Palermo 1-0! Juventus

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 17:29

baker pisze:A wracajac do meczu z Palermo. Zasluzone zwyciestwo gospodarzy.
wiesz co właśnie to jest złośliwe i nie wiem co wy tu robicie na tym forum ono jest po to żebyśmy my fani JUVE gadali rozpatrywali swoje mecze swoje porażki i swoje zwycięstwa...i jeśli coś Ci sie naprawde by nie podobało to byś nie próbował burzyć awantury.Czy ktoś się odkuł na Milanie nie :!: a nawet jeśli...to co Ci do tego,wątpie czy ktoś sie miesza w wasze sprawy na forum a jesli tak to też tego nie pochwalam...
co raz cześciej moge twierdzić że nie sami fani JUVE psują forum ale Milaniści albo fani gier,muzyki,filmów dla którym naasze forum jest tlyk pretekstem by rozwiązać problem albo się dowiedziec czegoś nie związanego o JUVE

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 17:33

Solaris pisze:
baker pisze:A wracajac do meczu z Palermo. Zasluzone zwyciestwo gospodarzy.
wiesz co właśnie to jest złośliwe i nie wiem co wy tu robicie na tym forum ono jest po to żebyśmy my fani JUVE gadali rozpatrywali swoje mecze swoje porażki i swoje zwycięstwa...i jeśli coś Ci sie naprawde by nie podobało to byś nie próbował burzyć awantury.Czy ktoś się odkuł na Milanie nie :!: a nawet jeśli...to co Ci do tego,wątpie czy ktoś sie miesza w wasze sprawy na forum a jesli tak to też tego nie pochwalam...
co raz cześciej moge twierdzić że nie sami fani JUVE psują forum ale Milaniści albo fani gier,muzyki,filmów dla którym naasze forum jest tlyk pretekstem by rozwiązać problem albo się dowiedziec czegoś nie związanego o JUVE
Daj spokój,

Baker ma racje, Plaermo było lepsze w tym meczu, nie oszukujmy się.
Mi tam nie przeszkadza że kibice innych klubów są na naszym forum, to tylko urozmaica dyskusję :P .

Pozdrawiam 8)

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 17:34

Solaris. Gwarantuje Ci, ze takimi postami i taka postawa to wole bakera na tym forum :? Smutne to jest, ale niestety prawdziwe.
Wstep na to forum ma kazdy i jesli sie umie zachowac i podporzadkowac regulaminowi to ma prawu to byc tak dlugo jak chce.

P.S tak jak sie mieszam w ich sprawy na forum. Tylko czytam, ale jestem tam i nikt mnie nie wyrzuca.

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 19:29

baker pisze:Nie wiem czego Ty chcesz od kibicow Milanu. Wydaje mi sie, ze wyladowujesz na nas, milanistach, swoja frustracje po przegranym meczu. A to nieladnie.
To jest oczywiste - Szacunku. Po zakończeniu 38 kolejki macie przed Nami(czyt:Mistrzami) pochylić głowy i przyznać, że nasz plan działania jest lepszy od Waszego;). W żadnym wypadku też nie miałem na celu się na Was wyładowywać, ale jedynie ukazać bianconerim, zapomniany przez nich, fakt. Zresztą nigdy nie skupiałem, i nie będę się skupiał na tym, aby przypadkiem nie napisać czegoś nieładnego w Waszym kierunku. Co tydzień, życzę Wam z całego serca jak najgorzej, a więc nie wymagaj ode mnie zbyt wiele.
baker pisze: Juve nie gra pieknej pilki i nie bedzie jej grac. Tak jak napisal DjJuve nalezy sie do takiej sytuacji przyzwyczaic.
Zgadzam się. Zapomniałeś jedynie dodać, że nigdy w Juve nie było takiego celu, ażeby grać pięknie. Najważniejsza jest skuteczność.
baker pisze: Wracajac jeszcze do liderowania. Dla mnie Juve moze byc liderem i do ostatniej kolejki, byleby w niej przegralo mistrozstwo. Za liderowanie nie przyznaje sie dodatkowych punktow. Tak samo ciezko trzeba pracowac na kolejne punkty jak zespoly z nizszych pozycji. Nikt na koniec sezonu nie bedzie pamietal ktory zespol przez ile kolejek byl na czele tabeli. Bedzie sie liczyc to, kto byla na czele po ostatniej kolejce.
A ja mam nieco odmienne zdanie. Od września mam lajcik w głowie z powodu tego, iż Juventus jest na 1 miejscu, że jest wciąż lepszy od Milanu. Wystarczy, że sobie o tym pomyślę, a moja dusza dostaje zrazu, olbrzymią dawkę pokrzepienia. Zresztą, Ty i tak tego nie zrozumiesz, heheehe.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 20:33

Solaris nie napinaj sie tak, to niezdrowe. Na tym forum moga przebywac kibice innych druzyn, byleby wyrazali sie kulturalnie w stosunku do innych. A to co Ty uskuteczniasz nazywa sie "rasizmem klubowym". Kazdy tu moze napisac swoje zdanie, niezaleznie komu kibicuje. Nie rob obciachu i przymknij sie z takimi uwagami.
pozdr

baker

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2005, 23:17

_Jah pisze:
baker pisze:Nie wiem czego Ty chcesz od kibicow Milanu. Wydaje mi sie, ze wyladowujesz na nas, milanistach, swoja frustracje po przegranym meczu. A to nieladnie.
To jest oczywiste - Szacunku.
Ja szanuje Juve i kibicow tego zespolu (oczywiscie z pewnymi wyjatkami). Zadasz szacunku wiec moze tez sam go zaczniesz okazywac?
_Jah pisze:Zresztą nigdy nie skupiałem, i nie będę się skupiał na tym, aby przypadkiem nie napisać czegoś nieładnego w Waszym kierunku. Co tydzień, życzę Wam z całego serca jak najgorzej, a więc nie wymagaj ode mnie zbyt wiele.
Byc moze jednak wypadaloby sie na tym skupic. To oczywiste, ze bedac kibicem Juve zyczysz porazek glownemu rywalowi do scudetto. Mozna to jednak robic z klasa. Myslalem, ze Ty to potrafisz, jednak Twoja ostatnia wypowiedz o "nie otwieraniu pyska" jest co najmniej obrazliwa.
_Jah pisze: Od września mam lajcik w głowie z powodu tego, iż Juventus jest na 1 miejscu, że jest wciąż lepszy od Milanu. Wystarczy, że sobie o tym pomyślę, a moja dusza dostaje zrazu, olbrzymią dawkę pokrzepienia. Zresztą, Ty i tak tego nie zrozumiesz, heheehe.
Reczywiscie tego nie rozumiem. Dla mnie wazniejszy od "pokrzepiania" sie liderowaniem po kazdej kolejce jest koncowy triumf.
Jeszcze slowko do Solarisa. Wydaje mi sie, ze prezentujesz moralnosc pani Dulskiej, czyli chcesz prac wlasne brudy bez wtracania sie innych. Jednak jak slusznie zauwazyli moi przedmowcy to forum nie jest tylko dla kibicow Juve. Tak przy okazji; zarzuciles mi kiedys ze moje posty nie sa inteligentne (a w zasadzie, ze ja taki nie jestem ;)) i ze nie mysle nad tym co pisze (nie podajac zadnych argumentow). Przyznaje, ze po przeczytaniu tej opinii zaczalem uwazniej czytac Twoje wypowiedzi w nadziei, ze sie czegos naucze. Reczywiscie sa one rewelacyjne, tylko nie wiem co robia te kartki przy Twoim niku :wink: . Pozdrawiam.

" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 15:43

ja meczu nie widziałęm, więc nie będę komentował gry naszych zawodników, ani zawodników Palermo.

w ostanim czasie dzieję się coś niedobrego z naszą drużyną. niby wszystko jest dobrze, bo głowny konkurent do mistrzostwa traci punkty, ale sami nie pozostajemy lepsi. nie mamy dobrych zmienników, którzy mogliby godnie zastąpić grających w pierwszym składzie. kontuzja Nedveda jest aż za nadto widoczna. wiem, że Pavel nie gra tego, co np. 2 lata temu, ale to widać gołym okiem.

uważam, że piłkarzom należałoby się trochę słów krytyki na forum publicznym. Capello po każdym gorszym meczu, mówi, że będzie dobrze. ale nie jest. niech ochrzani zawodników po mecz, to może wezmą się w garść. tak dalej być nie może....

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 19:11

Ja też meczu nie wiedziałem, ale mogę powiedzieć jedno:
TRAGEDIA I DRAMAT!!

Nie wiem czy to jest spowodowane brakiem Nedved i Camora?? Wszystki gazety nasz krytykują :x

Miało być tak pięknie a tu tylko już 2 punkty przewagi nad Milanem :evil:

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 19:41

Asta#8 jak nie ogladales meczu to w jaki sposob mozesz powiedziec ze byla "tragedia i dramat" ? Akurat gra jak gra, brak skutecznosci i nieporadnosc niektorych zawodnikow (Olivera). Za to Zambrotta, Emerson, Cannavaro moim zdaiem dobrze grali i starali sie zmienic wynik meczu na pozytywny . No ale nic lepiej zaczac krzyczec TRAGEDIA I DRAMAT zamiast sobie sciagnac mecz i miec chociaz pojecie o czyms ie krzyczy... zreszta i tak tego wiecznego narzekania i krytykowania nigdy sie nie wypleni.
pozdr

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 19:54

Ludzie nie robcie jakiejs tragedii z dopiero trzeciej przegranej w sezonie. Przeciez Sampa i Palermo to zespoly z gory tabeli z bardzo dobrym skladem. Obnizenie formy musialo kiedys nastac, jak juz zauwazyli moi poprzednicy Juventus nigdy nie gral widowiskowo i zadowalal sie skromnymi zwyciestwami. Ciagle jestesmy najleprza druzyna w serie a i mam nadzieje ze zostaniemy nia do konca sezonu

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 20:14

Z reguły nie wypowiadam się w tematach o meczach, ale tym razem to zrobie, trochę off topicowo - mam nadzieję, ze nie skończy się to dla mnie kartką
Po przeczytaniu paru stron topicu o spotkaniu z Palermo, dochodze do wniosku ( 8) ), że najwięcej do powiedzenia mają tu Ci którzy nie oglądali meczu (bez nazwisk :D ). Większość przeczytała opis meczu na JP i ma czelność pisać o poczynaniach na boisku juventnich. Chyba niektórzy zapomnieli, że wynik nie zawsze odzwierciedla wydarzenia na murawie :roll:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 20:21

Wajron pisze:Z reguły nie wypowiadam się w tematach o meczach, ale tym razem to zrobie, trochę off topicowo - mam nadzieję, ze nie skończy się to dla mnie kartką
Po przeczytaniu paru stron topicu o spotkaniu z Palermo, dochodze do wniosku ( 8) ), że najwięcej do powiedzenia mają tu Ci którzy nie oglądali meczu (bez nazwisk :D ). Większość przeczytała opis meczu na JP i ma czelność pisać o poczynaniach na boisku juventnich. Chyba niektórzy zapomnieli, że wynik nie zawsze odzwierciedla wydarzenia na murawie :roll:
Zauważ jednak, ze malo wazne są "wydarzenia na boisku" lecz wazny jest wynik.
Jeśli chcemy cos osiągnąc, to nie trzeba ładnie grac, tylko zawsze starac się uzyskać maksimum punktow w danym spotkaniu.

Co do ostatniego zdania, to znowu bym się nie zgodził. Juventus stworzył mniej sytuacji, a Palermo ciągle napierało, więc i z niczego zwycięzyc nie mogli.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 20:53

Wojtom pisze:
Wajron pisze:Z reguły nie wypowiadam się w tematach o meczach, ale tym razem to zrobie, trochę off topicowo - mam nadzieję, ze nie skończy się to dla mnie kartką
Jeśli chcemy cos osiągnąc, to nie trzeba ładnie grac, tylko zawsze starac się uzyskać maksimum punktow w danym spotkaniu.

Co do ostatniego zdania, to znowu bym się nie zgodził. Juventus stworzył mniej sytuacji, a Palermo ciągle napierało, więc i z niczego zwycięzyc nie mogli.
Mnie nie chodzi akurat o wydarzenia na boisku, że grali dobrze, a przegrali tylko o to, że niektórzy nie oglądali meczu, a mówią ze graliśmy los tragedios, że DP poraz kolejny zagrał cienko, itd.

Czyt. ze zrozum. :wink:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 21:55

Wajron pisze:
Wojtom pisze:

Mnie nie chodzi akurat o wydarzenia na boisku, że grali dobrze, a przegrali tylko o to, że niektórzy nie oglądali meczu, a mówią ze graliśmy los tragedios, że DP poraz kolejny zagrał cienko, itd.

Czyt. ze zrozum. :wink:
No, ja jednak widze, ze owszem, wspominales o pisaniu na forum, ale jest takze kawalek o wydarzeniach, takze nie mow o czytaniu ze zrozumieniem, bo to akurat robic umiem.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2005, 22:39

To jest liga i w ka|dym momencie moze zdarzyc sie kryzys a przeciez liczy sie Koncowy sukces wiec Cierpliwosci :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Zablokowany