DEL PIERO - wedlug mnie powienien odejsc...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
seba

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 23:25

Nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, i jeszcze raz NIE!!!!!!!!
Alex nie może odejść i nie odejdzie, jestem tego w 100% pewien. Kto tak nie myśli nie jest chyba prawdziwym fanem JUVE!!!

Polmos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2004, 21:12

Del Piero jest poprostu symbolem Juventusu, a symboli sie nie sprzedaje, a co do jego formy to prezentuje sie całkiem nieźle. Byłoby znacznie lepiej gdyby nie był tak podatny na kontuzje. Ale jego sprzedarz jest wykluczona.
Podobnymi symbolami są Raul w Madrycie (ale tam niestety z symbolami za bardzo sie nie liczą - Hierro), czy Jacek Zieliński w Legii.
Del Piero musi zostać!!!

Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 00:12

Te teksty z odejściem Alexa przyprawiają mnie o pusty śmiech.

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 01:15

Wiecie co? Dziwi mnie ta dyskusja - że trwa przez tyle postów.... Bo się tak zastanawiam- czy ktoś z Nas - forumowiczów ma jakikolwiek wpływ na politykę transferową Juve? Ja się przyznam - nie mam ani grama :wink: Dlatego takie gadki że Alex powinien czy niepowinien odchodzić są mało istotne. Owszem - autor topika miał prawo wyrazić swoją opinię w tej kwestii i choć się z nim zupełnie nie zgadzam, to nie rozumiem że co drugi post to takie wylewanie "kubła pomyj" na autora za to że miał czelność wyrazić swoją (niepopularną) opinię. Według mnie Alex powinien zostać choćby ze względu na to, że można być wiernym jednym barwom przez prawie całą karierę w czasach kiedy pieniądz kształtuje świadomość (vide Beckham). To szczególnie ważny przykład dla młodych - którzy dopiero wchodzą do "wielkiej piłki".

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2004, 12:11

Del Piero jest symbloem Juve i tak jak Totti w Romie, mozna powiedziec że nie opuszczą swoich klubów!Del Piero nie moze zlapac swojej fromy,ale to wina kontuzji, które ma :cry:

Gość

Nieprzeczytany post 24 maja 2004, 16:25

adamJan pisze:(...)i powiem z cala odpowiedzialnoscia, ze czas del piero w juve juz sie skonczyl..powinien na jego miejsce przyjsc ktos bardziej ambitny i przede wszystkim mlodszy(...)
ze co cie boli? ze niby tego? nie dzieki - postoje... poprosze nastepne pytanie

burhell

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 maja 2004, 16:59

Moim zdaniem Del Piero to symbol Juvenstusu! Tak jak Beckham dla Manchesteru....po jego odejściu MAN U nic nie zdziałali wtym sezonie. Dlatego uważam, że Del Piero to najbardziej charakterystyczna postać kojarzona z JUVE!!! Jeśli się kogoś zapyta co dla niego znaczy JUVE zawsze odpowie: PLATINI< BONIEK i DEL PIERO!!!

Mosiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2004, 17:00

Del Piero to wielki piłkarz i na pewno nie zamierza kończyć swojej kariery , a nie wyobrażam sobie Go w innym klubie niż Juve. On jest po prostu skazany na Juventus i jeszcze nie raz udowodni że kocha ten kub.
:twisted:

...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2004, 17:01

burhell pisze:Moim zdaniem Del Piero to symbol Juvenstusu! Tak jak Beckham dla Manchesteru....po jego odejściu MAN U nic nie zdziałali wtym sezonie. Dlatego uważam, że Del Piero to najbardziej charakterystyczna postać kojarzona z JUVE!!! Jeśli się kogoś zapyta co dla niego znaczy JUVE zawsze odpowie: PLATINI< BONIEK i DEL PIERO!!!
Dodaj jeszcze BAGGIO i gra gitara... ale tutaj nie chodzi o symbol tylko o to czy powinien zostac i grac dalej w pilke... Swoje zdanie wyrazilem wczesniej i brzmialo ono oczywiscie ze POWINIEN ZOSTAC... Jednak od jego formy zalezy co Dider zrobi....

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 19:00

Gdyby tak sie stało to Juve traci połowe swojej wartości,kapitana,przywódce,symbol.niemozliwy scenariusz :!:

Porki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 19:20

gienek85 pisze:JUVE BEZ DEL PIERO -ŚMIESZNE ,TYLKO KAZDY WIDZI JAK OSTATNIO GRA JUVE ,DLACZEGO TAK GRA?? ODPOWIEDŹ JEST PROSTA BO NIE GRA DEL PIERO ,TO BYŁ ,JEST I BEDZIE JEDEN Z NAJLEPSZYCH PIŁKARZY ŚWIATA ,JUVE BEZ DEL PIERO TO TAK JAK FLAGA POLSKI BEZ ORŁA I TEN KTO CHCE ZEBY ODESZDL DEL PIERO NIECH SIE LEPIEJ ODPIE... OD JUVENTUSU.DEL PIERO ZAWSZE BYL SYMBOLEM JUVE I DZIEKI JEMU JEST TYLE KIBICOW JUVE W POLSCE BO KAZDY KOCHA JEGO GRE ,DZIEKUJE I NIE PISZCIE WIECEJ TAKICH GLUPICH NEWSOW!!!
kto tu pisze głupie "newsy" - polska flaga nie ma chyba orła

wilq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 19:49

DjJuve pisze:Ludzie co wy gadacie :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Dla was Alex nic nie znaczy???Dla mnie jest to zywa legenda tego zespolu!!!Nie wiem jak wy ja nigdy nie zgodzilbym sie na jego sprzedaz on zbyt wiele znaczy dla PRAWDZIWYCH kibicow Juve a nie dla niektorych z tego forum tylko przejsciowych!!!Szkoda mi sie wyklucac moim zdaniem glupoty piszecie :evil: Zami nie wiecie jaki skarb posiadamy w druzynie!!!
Zgadzam sie w 100% Del Piero to jest polowa JUVE gdyby mial odejsc to co to by bylo za JUVE

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 19:50

Juventin pisze:Gdyby tak sie stało to Juve traci połowe swojej wartości,kapitana,przywódce,symbol.niemozliwy scenariusz :!:

W dzisiejszym swiecie wszystko jest mozliwe... Jedno jest tylko pewne -> "Inter nic nie wygra" ale to inna bajka...

Zgadzam sie ze DEL PIERO to symbol Juve i ze powinien zostac! Wszyscy wiedza jak go uwielbiam... Ale teraz wszystko zalezec bedzie od CAPELLO czy wystawi go w pierwszym skladzie czy nie... Jesli ALEX bedzie mial taka forme jak w meczu ze SZWECJA to nie widze przeszkoda... bo gral wspaniale na tym meczu.... Alex nadal ma wielkie mozliwosci 3ba mu tylko dac sie wykazac... W Italii wystarczylo ze Totti nie gral i Alex juz mial klopot z glowy (klopotem by Cassano) zagrali obaj w skladzie i zrobili to swietnie.... mysle ze Alex powinien grac! Jeszcze sie nie wypalil... Niech gra jak najdluzej tego mu zycze!

Macko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 22:15

W ogole po co ten temat?? Wiadomo ze ALex bardzo duzo zrobil dla Juve. Moze teraz nie gra jak bysmy wszyscy chcieli ale Alex jest prawdziwa legenda. Na boisku jest zawsze tam dzie sie dzieje akcja pod wlasna bramka i pod przeciwnika. Nie ktorzy mowili aze nie ma ambicji i nie walczy, sorry ze sie tak wyraze ale zo Wy za glupoty pleciecie??Jak on nie walczy to ja nie wiem kim jestem :o

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 22:35

Jaki stary ma dopiero 30 lat a wy z niego dziadka robicie nie powinien odchodzić niech zakończy kariere w Juve nie chciał bym żeby odchodził do innego klubu on dobrze gra ale jedynąwadą jest to że ma często kontuzje. Nie można go za to wyrzucić nie wiem co bym zrobił jak by odszedł z Juve w końcu to dzięki niemu większośc ludzi polubiała Juve w tym gronie jestem takrze i ja. I nie wyobrażam sobie by mógł on grać dla kogoś innego on pewnie sam chętnie by zakończyłkariere piłkarską tylko i wyłącznie w Juve.
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2004, 21:50 przez uszaty, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany