Serie A 13/14 (2): JUVENTUS 4-1 Lazio

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:52

Akcja meczu: pod koniec spotkania pilka idzie w wysoki koziol, Pogba markuje, ze bedzie skakl do glowki, dwoch zawodnikow Lazio skacze zderzajac sie i przewraca. Pogba na pelnym spokoju przejmuje pilke i wyprowadza akcje :prochno:

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Siewier pisze:
pablo1503 pisze:Zadanie dla tych, którzy się nudzą. Kiedys jakiś napastnik Juve zdobył 3 bramki w trzech oficjalnych meczach pod rząd? Nie wiem czy to właśnie nie był Alex dwa sezony temu. Roma > Inter i Milan w CI.
Najciemniej pod latarnią :wink: Klik :P
Podejrzewam, że on był świadomy, że Tevez tego dokonał i chciał sie dowiedzieć kto był poprzedni...

Urzeka mnie finezja w niektorych zagraniach Pogby. Bonucci, Vidal, Tevez i Pogba najlepsi dzis

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Rozwalił mnie ten komentarz pomeczowy jednego z włoskich kibiców:
Comunicato Juventus F.C. :
Si ringrazia la SS Lazio per l'allenamento..!
:prochno:

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Siewier pisze:
pablo1503 pisze:Zadanie dla tych, którzy się nudzą. Kiedys jakiś napastnik Juve zdobył 3 bramki w trzech oficjalnych meczach pod rząd? Nie wiem czy to właśnie nie był Alex dwa sezony temu. Roma > Inter i Milan w CI.
Najciemniej pod latarnią :wink: Klik :P
W trzech pierwszych, a mi chodzi ogólnie :)

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:53

Czemu było tyle pustych miejsc na trybunach? Już się ludziom znudziło wygrywanie? Myślałem, że na inaugurację z dobrym rywalem stadion będzie pękał w szwach a tu lipa.
Bardzo cieszy mnie dobra gra Teveza, bałem się, że sobie nie poradzi, a póki co miażdży resztę naszych napastników.
Często zastanawiam się jakim cudem Kielon wpadł kiedyś na to, żeby zostać piłkarzem. Przecież on ma tak koślawy drybling jak i podania, że aż strach :D
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2013, 22:54 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.

#AllegriOut
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:54

Vucinic niezly musial ochrzan dostac w przerwie bo przez pierwsze 10 minut drugiej polowy biegal jak wariat. Podobalo mi sie wejscie Isli, Ogbonna strasznie zestresowany. Bonucci cichy bohater tego meczu, dwie genialne pilki do Vidala i Vucinicia.

Z Lazio podobal mi sie Cavanda. Asamoah z Pogba mieli bardzo duze problemy zeby go minac. To juz jest kolejny fajny mecz prawego obroncy Lazio i bardzo sie ciesze, ze mam go w fanstasy lidze (co prawda dzisiaj na rezerwie, ale jednak) :prochno:

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:55

kuba2424 pisze:Czy z Llorente jest aż tak źle??
To znaczy tak, gdyby Tevez z Vuciniciem kopali się po czole, takie pytanie byłoby zasadne. Teraz jest ono głupie.

Dżesiu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:56

My przecież lubimy strzelać Lazio gole po takich podaniach jak przy pierwszej bramie.

Mało piszę, dużo czytam.
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:56

Pusta to była tylko trybuna Lazio i pierwsze rzędy. Podnieśli ceny biletów ?

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:58

jakku1 pisze:Vucinic niezly musial ochrzan dostac w przerwie bo przez pierwsze 10 minut drugiej polowy biegal jak wariat.
A tam ochrzan. Czytał na komórce forum JuvePoland i mu się wstyd zrobiło.

Brawo, super spotkanie. Vidal M-I-A-Z-G-A! 2 gole i asysta, w geście zemsty za to, że go wymieniłem na Pogbę w fantasy :prochno: Bardzo ładnie Tevez, przy odrobinie szczęścia miałby dwie bramki. Kolejny do wyróżnienia Bonucci, super dwie asysty.

Ach, dawać im już ten Inter. Szkoda, że teraz przerwa na reprezentacje, bo jesteśmy rozpędzeni.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:59

Hołek pisze:1.Niech mi ktorys ekspert wytlumaczy jak to mozliwe,ze Ogbonna zastapil Barze i zagral na prawej stronie obrony.Przeciez to jakies science-fiction.Przeciez on nawet na metce na porodowce mial wypisane "zastepca Chielliniego,bo lewa noga".Conte musial zagiac wszelkie zasady fizyki i filozofii,ze go tam wystawil.
Na siedem minut ustawionego meczu to nawet Tevez mógł tam zagrać :prochno: Zresztą zmiany były kompletnie z czapy, byle jakieś były.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 22:59

szczypek pisze:
kuba2424 pisze:Czy z Llorente jest aż tak źle??
To znaczy tak, gdyby Tevez z Vuciniciem kopali się po czole, takie pytanie byłoby zasadne. Teraz jest ono głupie.
Więc po co zszedł Vucinic panie mądralińsiu?

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 23:00

Ein pisze:Pusta to była tylko trybuna Lazio i pierwsze rzędy. Podnieśli ceny biletów ?
No nie bardzo, ja zauważyłem bardzo dużo wolnych miejsc również w wyższych rzędach. Jedynie za bramkami ścisk. Co do cen to nie mam pojęcia, ale może faktycznie coś jest na rzeczy.

#AllegriOut
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 23:00

Bonucci świetne 2 keypassy. Nieźle to wyglądało :bravo:
Szkoda, że Conte tak długo zwlekał ze zmianami. Przy stanie 3:1 i czerwonej kartce mógł spokojnie zrobić 2x by ławkowicze coś pokopali.

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2013, 23:01

Bonucci :bravo: Widać, że treningi z Pirlo procentują, podobnie rzecz się ma z Pogbą. Obaj takie piły potrafią dograć, że ręce same składają się do oklasków. Cieszy to także w kontekście Ligi Mistrzów, w momencie jak Pirlo dostanie plastra.

Zablokowany