Serie A 13/14 (2): JUVENTUS 4-1 Lazio
- Buffalo
- Juventino
Akcja meczu: pod koniec spotkania pilka idzie w wysoki koziol, Pogba markuje, ze bedzie skakl do glowki, dwoch zawodnikow Lazio skacze zderzajac sie i przewraca. Pogba na pelnym spokoju przejmuje pilke i wyprowadza akcje 

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Podejrzewam, że on był świadomy, że Tevez tego dokonał i chciał sie dowiedzieć kto był poprzedni...Siewier pisze:Najciemniej pod latarniąpablo1503 pisze:Zadanie dla tych, którzy się nudzą. Kiedys jakiś napastnik Juve zdobył 3 bramki w trzech oficjalnych meczach pod rząd? Nie wiem czy to właśnie nie był Alex dwa sezony temu. Roma > Inter i Milan w CI.Klik
Urzeka mnie finezja w niektorych zagraniach Pogby. Bonucci, Vidal, Tevez i Pogba najlepsi dzis
- pablo1503
- Juventino
W trzech pierwszych, a mi chodzi ogólnieSiewier pisze:Najciemniej pod latarniąpablo1503 pisze:Zadanie dla tych, którzy się nudzą. Kiedys jakiś napastnik Juve zdobył 3 bramki w trzech oficjalnych meczach pod rząd? Nie wiem czy to właśnie nie był Alex dwa sezony temu. Roma > Inter i Milan w CI.Klik

- jarmel
- Redaktor
Czemu było tyle pustych miejsc na trybunach? Już się ludziom znudziło wygrywanie? Myślałem, że na inaugurację z dobrym rywalem stadion będzie pękał w szwach a tu lipa.
Bardzo cieszy mnie dobra gra Teveza, bałem się, że sobie nie poradzi, a póki co miażdży resztę naszych napastników.
Często zastanawiam się jakim cudem Kielon wpadł kiedyś na to, żeby zostać piłkarzem. Przecież on ma tak koślawy drybling jak i podania, że aż strach
Bardzo cieszy mnie dobra gra Teveza, bałem się, że sobie nie poradzi, a póki co miażdży resztę naszych napastników.
Często zastanawiam się jakim cudem Kielon wpadł kiedyś na to, żeby zostać piłkarzem. Przecież on ma tak koślawy drybling jak i podania, że aż strach

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2013, 22:54 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- jakku1
- Juventino
Vucinic niezly musial ochrzan dostac w przerwie bo przez pierwsze 10 minut drugiej polowy biegal jak wariat. Podobalo mi sie wejscie Isli, Ogbonna strasznie zestresowany. Bonucci cichy bohater tego meczu, dwie genialne pilki do Vidala i Vucinicia.
Z Lazio podobal mi sie Cavanda. Asamoah z Pogba mieli bardzo duze problemy zeby go minac. To juz jest kolejny fajny mecz prawego obroncy Lazio i bardzo sie ciesze, ze mam go w fanstasy lidze (co prawda dzisiaj na rezerwie, ale jednak)
Z Lazio podobal mi sie Cavanda. Asamoah z Pogba mieli bardzo duze problemy zeby go minac. To juz jest kolejny fajny mecz prawego obroncy Lazio i bardzo sie ciesze, ze mam go w fanstasy lidze (co prawda dzisiaj na rezerwie, ale jednak)

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ein
- Juventino
Pusta to była tylko trybuna Lazio i pierwsze rzędy. Podnieśli ceny biletów ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- bendzamin
- Redaktor
A tam ochrzan. Czytał na komórce forum JuvePoland i mu się wstyd zrobiło.jakku1 pisze:Vucinic niezly musial ochrzan dostac w przerwie bo przez pierwsze 10 minut drugiej polowy biegal jak wariat.
Brawo, super spotkanie. Vidal M-I-A-Z-G-A! 2 gole i asysta, w geście zemsty za to, że go wymieniłem na Pogbę w fantasy

Ach, dawać im już ten Inter. Szkoda, że teraz przerwa na reprezentacje, bo jesteśmy rozpędzeni.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Na siedem minut ustawionego meczu to nawet Tevez mógł tam zagraćHołek pisze:1.Niech mi ktorys ekspert wytlumaczy jak to mozliwe,ze Ogbonna zastapil Barze i zagral na prawej stronie obrony.Przeciez to jakies science-fiction.Przeciez on nawet na metce na porodowce mial wypisane "zastepca Chielliniego,bo lewa noga".Conte musial zagiac wszelkie zasady fizyki i filozofii,ze go tam wystawil.

- kuba2424
- Juventino
Więc po co zszedł Vucinic panie mądralińsiu?szczypek pisze:To znaczy tak, gdyby Tevez z Vuciniciem kopali się po czole, takie pytanie byłoby zasadne. Teraz jest ono głupie.kuba2424 pisze:Czy z Llorente jest aż tak źle??
- jarmel
- Redaktor
No nie bardzo, ja zauważyłem bardzo dużo wolnych miejsc również w wyższych rzędach. Jedynie za bramkami ścisk. Co do cen to nie mam pojęcia, ale może faktycznie coś jest na rzeczy.Ein pisze:Pusta to była tylko trybuna Lazio i pierwsze rzędy. Podnieśli ceny biletów ?
#AllegriOut
- rufi8
- Juventino
Bonucci
Widać, że treningi z Pirlo procentują, podobnie rzecz się ma z Pogbą. Obaj takie piły potrafią dograć, że ręce same składają się do oklasków. Cieszy to także w kontekście Ligi Mistrzów, w momencie jak Pirlo dostanie plastra.