_Jah pisze:baker pisze:Nie wiem czego Ty chcesz od kibicow Milanu. Wydaje mi sie, ze wyladowujesz na nas, milanistach, swoja frustracje po przegranym meczu. A to nieladnie.
To jest oczywiste - Szacunku.
Ja szanuje Juve i kibicow tego zespolu (oczywiscie z pewnymi wyjatkami). Zadasz szacunku wiec moze tez sam go zaczniesz okazywac?
_Jah pisze:Zresztą nigdy nie skupiałem, i nie będę się skupiał na tym, aby przypadkiem nie napisać czegoś nieładnego w Waszym kierunku. Co tydzień, życzę Wam z całego serca jak najgorzej, a więc nie wymagaj ode mnie zbyt wiele.
Byc moze jednak wypadaloby sie na tym skupic. To oczywiste, ze bedac kibicem Juve zyczysz porazek glownemu rywalowi do scudetto. Mozna to jednak robic z klasa. Myslalem, ze Ty to potrafisz, jednak Twoja ostatnia wypowiedz o "nie otwieraniu pyska" jest co najmniej obrazliwa.
_Jah pisze: Od września mam lajcik w głowie z powodu tego, iż Juventus jest na 1 miejscu, że jest wciąż lepszy od Milanu. Wystarczy, że sobie o tym pomyślę, a moja dusza dostaje zrazu, olbrzymią dawkę pokrzepienia. Zresztą, Ty i tak tego nie zrozumiesz, heheehe.
Reczywiscie tego nie rozumiem. Dla mnie wazniejszy od "pokrzepiania" sie liderowaniem po kazdej kolejce jest koncowy triumf.
Jeszcze slowko do
Solarisa. Wydaje mi sie, ze prezentujesz moralnosc pani Dulskiej, czyli chcesz prac wlasne brudy bez wtracania sie innych. Jednak jak slusznie zauwazyli moi przedmowcy to forum nie jest tylko dla kibicow Juve. Tak przy okazji; zarzuciles mi kiedys ze moje posty nie sa inteligentne (a w zasadzie, ze ja taki nie jestem

) i ze nie mysle nad tym co pisze (nie podajac zadnych argumentow). Przyznaje, ze po przeczytaniu tej opinii zaczalem uwazniej czytac Twoje wypowiedzi w nadziei, ze sie czegos naucze. Reczywiscie sa one rewelacyjne, tylko nie wiem co robia te kartki przy Twoim niku

. Pozdrawiam.
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa