Juve vs Deportivo [rewanż LM]
- FOJM
- Juventino
jak możesz stwiać na 2 zawodników i na nich opierać cała gre Juve - to niedorzeczne... :?juvek pisze:To pewno bedzie trudny mecz i jeśli Alex i Nedved nie zagraja na maxa to nie mamy szans jak sie postarają to bedzie 3 - 1, po golach Alexa, Nedveda i jeszcze jednego (Di Vaio, Micoli lub Camoranesi), jesli chodi o deportivo to nie rzycze bramki rzadnemu z nich więc nie bede mówił
- juvek
- Juventino
Po prosatu ueważam że bez Del Piero i Nedveda nie mamy szans, oczywiście liczy sie gra całego zaspołu, ale ci dwaj zawodnicy mogą nas poprowadzić do zwyciąstwa. Jak nie swoimi wspaniałymi akcjami to samą obecnością dodadza duch walki całej druzynie.FOJM pisze:jak możesz stwiać na 2 zawodników i na nich opierać cała gre Juve - to niedorzeczne... :?juvek pisze:To pewno bedzie trudny mecz i jeśli Alex i Nedved nie zagraja na maxa to nie mamy szans jak sie postarają to bedzie 3 - 1, po golach Alexa, Nedveda i jeszcze jednego (Di Vaio, Micoli lub Camoranesi), jesli chodi o deportivo to nie rzycze bramki rzadnemu z nich więc nie bede mówił
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- FOJM
- Juventino
ja jednak uważam, że czasy gdy jeden Pele mógł wygrac mecz dla całej druzyny sie skończyły i sami Nedved i Alex nawet jakby byli w zyciowej formie, przy słabej dyspozycji reszty nie wygrają meczu...juvek pisze:Po prosatu ueważam że bez Del Piero i Nedveda nie mamy szans, oczywiście liczy sie gra całego zaspołu, ale ci dwaj zawodnicy mogą nas poprowadzić do zwyciąstwa. Jak nie swoimi wspaniałymi akcjami to samą obecnością dodadza duch walki całej druzynie.FOJM pisze:jak możesz stwiać na 2 zawodników i na nich opierać cała gre Juve - to niedorzeczne... :?juvek pisze:To pewno bedzie trudny mecz i jeśli Alex i Nedved nie zagraja na maxa to nie mamy szans jak sie postarają to bedzie 3 - 1, po golach Alexa, Nedveda i jeszcze jednego (Di Vaio, Micoli lub Camoranesi), jesli chodi o deportivo to nie rzycze bramki rzadnemu z nich więc nie bede mówił
- Marcin_FCJ
- Juventino
Wiadome że wszyscy muszą zagrać na przyzwoitym poziomie. Jednak oczywiste jest to, że wszyscy fani Juventusu największe nadzieje pokładają w piłkarzach takich jak Del Piero, Nedved lub Buffon. Sam Irureta powiedział, że właśnie tych kluczowych piłkarzy obawia się najbardziej. Zawsze gdy nie ma któregoś z tych graczy to gra się nam ciężko. Zgadzam się z FOJM'em że postawa wszystkich jest bardzo ważna, no ale FOJM musi się zgodzić ze mną, że Alexa, Nedveda i Buffona najważniejsza.
- RadeKas
- Juventino
No tak juz dzisiaj przyjdzie nam poczuc te wielkie emocje. Mam dosyc pesymizmu, wiec raz w zyciu powiem: Jestem pewien ze Juve awansuje, dadza z siebie wszystko i awansuja po walce ale jednak. Bedzie 3-1 dla Juve i nie widze innej opcji.
O ile sie nie myle to Lippi dal odpoczac najlepszym w meczu z Brescia. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie umial zmotywowac zawodnikow tak jak za dawnych lat. Wybiegnal na boisko i od 1 do 95 minuty beda biegac ile sil w nogach, oddadza serce aby tylko sprawic sobie i fanow radosc i awansowac do cwiercfinalu. W zasadzie to jestem tego pewien, cos mi to mowi. Amen...
O ile sie nie myle to Lippi dal odpoczac najlepszym w meczu z Brescia. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie umial zmotywowac zawodnikow tak jak za dawnych lat. Wybiegnal na boisko i od 1 do 95 minuty beda biegac ile sil w nogach, oddadza serce aby tylko sprawic sobie i fanow radosc i awansowac do cwiercfinalu. W zasadzie to jestem tego pewien, cos mi to mowi. Amen...
srali muszki będzie wiosna
- montero
- Juventino
Fajnie ze wreszcze Polsat Sport bedzie transmitowac mecz Juve. Uwazam ze Juve z hiszpanskimi druzynami gra bardzo dobrze i powinno wygrac w tej konfrontacji. Dobry atak+slaba obrona= 3 1 dla Juve
Bramki: 2 Miccoli, 1 Nedved (lub Del Piero)
A oto moj sklad:
1.Buffon
2.Thuram
3.Ferrara
4.Montero
5.Zambrotta
6.Miccoli
7.Tacchinardi
8.Appiah
9.Nedved
10.Del Piero
11.Di Vaio
I iest git-nastepna runda nasza !!!
Bramki: 2 Miccoli, 1 Nedved (lub Del Piero)
A oto moj sklad:
1.Buffon
2.Thuram
3.Ferrara
4.Montero
5.Zambrotta
6.Miccoli
7.Tacchinardi
8.Appiah
9.Nedved
10.Del Piero
11.Di Vaio
I iest git-nastepna runda nasza !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Taaak, to już dziś. Ogromne emocje spowodowane meczem na śmierć i życie, o być albo nie był w LM :twisted:
Od rana chodzę zdenerwoawany. Nawet ciężko co kolwiek napisać. Dziś poznamy odpowiedź na najwązniejsze pytanie...
Musimy zagrać na 100% możliwosci i Depor popłynie.
Forza JUVE :!: :twisted:
Od rana chodzę zdenerwoawany. Nawet ciężko co kolwiek napisać. Dziś poznamy odpowiedź na najwązniejsze pytanie...
Musimy zagrać na 100% możliwosci i Depor popłynie.
Forza JUVE :!: :twisted:

- kouba
- Qualità Juventino
Irureta: Obawiam się Nedveda i Del Piero
Trener Deportivo La Coruna, Javier Irureta, w trakcie wczorajszej konferencji prasowej w przeddzień meczu Ligi Mistrzów z Juventusem powiedział, że najbardziej obawia się Pavla Nedveda i Alessandro Del Piero.
Szkoleniowiec powiedział: "Ruchliwość Nedveda i forma Del Piero martwią mnie. Ci dwaj piłkarze mogą zdecydować o losach meczu. Szybkość Di Vaio także powinna być doceniana".
http://www.primeradivision.pl/?akcja=news&id=3346
wiec widać, że troche respektu czuje
po ostatnich niepowodzeniach w lidze Deportivo, to powinien obawiać sie każdego piłkarza Juve. Choć forma Juve też nie wprawai w zachwyt
ale z drugiej strony to co On miał powiedzieć
że sie niekogo nie boi
to jes chyba zagrywka psychologiczna
Ja jednak wierze w to, ze Juve wygra, nieraz udwadniali, ze są zespołem z charakterem. Niewyobrażam sobie 1/4 LM bez Juve. W szkole to sie dzisiaj nie potrafiłem skupić dobrze
podobnie jak z Dragonem, nerwy kompletnie zżerają :? FORZA JUVE :!:
Trener Deportivo La Coruna, Javier Irureta, w trakcie wczorajszej konferencji prasowej w przeddzień meczu Ligi Mistrzów z Juventusem powiedział, że najbardziej obawia się Pavla Nedveda i Alessandro Del Piero.
Szkoleniowiec powiedział: "Ruchliwość Nedveda i forma Del Piero martwią mnie. Ci dwaj piłkarze mogą zdecydować o losach meczu. Szybkość Di Vaio także powinna być doceniana".
http://www.primeradivision.pl/?akcja=news&id=3346
wiec widać, że troche respektu czuje

Ja jednak wierze w to, ze Juve wygra, nieraz udwadniali, ze są zespołem z charakterem. Niewyobrażam sobie 1/4 LM bez Juve. W szkole to sie dzisiaj nie potrafiłem skupić dobrze

- Pit
- Juventino
Slyszeliscie cos ze Maresca ma usiasc na lawce??Taka wiadomosc podal serwic calciomercato,to duza niespodzianka bo przeciez mial pauzowac powyzej 5 tygodni...A moze zle zrozumialem tamtego newsa...Jesli to prawda jest to swietna informacja bo dodatkowy kreatywny pilkarz w srodku pola(o ile Lippi bedzie mu ufal) moze tylko pomoc odbudowac forme!
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Juventus musi, ale to musi wygrać i awansować!!!!!!!Nie dopuszczam mysli, że Juve może odpaść za srpawą Deportivo!!!!!
- Sarsik
- Juventino
Im bliżej do meczu tym bardziej się denerwuję. Chyba jednak cieszę się, że nie obejrze tego meczu, bo bym chyba dostał zawału jakby mecz układał się tak jak z Brescią( czyli najpierw przegrywamy, a potem końcówka nasza
)

I need a girl that I can train.