LE 13/14 (1/4): Olympique Lyon 0-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Tyle, że raczej nie jest to winą Marchisio ani Pogby, tylko założeń naszego trenera, z którym coraz mniej mi po drodze. Conte chce głośnych transferów? Niech się chłopina pierdyknie w bańkę i postawi pytanie, czy ktoś za 40-parę milionów będzie cokolwiek znaczył w jego pochromolonym podejściu do gry.Cobra pisze:Czy to jest jakiś żart? Nasza gra.... Wróć. Nasza kopanina (bo grą tego nazwać nie można) jest na poziomie ekstraklasy. Wyłączenie z gry Pirlo i nasza pomoc nie istnieje.
Który to już mecz z rzędu będący gorszym do wytrzymania od paznokci jeżdżących po szkolnej tablicy? Siódmy? Ósmy? Dziewiąty?
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2014, 22:05 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Eee znowu ta sama gadka. Śmieszyć mnie to powoli zaczyna, bo to już nawet nie jest żenujące 

- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Mimo, że w sezonie 2011/12 było od cholery remisów, to wtedy gra Juventusu mi się dużo bardziej podobała niż teraz. Mówię tutaj o stylu. Duża agresja, pressing, akcje rozgrywane w zróżnicowany sposób. Od tamtego czasu, dużo się jednak zmieniło. Z początkowych zapowiedzi Conte o długim utrzymywaniu przy piłce i dominacji, zostało niewiele. Gra staję absolutnie wyrachowana, siermiężna. W dodatku co śmieszniejsze, Conte tak chciał dopiec Capello, a zaczyna się do niego bardzo upodabniać.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pewnie nasza gra 4 3 3 wygladala by duzo lepiej niz tez bezproduktywne 3 5 2 na Serie A to wystarcza ale w europie zjadaja nas nawet slabeusze...wg mnie czas przejsc na 4 3 3 i nie ma co dupy zawracac.
P.s co do meczu to nie chce nic mowic bo i tak mam cisnienie wysokie,oby spadlo po drugiej polowie z fartem
P.s co do meczu to nie chce nic mowic bo i tak mam cisnienie wysokie,oby spadlo po drugiej polowie z fartem
Inter 16/02/2025 

- deszczowy
- Juventino
Z niechęcią, ale to przyznam. Gio rozruszał drużynę.
- Wojtek1207
- Juventino
Mam taką prośbę do Conte:
4-3-3
Tevez-Llorente-Giovinco
I Ll będzie grał lepiej, i wszyscy będą hepi.
A Osvaldo do wora i wysłać z powrotem na Wyspy.
4-3-3
Tevez-Llorente-Giovinco
I Ll będzie grał lepiej, i wszyscy będą hepi.
A Osvaldo do wora i wysłać z powrotem na Wyspy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Boże, nigdy nie sadzilem ze to powiem ale Vucinic i Giovinco byli dzisiaj najlepsi na boisku a spedzili na nim po 25 minut okolo.
Tevez Vucinic to chyba optymalna para, no i Giovinco kurde on na prawde potrafi wiele tylko jego goraca glowa.
Tevez Vucinic to chyba optymalna para, no i Giovinco kurde on na prawde potrafi wiele tylko jego goraca glowa.

- Lucas87
- Juventino
Najciekawszy moment - wbiegnięcie kibica
To jakiś cud, że po takiej grze wygrywamy. Bonu niczym rasowy napastnik, Następca jaki nagle drybler
Oby z Tevezem to nie było nic poważnego...

To jakiś cud, że po takiej grze wygrywamy. Bonu niczym rasowy napastnik, Następca jaki nagle drybler

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Para Gio - Mirko zagrali naprawdę nieźle, ale pewnie w następnym meczu już ich nie zobaczymy. Druga połowa ogólnie lepsze, ale jak na LE to szału nie było. Jedna brameczka do przodu to cieszy.