Serie A 12/13 (28): JUVENTUS 1-0 Catania
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
"Giach... co za kretyn" - tak zapewne rozpoczął bym posta gdyby nie strzelił tej bramki.
Udało się wymęczyć 3 pkt, jednak sam mecz to był dramat w naszym wykonaniu. Chyba jeszcze nigdy nie widziałem takiej liczby strat, podań do nikogo bądź do przeciwnika. Aż się niedobrze robiło.
Udało się wymęczyć 3 pkt, jednak sam mecz to był dramat w naszym wykonaniu. Chyba jeszcze nigdy nie widziałem takiej liczby strat, podań do nikogo bądź do przeciwnika. Aż się niedobrze robiło.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Wojtek
- Juventino

TYLE WYGRAC PANOWIE!! Kto wie czy tym golem Giaka nie wygraliśmy mistrza, teraz mamy 9pkt przewagi ale praktycznie to 10 oczek 
Kapitalnie Pogba! Słabo Pirlo ;/ Myślałem że udusze Giaka po tej akcji kiedy dostał żółtko
Ale się zrewanżował kapitalnie! Radośc po bramce nieopisana!:)
To co panowi świętujemy 31. scudetto!?
FORZA JUVENTUS!

Kapitalnie Pogba! Słabo Pirlo ;/ Myślałem że udusze Giaka po tej akcji kiedy dostał żółtko
To co panowi świętujemy 31. scudetto!?
FORZA JUVENTUS!
- karosznurek
- Juventino

Mecz ogólnie dość słaby w naszym wykonaniu. Znowu nasi napastnicy się nie popisali. Pogba najlepszy na bosku, w trafiona zmiana Giaccheriniego. Ważne trzy punkty, które dały powiększenie przewagi nad resztą. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Myzarel
- Juventino

A chwilę wcześniej puściłem bardzo długą i nieładną wiązkę na Giaccha...
Pogba mistrz!
Pirol w drugiej połowie lekko się kompromitował...
Z ciekawostek to Amauri x 3
Pogba mistrz!
Pirol w drugiej połowie lekko się kompromitował...
Z ciekawostek to Amauri x 3
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- JuveCracow
- Juventino

Giaccherini, od nurka do bohatera
od divera do holy divera
świetna praca Matriego w przodzie, jak w 82. minucie o piłkę walczył, to aż serce rosło, zresztą w ogóle końcówka świetna
fajnie że Quag znowu wchodzi, chociaż smutno sie robi patrząc na Anelkę mecz w mecz poza boiskiem. Atak Matri-Quagliarella może być naszą bronią na koniec sezonu, dziś na moje oko wyglądali o niebo lepiej niż Mirko z Sebkiem, z Celtami w rewanżu też sie pokazywali, obaj strzelili w środe po bramce. Brawo dla Pogby za ambicje i walke do końca :!:

hahaha i to z kimMyzarel pisze:Z ciekawostek to Amauri x 3![]()
Ostatnio zmieniony 10 marca 2013, 17:01 przez JuveCracow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nedved1983
- Juventino

na początek muszę przeprosić Giaca za cały wagon mięsa, którym go dziś obrzuciłem.
mieliśmy ogromne szczęście, Pirlo bez formy, napad to formą się dokopuje do Chin, Matri i Quag powinni grać od początku. ciężko było rozbić ten autobus.
a Pogba wyrasta na jeden z naszych najlepszych transferów ostatnich lat
normalnie kocham tego murzynka, nie sprzedawać za żadne pieniądze!
mieliśmy ogromne szczęście, Pirlo bez formy, napad to formą się dokopuje do Chin, Matri i Quag powinni grać od początku. ciężko było rozbić ten autobus.
a Pogba wyrasta na jeden z naszych najlepszych transferów ostatnich lat
Ostatnio zmieniony 10 marca 2013, 16:59 przez Nedved1983, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubba
- Juventino

Tragedia a nie mecz. Gio, Vucinić, Asa, Pirlo, Giac piach niemiłosierny. Polecieliśmy na ogromnym farcie, a przecież taką Catanie( mimo, że są dość wysoko) powinniśmy gładko objechać 2-0 grając u siebie.
Mam nadzieję, że dzisiejszych podstawowych napastników Conte już nie wypuści od 1min.
Co zmarnował Quag :doh:
Pogba
Mam nadzieję, że dzisiejszych podstawowych napastników Conte już nie wypuści od 1min.
Co zmarnował Quag :doh:
Pogba
- ewerthon
- Juventino

To co udowadniają Giovinco z Vuciniciem... Dla mnie absolutnie nie ma znaczenia kogo wyrzucimy po sezonie. Wszyscy są siebie warci.Lypsky pisze:Quagliarella po raz kolejny udowadnia, że musimy go sprzedać.
Asamoah gra tragicznie po powrocie z Pucharu AIDS. Gdyby każdemu z naszych zawodników się tak chciało jak Pogbie, to Catania by dostała łomot.
- Donnie
- Juventino

Pogba najlepszy na placu chyba. Bardzo dobrze też Bonucci, kilka odważnych wejść, parę znakomitych pił, jakich nie powstydziłby się Pirlo.
No właśnie, Pirlo. Dzisiaj słabszy występ, masa strat wynikających z nonszalancji, dużo niecelnych podań. Pomyślałem sobie w trakcie meczu, że warto spróbować w najbliższym czasie wariantu Marchisio-Pogba-Vidal. Paul jest w świetnej formie, Andrei przydałby się odpoczynek. Mielibyśmy też szansę sprawdzić, czy taki wariant sprawdzi się w przyszłości. W końcu latka lecą nieubłaganie, Andrea młodszy nie będzie.
Słaby mecz Asy. Chyba Peluso grywa ostatnio lepiej.
Vucinic - bez komentarza.
Giovinco - zauważyłem, już jakiś czas temu, że mały stwarza zagrożenie praktycznie tylko przy rzutach rożnych, gdy dostaje krótkie podanie i ma za zadanie ograć jednego przeciwnika i wrzucić.
Zdecydowanie wolę parę Matri-Quag.
Ważne 3 pkt. Forza Juve!
No właśnie, Pirlo. Dzisiaj słabszy występ, masa strat wynikających z nonszalancji, dużo niecelnych podań. Pomyślałem sobie w trakcie meczu, że warto spróbować w najbliższym czasie wariantu Marchisio-Pogba-Vidal. Paul jest w świetnej formie, Andrei przydałby się odpoczynek. Mielibyśmy też szansę sprawdzić, czy taki wariant sprawdzi się w przyszłości. W końcu latka lecą nieubłaganie, Andrea młodszy nie będzie.
Słaby mecz Asy. Chyba Peluso grywa ostatnio lepiej.
Vucinic - bez komentarza.
Giovinco - zauważyłem, już jakiś czas temu, że mały stwarza zagrożenie praktycznie tylko przy rzutach rożnych, gdy dostaje krótkie podanie i ma za zadanie ograć jednego przeciwnika i wrzucić.
Zdecydowanie wolę parę Matri-Quag.
Ważne 3 pkt. Forza Juve!
- stahoo
- Juventino

Pisząc o piachu zapominacie o Chiellinim. Powinien mieć zakaz przekraczania własnej połowy (chyba, że do rzutów rożnych). Jak dobry jest to obrońca wiadomo - jak beznadziejny rozgrywający - tez już wiadomo. Giorgio, oszczędź nam nerwów i podawaj piłkę do najbliższego kolegi...
- Gandalf8
- Juventino

Wymęczone te 3 punkty, ale biorąc pod uwagę porażkę Napoli to bardzo cenne punkty. Pogba w kolejnym meczu pokazuje, że jest genialny
. Martwi mnie Pirlo, bo po jego stratach są niebezpieczne sytuacje pod naszą bramką. Szkoda, że FQ nie strzelił na 2:0, ale on woli strzelać gole z trudniejszych pozycji a mając przed sobą tylko bramkarza to dla niego za łatwa sytuacja :rotfl: .
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Lypsky
- Juventino

Nie wiem o co wam chodzi drogie dzieci. Catania postawiła autobus w bramce, a wy narzekacie na poziom spotkania i naszą grę? Owszem mogliśmy częściej próbować strzałów z dystansu, ale poza tym nie było więcej opcji by coś ustrzelić. Bardzo ciężko grało się naszym przeciwko drużynie, która broniła się 8-9 zawodnikami. Mecz bez historii, a zdobywamy bardzo ważne 3 punkty.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- wagner
- Juventino

oddajmy też to co powinniśmy Catanii, świetnie się bronili stawiając autobusmazi12 pisze:Taaaaaaaaaki piach graliśmy
tak samo jak Matriego nie tak dawno temu ?Mate.G pisze: Vucinica to ja już na prawdę nie chce widzieć...