Juventini na wypożyczeniach...
- Azazel
- Juventino
Wybaczcie źródło, ale liczy się fakt, że Melo zajął 4. miejsce w plebiscycie na najlepszego piłkarza z brazylijskim pochodzeniem grającym w Europie 8) .
http://www.acmilan24.com/news/id/17618/ ... ropie.html
http://www.acmilan24.com/news/id/17618/ ... ropie.html
- Arbuzini
- Juventino
Niech się chłopak ogrywa na szczeblu reprezentacyjnym i w Pucharze Dorodnych Murzynów. Naprawdę fajnie rokuje młokos. Nie widać w nim kunsztu geniusza, technika taka mocno soł-soł, ale te bramki ładuje. I niech tak będzie dalej.
- Ein
- Juventino
Jak Ty często jego mecze oglądasz ?Arbuzini pisze:Niech się chłopak ogrywa na szczeblu reprezentacyjnym i w Pucharze Dorodnych Murzynów. Naprawdę fajnie rokuje młokos. Nie widać w nim kunsztu geniusza, technika taka mocno soł-soł, ale te bramki ładuje. I niech tak będzie dalej.
Nawet jak nie ma techniki, to dobrze żeby z niego drugi Treze wyrósł. No i wygląda na to, że Juventus na prawdę robi się pasiasty.
Lewa strona czarna, prawa biała

Swoją drogą na trybunach czasami koleś nie ma naszego pasiaka na sobie ?

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Ein
- Juventino
Potrafię.
Do tego fragmentu się odnosiłem :
Do tego fragmentu się odnosiłem :
Nie wiem o co hejty.Arbuzini pisze:Naprawdę fajnie rokuje młokos. Nie widać w nim kunsztu geniusza, technika taka mocno soł-soł, ale te bramki ładuje.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Arbuzini
- Juventino
Widziałem tylko te rozegrane u nas i kompilke na yt. Wystarczy żeby ocenić, że to nie jest typ technicznego zawodnika. Tak samo po filmiku z Lealim widać w jakich elementach musi się jeszcze podszkolić. To młodzi zawodnicy i po to się uczą żeby wzmacniać mocne strony, a słabe eliminować.
Treze akurat technikę przyjęcia i przede wszystkim strzału miał miodzio. Inna kwestia, że kiwać się nie potrafił, ale nadrabiał ustawianiem. Chyba nikt nie miałby nic przeciwko jeśli mielibyśmy kolejnego snajpera z takim instynktem.
Treze akurat technikę przyjęcia i przede wszystkim strzału miał miodzio. Inna kwestia, że kiwać się nie potrafił, ale nadrabiał ustawianiem. Chyba nikt nie miałby nic przeciwko jeśli mielibyśmy kolejnego snajpera z takim instynktem.
- Dante93
- Juventino
Szczególnie że, opierając się na tym samym co Ty, można stwierdzić, że Boakye to własnie zawodnik charakteryzujący się dobrym uderzeniem i techniką nie tyle słabą co solidną.Do tego dochodza idealne warunki fizyczne (nie jest drągiem bez szybkości, ale jednocześnie powalczy w powietrzu) więc może być ciekawie. Oby chłopak nie stanął w miejscu bo niestety już wielu było takich, co się dobrze zapowiadali.Arbuzini pisze:Treze akurat technikę przyjęcia i przede wszystkim strzału miał miodzio. Inna kwestia, że kiwać się nie potrafił, ale nadrabiał ustawianiem. Chyba nikt nie miałby nic przeciwko jeśli mielibyśmy kolejnego snajpera z takim instynktem.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- Arbuzini
- Juventino
Nie napisałem, że nie ma techniki. Jest średnia, nie wyróżnia się w tym względzie. Czasem piłka mu odskoczy, a dryblingi wyjdzie jakoś sztywno. Nie mniej taki Inzaghi też wirtuozem techniki nigdy nie był i nie przeszkadzało mu to świetnie grać w trzech klubach pod rząd. Obecnie Chicharito też nie grzeszy wyszkoleniem w tym względnie, a będąc rezerwowym napastnikiem jest drugim strzelcem ManU.
Jak dla mnie nie jest najważniejsza cecha u snajpera. Boakye dobrze się zapowiada i ja mu mocno kibicuje. Pisałem wcześniej, powtórzę i teraz - po stokroć wolę żeby ogony grali tacy zawodnicy, a nie Bendtner. Mniej nie wniesie, a jest szansa, że zacznie przebijać się do pierwszego składu. Myślę, że po takim sezonie czas żeby spróbował sił w Serie A. Tylko jakiś sensowny klub trzeba mu znaleźć, a nie jak z Immobile i Genuą.
Riczi swoimi cechami przypomina mi trochę Dembę Ba.
Jak dla mnie nie jest najważniejsza cecha u snajpera. Boakye dobrze się zapowiada i ja mu mocno kibicuje. Pisałem wcześniej, powtórzę i teraz - po stokroć wolę żeby ogony grali tacy zawodnicy, a nie Bendtner. Mniej nie wniesie, a jest szansa, że zacznie przebijać się do pierwszego składu. Myślę, że po takim sezonie czas żeby spróbował sił w Serie A. Tylko jakiś sensowny klub trzeba mu znaleźć, a nie jak z Immobile i Genuą.
Riczi swoimi cechami przypomina mi trochę Dembę Ba.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a mi brazylijskiego Ronaldo :lol:Arbuzini pisze:Riczi swoimi cechami przypomina mi trochę Dembę Ba.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- bendzamin
- Redaktor
- ewerthon
- Juventino
Szczerze mówiąc nie jaram się ani Gabbiadinim, ani Immobile. Być może się mylę, ale moim zdaniem, żeby ci piłkarze coś znaczyli dla Juventusu, to już teraz powinni zdobywać bramki regularnie. Gilardino w ich wieku zaczynał już seryjnie ładować gole dla Parmy. Naprawdę życzę im żeby doszli do takiego poziomu.
Każdy z nich zagrał kilkanaście meczów, a razem zdobyli 9 goli. Nie spodziewam się po nich zbyt wiele. Obym się mylił.
Każdy z nich zagrał kilkanaście meczów, a razem zdobyli 9 goli. Nie spodziewam się po nich zbyt wiele. Obym się mylił.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, 20:21 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.