Juventini na wypożyczeniach...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2013, 01:06

Wybaczcie źródło, ale liczy się fakt, że Melo zajął 4. miejsce w plebiscycie na najlepszego piłkarza z brazylijskim pochodzeniem grającym w Europie 8) .

http://www.acmilan24.com/news/id/17618/ ... ropie.html

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2013, 02:23

Ja tam bym wolał Marcelo albo Adriano ;). Rafaelem też bym nie pogardził...

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2013, 22:13

Richie Boakye strzelił dziś 2 gola dla Ghany w wygranym przez nich meczu (3:0) z Egiptem.

A z tego co zauważyłem to asystował mu nasz Kwadwo :)

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2013, 22:23

Asamoah fajna asysta :bravo:

Obrazek
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2013, 23:26

Niech się chłopak ogrywa na szczeblu reprezentacyjnym i w Pucharze Dorodnych Murzynów. Naprawdę fajnie rokuje młokos. Nie widać w nim kunsztu geniusza, technika taka mocno soł-soł, ale te bramki ładuje. I niech tak będzie dalej.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2013, 23:46

Arbuzini pisze:Niech się chłopak ogrywa na szczeblu reprezentacyjnym i w Pucharze Dorodnych Murzynów. Naprawdę fajnie rokuje młokos. Nie widać w nim kunsztu geniusza, technika taka mocno soł-soł, ale te bramki ładuje. I niech tak będzie dalej.
Jak Ty często jego mecze oglądasz ?

Nawet jak nie ma techniki, to dobrze żeby z niego drugi Treze wyrósł. No i wygląda na to, że Juventus na prawdę robi się pasiasty.

Lewa strona czarna, prawa biała :prochno:

Swoją drogą na trybunach czasami koleś nie ma naszego pasiaka na sobie ? :D

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2013, 23:52

Ein umiesz czytać ze zrozumieniem?

Fajnie, że Boakye strzela. W Immobile średnio wierzę, Gabbiadini też póki co niczego genialnego nie pokazuje. Może chociaż Richie wystrzeli ;)

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2013, 00:02

Potrafię.

Do tego fragmentu się odnosiłem :
Arbuzini pisze:Naprawdę fajnie rokuje młokos. Nie widać w nim kunsztu geniusza, technika taka mocno soł-soł, ale te bramki ładuje.
Nie wiem o co hejty.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2013, 00:34

Widziałem tylko te rozegrane u nas i kompilke na yt. Wystarczy żeby ocenić, że to nie jest typ technicznego zawodnika. Tak samo po filmiku z Lealim widać w jakich elementach musi się jeszcze podszkolić. To młodzi zawodnicy i po to się uczą żeby wzmacniać mocne strony, a słabe eliminować.

Treze akurat technikę przyjęcia i przede wszystkim strzału miał miodzio. Inna kwestia, że kiwać się nie potrafił, ale nadrabiał ustawianiem. Chyba nikt nie miałby nic przeciwko jeśli mielibyśmy kolejnego snajpera z takim instynktem.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2013, 00:58

Arbuzini pisze:Treze akurat technikę przyjęcia i przede wszystkim strzału miał miodzio. Inna kwestia, że kiwać się nie potrafił, ale nadrabiał ustawianiem. Chyba nikt nie miałby nic przeciwko jeśli mielibyśmy kolejnego snajpera z takim instynktem.
Szczególnie że, opierając się na tym samym co Ty, można stwierdzić, że Boakye to własnie zawodnik charakteryzujący się dobrym uderzeniem i techniką nie tyle słabą co solidną.Do tego dochodza idealne warunki fizyczne (nie jest drągiem bez szybkości, ale jednocześnie powalczy w powietrzu) więc może być ciekawie. Oby chłopak nie stanął w miejscu bo niestety już wielu było takich, co się dobrze zapowiadali.

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2013, 01:30

Nie napisałem, że nie ma techniki. Jest średnia, nie wyróżnia się w tym względzie. Czasem piłka mu odskoczy, a dryblingi wyjdzie jakoś sztywno. Nie mniej taki Inzaghi też wirtuozem techniki nigdy nie był i nie przeszkadzało mu to świetnie grać w trzech klubach pod rząd. Obecnie Chicharito też nie grzeszy wyszkoleniem w tym względnie, a będąc rezerwowym napastnikiem jest drugim strzelcem ManU.

Jak dla mnie nie jest najważniejsza cecha u snajpera. Boakye dobrze się zapowiada i ja mu mocno kibicuje. Pisałem wcześniej, powtórzę i teraz - po stokroć wolę żeby ogony grali tacy zawodnicy, a nie Bendtner. Mniej nie wniesie, a jest szansa, że zacznie przebijać się do pierwszego składu. Myślę, że po takim sezonie czas żeby spróbował sił w Serie A. Tylko jakiś sensowny klub trzeba mu znaleźć, a nie jak z Immobile i Genuą.

Riczi swoimi cechami przypomina mi trochę Dembę Ba.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2013, 07:57

Arbuzini pisze:Riczi swoimi cechami przypomina mi trochę Dembę Ba.
a mi brazylijskiego Ronaldo :lol:

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2013, 20:06

Bologna gromi Chievo, Gabbiadini zalicza caly mecz i strzela gola. Mlody Wloch dostal od whoscored najwyzsza note na boisku (8.8) i wg. ich statystyk uderzyl tez raz w slupek/poprzeczke.
Sorensen pojawil sie na placu dopiero w 90. minucie :(

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2013, 20:15

Szczerze mówiąc nie jaram się ani Gabbiadinim, ani Immobile. Być może się mylę, ale moim zdaniem, żeby ci piłkarze coś znaczyli dla Juventusu, to już teraz powinni zdobywać bramki regularnie. Gilardino w ich wieku zaczynał już seryjnie ładować gole dla Parmy. Naprawdę życzę im żeby doszli do takiego poziomu.

Każdy z nich zagrał kilkanaście meczów, a razem zdobyli 9 goli. Nie spodziewam się po nich zbyt wiele. Obym się mylił.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, 20:21 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2013, 20:16

Nawet lepiej przepycha się nasz Manolo niż Matri.
Dawać go do Juve na pól roku może i nie pomoże Juve, ale na pewno nie zaszkodzi, a każda kasa za Quaga lub Matriego to dodatkowe środki na topa.

Zablokowany