LE 13/14 (1/4): Olympique Lyon 0-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino

Tyle, że raczej nie jest to winą Marchisio ani Pogby, tylko założeń naszego trenera, z którym coraz mniej mi po drodze. Conte chce głośnych transferów? Niech się chłopina pierdyknie w bańkę i postawi pytanie, czy ktoś za 40-parę milionów będzie cokolwiek znaczył w jego pochromolonym podejściu do gry.Cobra pisze:Czy to jest jakiś żart? Nasza gra.... Wróć. Nasza kopanina (bo grą tego nazwać nie można) jest na poziomie ekstraklasy. Wyłączenie z gry Pirlo i nasza pomoc nie istnieje.
Który to już mecz z rzędu będący gorszym do wytrzymania od paznokci jeżdżących po szkolnej tablicy? Siódmy? Ósmy? Dziewiąty?
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2014, 22:05 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Eee znowu ta sama gadka. Śmieszyć mnie to powoli zaczyna, bo to już nawet nie jest żenujące 
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- zakiii
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Mimo, że w sezonie 2011/12 było od cholery remisów, to wtedy gra Juventusu mi się dużo bardziej podobała niż teraz. Mówię tutaj o stylu. Duża agresja, pressing, akcje rozgrywane w zróżnicowany sposób. Od tamtego czasu, dużo się jednak zmieniło. Z początkowych zapowiedzi Conte o długim utrzymywaniu przy piłce i dominacji, zostało niewiele. Gra staję absolutnie wyrachowana, siermiężna. W dodatku co śmieszniejsze, Conte tak chciał dopiec Capello, a zaczyna się do niego bardzo upodabniać.
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 90 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pewnie nasza gra 4 3 3 wygladala by duzo lepiej niz tez bezproduktywne 3 5 2 na Serie A to wystarcza ale w europie zjadaja nas nawet slabeusze...wg mnie czas przejsc na 4 3 3 i nie ma co dupy zawracac.
P.s co do meczu to nie chce nic mowic bo i tak mam cisnienie wysokie,oby spadlo po drugiej polowie z fartem
P.s co do meczu to nie chce nic mowic bo i tak mam cisnienie wysokie,oby spadlo po drugiej polowie z fartem
Inter 16/02/2025 
- deszczowy
- Juventino

Z niechęcią, ale to przyznam. Gio rozruszał drużynę.
- Wojtek1207
- Juventino

Mam taką prośbę do Conte:
4-3-3
Tevez-Llorente-Giovinco
I Ll będzie grał lepiej, i wszyscy będą hepi.
A Osvaldo do wora i wysłać z powrotem na Wyspy.
4-3-3
Tevez-Llorente-Giovinco
I Ll będzie grał lepiej, i wszyscy będą hepi.
A Osvaldo do wora i wysłać z powrotem na Wyspy.
- Cabrini_idol
- Juventino

Boże, nigdy nie sadzilem ze to powiem ale Vucinic i Giovinco byli dzisiaj najlepsi na boisku a spedzili na nim po 25 minut okolo.
Tevez Vucinic to chyba optymalna para, no i Giovinco kurde on na prawde potrafi wiele tylko jego goraca glowa.
Tevez Vucinic to chyba optymalna para, no i Giovinco kurde on na prawde potrafi wiele tylko jego goraca glowa.

- Lucas87
- Juventino

Najciekawszy moment - wbiegnięcie kibica
To jakiś cud, że po takiej grze wygrywamy. Bonu niczym rasowy napastnik, Następca jaki nagle drybler
Oby z Tevezem to nie było nic poważnego...
To jakiś cud, że po takiej grze wygrywamy. Bonu niczym rasowy napastnik, Następca jaki nagle drybler
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Moonk
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Para Gio - Mirko zagrali naprawdę nieźle, ale pewnie w następnym meczu już ich nie zobaczymy. Druga połowa ogólnie lepsze, ale jak na LE to szału nie było. Jedna brameczka do przodu to cieszy.