Seria A w POLSACIE SPORT??
- wErOn
- Juventino
NIEeeeeeeeeee :płaczę: :płaczę: :płaczę:Yari pisze:Dostałem maila z canal+ ;
,,Witam,
właśnie został podpisany nowy kontrakt na kolejne dwa sezony. Liga włoska
zostaje w CANAL+!
Marcin Gabor "
Kamień spadł mi z serca. :-D
Ide sie powiesic (który to juz raz ?) ... dyskryminacja razy 5 <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać!

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Corcky
- Juventino
A według mnei to i tak, ta sprawa, z tymi meczami SERIA A jest w anszym kraju zenująca! W takiej Telewizji Polskiej pokazuja bramki z ligi Hiszpańskiej,z Bundesligi a z Włoch ani razu nie pokazali! pryznajmniej w ostatnim sezonie. Nie wiem czy to, chodzi o chamstwo Canal + czy tez o to, że TVP nie ma kasy by pokazywac bramki! :evil: :?
Uff, a tak wogóle to Polsat już dawno powinien conajmniej wykupic prawo do pokazywania bramek! :lol:
Uff, a tak wogóle to Polsat już dawno powinien conajmniej wykupic prawo do pokazywania bramek! :lol:

Alessandro Del Piero ole!
- Jezzo
- Juventino
Infob pisze:a ja mam nadzieję że sie przejedziesz i od przyszlego sezonu mecze ukochanego interu bedziesz ogladal u kolegi z ps.
:lol: :lol: :lol: dobry żart, nie czuje żadnej sympatii do jakiegokolwiek włoskiego klubu, jestem kibicem Realu
a co do PS, zawsze robią szum i nic z tego nie wychodzi (vide Liga Hiszpańska), lepiej niech kupią prawa do MŚ bo jak narazie to nikt jeszcze ich w Polsce nie kupił a przecież im większe prawdopodobieństwo że Polska zagra na Mundialu tym cena będzie wzrastać
aLe MaDriD aLe !!!
- Filus
- Juventino
Są szczegóły dotyczące transmisji meczów Serie A w Canal +:
Czyli na Polsacie Sport mogą być co najwyżej mecze tych 5 pozostałych drużyn.Administrator forum Canal+ pisze:"Zdecydowaliśmy się na pakiet, który gwarantuje widzom, że obejrzą w CANAL+, tak jak dotychczas, wszystkie ważne mecze ligi włoskiej. Pakiet obejmuje spotkania 15 spośród 20 zespołów Serie A, w tym czołowych drużyn - mówi Jacek Okieńczyc, dyrektor ds. sportu CANAL+. Planujemy dwie transmisje tygodniowo. Już dziś zapraszam na relacje z San Siro w Mediolanie, Stadio Olimpico w Rzymie, Stadio Delle Alpi w Turynie i pozostałych ważnych włoskich boisk". Wszystkie mecze, do których prawa kupił CANAL+, będzie można zobaczyć wyłącznie na antenie tej stacji.
Oprócz Serie A CANAL+ uzyskał też prawo do transmitowania meczów o Superpuchar Włoch. W tym sezonie spotkanie zostanie rozegrane 20 sierpnia, Juventus Turyn zmierzy się z Interem Mediolan.
Większość meczów prezentowanych będzie w CANAL+ SPORT. Bramki z Serie A będzie można zobaczyć również w niedzielnych wydaniach SPORT+. Kontynuowany będzie też magazyn Serie A, w całości poświęcony lidze włoskiej."
- Becker
- Juventino
Radość, rozczarowanie, smutek...wErOn pisze:NIEeeeeeeeeee :płaczę: :płaczę: :płaczę:Yari pisze:Dostałem maila z canal+ ;
,,Witam,
właśnie został podpisany nowy kontrakt na kolejne dwa sezony. Liga włoska
zostaje w CANAL+!
Marcin Gabor "
Kamień spadł mi z serca. :-D
Ide sie powiesic (który to juz raz ?) ... dyskryminacja razy 5 <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać!
Ja szczerze mówiąc w chwili obecnej cieszę się, że mecze serie A będą w Canal +. Wcześniej miałem kablówkę i był na niej PS, obecnie jednak nie posiadam owego przywileju i mam jedynie kilka podstawowych programów. W ostatnim sezonie często witałem u kolegi, który ma C+ i cieszę się, że w przyszłym również będę się mógł u niego zagnieździć bo dostępu do PS niestety specjalnego nie mam. Podsumowując... mnie też kamień spadł z serca :lol:
- Jacol
- Juventino
Te 5 zespołów jak pisałem wcześniej to: Lazio, beniaminkowie (Empoli, Genoa, Torino) i ktoś tam jeszcze. Tylko nie wiadomo co z Genoa i Torino, bo sytuacja tych klubów jest niejasna. Po prostu C+ nie pokaże tych zespołów, które będą grać u siebie.Filus pisze: Czyli na Polsacie Sport mogą być co najwyżej mecze tych 5 pozostałych drużyn.
Gdzie są teraz wszyscy Ci, którzy puścili plotkę o tym, że mecze Serie A będą na Polsacie Sport? Jak ja nie lubię plotek. Najpierw trzeba sprawdzić u źródeł a potem ogłaszać publicznie.
Cieszy na pewno to, że będzie mecz o SuperPuchar Włoch, bo do tej pory nigdy nie był pokazywany na C+ czy też innej polskiej stacji.
Jednak nadal martwi to, ze nadal mają zamiar pokazywać tygodniowo tylko 2 mecze. Czyli wszystko po staremu. Jeden mecz w sobotę i w niedzielę o 20.30 a w niedzielę o 15.00 znowu nie będą pokazywać.
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
plotka jak plotka... informacja ta została przekazana na antenie stacji Polsat w Informacjach Sportowych, więc chyba można było przypuszczać, że jednak PS pokaże mecze Serie A. A że polecieli w przysłowiowego "ciula" to już inna sprawaJacol pisze:Gdzie są teraz wszyscy Ci, którzy puścili plotkę o tym, że mecze Serie A będą na Polsacie Sport? Jak ja nie lubię plotek. Najpierw trzeba sprawdzić u źródeł a potem ogłaszać publicznie.

- Basiek
- Juventino
napisalem maila do polsatu sport z pytaniem o Serie A w PS i oto co odpisano:
Szanowny Panie,
Pragniemy poinformować, że oferta programu Polsat Sport zostanie wzbogacona o dodatkowe transmisje z zagranicznych spotkań piłkarskich. Szczegóły w dniu dzisiejszym nie są jednak dokładnie znane.
Z wyrazami szacunku
Z wyrazami szacunku
- Juventino
No to mam problem bo nie wiem czy założyć kanblówkię gdzie jest PS czy Cyfre gdzie jest Canal +. Odnośnie tego mam pytanie ile kosztuje abonament za Cyfre.
- mnowo
- Qualità Juventino
Cennik znajdziesz na www.cyfraplus.pl, moge Ci powiedziec, ze jesli chcesz (a pewnie chcesz) miec Canal + Sport, najnizszy pakiet z tym programem to pakiet srebrny- http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus.php?m ... et-srebrny za 78PLN miesiecznie + 10PLN za dekoder.Benjamin007 pisze:No to mam problem bo nie wiem czy założyć kanblówkię gdzie jest PS czy Cyfre gdzie jest Canal +. Odnośnie tego mam pytanie ile kosztuje abonament za Cyfre.
Coz zrobic, mam nadzieje, ze zawre jakis sojusz z rodzicami i wezma te Cyfre, bo jestem w podobnej sytuacji jak ty. Co prawda nie mieszkam z rodzicami, ale maja kupic kablowke, co oznacza, ze moge do nich wpadac na same mecze..
Szkoda, ze trzeba wywalic tyle kasiory

- BIGGI
- Qualità Juventino
Mozesz tez zalozyc kablówce gdzie jest PS i C+Multiplex - ktory (u mnie) kosztuje 39 zł / m-c. To chyba najlepsze rozwiązania, ale oczywiscie trzeba zapoznac sie z ofertą i zapytac czy Multiplex jest dostepny....
- Iver.pk
- Juventino
Troche to zmienili bo jak jak kupowalem Cyfre+ (wtedy jeszcze Canal+) to placilem 100zl za dekoder a nie w ratach tak jak teraz. Musze sie chyba dowiedziec czy przypadkiem nie place za ten dekoder jeszcze raz "w ramach abonamentu"mnowomiejsky pisze: Cennik znajdziesz na www.cyfraplus.pl, moge Ci powiedziec, ze jesli chcesz (a pewnie chcesz) miec Canal + Sport, najnizszy pakiet z tym programem to pakiet srebrny- http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus.php?m ... et-srebrny za 78PLN miesiecznie + 10PLN za dekoder.

Co do wiadomosci to mam nadzieje za Yari i Filus maja racje, a raczej ze im kitu nie wcisneli
Wydaje mi sie ze nie ma sie co martwic-najwyzej obejrzymy bramki w Sport+ bo te napewno tam beda. Skrót moze zawsze sie pojawic na JPBIGGI pisze:Czy tyczy sie to równiez skrótow ?
Hmm czyli odnosnie meczów Lazio - Juve , Toro - Juve trzeba liczyć na Polsat

- Kosior
- Juventino
A ja chcę zapytac skąd Canal+ bierze relacje piłkarskie? Jeśli z SKY Sport to znalazłem coś ciekawego.... Osobę, która zna język włoski proszę o przetłumaczenie tego tekstu wzietego z oficjalnej strony Sky:
Mi się osobiście wydaje, że w sezonie 2005/2006 telewizja Sky bedzie prowadziła relacje z meczyków wymienionych klubów.Con il pacchetto SPORT, puoi soddisfare la tua voglia di spettacolo: anticipi serali e posticipi del Campionato italiano di calcio di serie A e B, la Premier League, la Liga spagnola e la Bundesliga.
Anche per il campionato 2005/2006, l'anticipo serale e il posticipo delle partite di Serie A e Diretta Gol della UEFA Champions League sarà anche in modalità interattiva: clicca qui per saperne di più!
Questo l'elenco delle nuove squadre con cui SKY, fino ad ora, ha concluso un accordo:
- Cagliari
- Fiorentina
- Inter
- Juventus
- Livorno
- Milan
- Messina
- Palermo
- Roma
- Udinese