Serie A (13): Lazio 0-1 JUVENTUS
- TifoOosi
- Juventino
Dość ciekawy jest fakt, iż producenci zwrócili uwagę na pochodzenie Miroslava Klose. Po co ? Tego nikt nie wie.alina pisze:Aż ciary chodzą po plecach ("lećmy wyżej niż 'Orły'!"; "nie ma miejsca dla 2 drużyn na czele tabeli!")
No właśnie, na naszą niekorzyść, we wczorajszym meczu rozpoczynającym 13 kolejkę gier Serie A, Udinese przed własną publicznością zwyciężyło w końcówce z Rzymianami po bramkach Isli i niezawodnego Di Natale, dlatego jeżeli chcemy być samotnymi liderami tabeli, to trzeba wygrać z Lazio tak czy inaczej.
Typ seriea.pl:
Lazio 1:1 Juventus.
Czy się sprawdzi, dowiemy się już za niecałe 8 godzin.
Forza Juve !
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011, 14:32 przez TifoOosi, łącznie zmieniany 1 raz.
# JUVENTUS 4 EVER #
"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
- bajbek17
- Juventino
Powaga? Ja praktycznie przed każdym wiekszym meczem mam jakiś sen odnośnie meczu a przed derbami to już w ogóle cały tydzień śnieTifoOosi pisze:Ale chyba ważne, że sen pozytywny :-D No ja taich snów jeszcze nie miałem, ale wierzę w zwycięstwo dzisiaj !
- bendzamin
- Redaktor

No coz... :lol:
Bardzo ciekawie zapowiada sie ten mecz, pamietam, ze w tamtym sezonie to oni pierwsi przyjezdzali do nas i rowniez bylismy obok siebie w tabeli. Wiadomo, obie druzyny zmienily sie diametralnie przez ten czas, ale licze, ze uda sie powtorzyc wynik z tamtego spotkania. No, moze niekoniecznie zapewniajac go sobie akcja w ostatnich sekundach meczu

No i kwestia najwazniejsza - nie wykartkowac sie przed napoli, bo tam srodek musimy zdominowac
- M.R.
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _pirlo.php
Dopiero przed meczem zapadnie decyzja co do występu Pirlo. I tak napisał @pumex Andrea ma ponoć problem z kolanem
Dopiero przed meczem zapadnie decyzja co do występu Pirlo. I tak napisał @pumex Andrea ma ponoć problem z kolanem

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- meda11
- Juventino
- Prusor
- Juventino
Dokładnie. Aczkolwiek wolałbym jakiegoś lepszego zawodnika. Pan M. niech szuka jakiś dobrych wzmocnień na pomoc. Najlepiej rozgrywającego pomocnika bo Pirlo..ma swoje lata a w razie kontuzji mamy nieciekawie.meda11 pisze:Niech Andrea odpocznie. Chytry dwa razy traci, a nie chcę oglądać Pirlo schodzącego w trakcie meczu z kontuzją, która może go wykluczyć z gry i treningów na tygodnie. Pazienza do wyjściowej jedenastki i się zobaczy co jest wart nasz rezerwowy i duet Marchisio&Vidal. Forza Juve!
Forza Juve wygramy dzisiaj z Lazio !
No Del Piero No Party Noo !..
- annihilator1988
- Juventino
Hola, to Lazio miało mieć kłopoty kadrowe, a nie Juve ! Nie zgadzam się na taką zmianę ról :snooty:
- Arcadio Morello
- Juventino
Ciekaw jestem ile zagra Il Capitano. W końcu to będzie jego 700 występ w barwach Juve
. Powinien zagrać od pierwszych minut i w opasce kapitana, ale Conte pewnie znowu puści Alexa na ostatnie 10 min...
. Liczę na 3 pkt z Lazio
. Jest to wykonalne. Wierze w to i mam nadzieje, że zagra też Fabio Q
.

- pumex
- Juventino
Tak, dawać Alexa od pierwszych minut, niech podrepcze po boisku, za zasługi, a co! Oj dziecko, dziecko :snooty: Przy całym szacunku dla Il Capitano, ale takie eksperymenty z nim związane można wykonywać w meczach ze słabszymi drużynami a nie z Lazio. Być może akurat Alex zagrałby rewelacyjne spotkanie i strzeliłby parę bramek, ale ostatnie mecze w jego wykonaniu nie wskazują na taki obrót sprawy.Arcadio Morello pisze:Ciekaw jestem ile zagra Il Capitano. W końcu to będzie jego 700 występ w barwach Juve. Powinien zagrać od pierwszych minut i w opasce kapitana, ale Conte pewnie znowu puści Alexa na ostatnie 10 min...

- Arcadio Morello
- Juventino
Z tym dzieckiem przesadziłeś... :roll:.pumex pisze:Tak, dawać Alexa od pierwszych minut, niech podrepcze po boisku, za zasługi, a co! Oj dziecko, dziecko :snooty: Przy całym szacunku dla Il Capitano, ale takie eksperymenty z nim związane można wykonywać w meczach ze słabszymi drużynami a nie z Lazio. Być może akurat Alex zagrałby rewelacyjne spotkanie i strzeliłby parę bramek, ale ostatnie mecze w jego wykonaniu nie wskazują na taki obrót sprawy.Arcadio Morello pisze:Ciekaw jestem ile zagra Il Capitano. W końcu to będzie jego 700 występ w barwach Juve. Powinien zagrać od pierwszych minut i w opasce kapitana, ale Conte pewnie znowu puści Alexa na ostatnie 10 min...
Alex nie dostaje wystarczająco dużo szans, żeby mógł pokazać na co go stać. W ciągu 10 min piłkarz nie zawsze jest w stanie pokazać na co go stać. Zdarzają się takie przypadki, że piłkarz wchodzi na ostatnie minut i popisuje się asystą czy strzela bramkę, ale takie rzeczy się zdarzają raz na 50.