ibry i dla Dp

A Alex jest lepszy od Treze bo:
ma wiekszy dorobek indywidualny niż Treze(chodzi o plebiscyty Fifa, FF, najlepszy piłkarz Ligi włoskiej)
chyba jest tez w lepszej formie
poza tym mówi się że nie gra się za zasługi no ale taka teoria w praktyce nie można przeszłości wymazać i dlatego też Dp jest lepszy od Treze więcej zrobił w historii
poza tym wydaję mi się że na boisku Treze tylko stoi i czeka na podania(może to błędne wrażenie) a DP cały czas haruje
Pozdro dla ossy i Gregora

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 18:20

Czas mu pokazać jakie ma głupie argumenty :P
fanjuvekubat pisze:ok chcesz argumentów?
No.
fanjuvekubat pisze: No to Alex zasługuje na gre bo:
jest legendą
tak, wypasiony argument
fanjuvekubat pisze: jest najlepszym strzelcem Juve w historii
Ferrara miał nawięcej występów w Juve, i miał grać w Juve?? Blasi ma więcej występów od Vieiry w Juve i też powinien grać?
fanjuvekubat pisze:
jest w dobrej formie
ostatnio mało grał
jest przeciez miejsce i dla Treze i dla Ibry i dla Dp
Tu może jest cos sensownego. Ale miejsce dla 3 będzie trudno zrobić. A w takim klubie nie powinno grać się za załsugi, powinni grać najlepsi. Ja nie mówią że powinnien to być Zlatan. Chce żeby Alex grał bo widać jest w formie, ale jak nie będzie to niech siedzi. A najlepiej tą sytuajce potrafi ocenić Capello.

fanjuvekubat pisze: A Alex jest lepszy od Treze bo:
ma wiekszy dorobek indywidualny niż Treze(chodzi o plebiscyty Fifa, FF, najlepszy piłkarz Ligi włoskiej)
No i co z tego?
fanjuvekubat pisze: chyba jest tez w lepszej formie
No właśnie, chyba...David strzela dużo bramek i chyba jednak nie.
fanjuvekubat pisze: poza tym mówi się że nie gra się za zasługi no ale taka teoria w praktyce nie można przeszłości wymazać i dlatego też Dp jest lepszy od Treze więcej zrobił w historii
poza tym wydaję mi się że na boisku Treze tylko stoi i czeka na podania(może to błędne wrażenie) a DP cały czas haruje
Co z tego że więcej zrobił w historii?? NIC! Nie gra się za zasługi. A jak chcesz wiedzieć to DP przez ponad 13(?) sezonów strzelił 185 bramek. Treze po ponad 5 strzelił 119(?) bramek. Oby dwaj byli podatni na kontuzje w swoim czasie. Choć wiem że porównanie głupie, bo to inny typ napastników.
fanjuvekubat pisze: Pozdro dla ossy
Teraz się wypchaj

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 18:46

rafalutek pisze:Bardzo ciężko jest pisać na ten temat. Nikt z nas, tak naprawdę nie widzi tych dwóch panów na treningach, nie wiemy jak tam pracują, czy angażują się w 100%. Każda nasza wypowiedź jest stronnicza, ponieważ jeden szanuje Ibrę drugi Alexa. Ja uważam że powinniśmy się cieszyć że mamy tych dwóch piłkarzy w JUVE a nie sprzedawać ich na zmianę po każdym słapszym meczu. Osobiście jestem kibicem DP jednak wiem że już nie jest w stanie grać w sezonie około 50 meczy, jednak w tym sezonie jeszcze Capello będzie miał bardzo wiele pożytku z Alexa!
Pozdrawiam!
:bravo: :bravo: :bravo:
Nic dodać, nic ująć! Po czym można rozpoznać dobrego zawodnika? Po tym, że strzela bramki, a może po ilości podań? I zaczyna się kłopot. No i dyskusja, która tak naprawdę końca mieć nie będzie. Już kiedyś o tym pisałem i wydaje mi się, że Ibra nie ma obecnie takiego zadania na boisku jak podczas ubiegłego sezonu, czyli nie musi strzelać aż tylu bramek. Gra więcej w polu, a chyba nie tak łatwo przestawić się z typowego napastnika na "podawacza". Według mnie Ibra powinien częściej grać, ale Capello musi więcej korzystać z Alexa. Po pierwsze - nie zawiedzie się, a po drugie - utemperuje jego zachowanie. W meczu z Regginą proponuje atak Treze-Alex :ok:

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 22:21

Atakujecie mnie, zamiast moje argumenty. Nie będę zniżał się do Waszego poziomu. Zgadzam się, że forum jest po to, aby wymieniać swoje oceny, jednakże ja jestem jednych z tych, którzy nie robią z tego miejsca piaskownicy.
ps. FORZA ALEX !!!, Panowie...

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2006, 21:22

tomekn pisze:alex
Jest coś za tak rozbudowaną wypowiedź? Ja bym dawał jakieś "złote misie", albo przynajmniej zestaw gadżetów Juventusu.

Tak na serio, to nawet nie dawałbym temu użytkownikowi kartki.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
jacolinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 18:15

Alex czy zlatan dla mnie awsze bedzie lepszy alex [poniewaz jego doswiadczenie pilkarskie przewyzsza zlatana w wielu zagraniach i czuciem sie na boisku!!!! alex jest byl i bedzie jednym z najlepszych napastkiow w juventusie turyn zaden zlatan czy trzezeguet nie przewyzszy jego w umiejetnoscia pilkarskich i doswiadczeniem zawodowym

Obrazek
ODPOWIEDZ