Serie A (13): Lazio 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
TifoOosi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 14:24

alina pisze:Aż ciary chodzą po plecach ("lećmy wyżej niż 'Orły'!"; "nie ma miejsca dla 2 drużyn na czele tabeli!")
Dość ciekawy jest fakt, iż producenci zwrócili uwagę na pochodzenie Miroslava Klose. Po co ? Tego nikt nie wie.

No właśnie, na naszą niekorzyść, we wczorajszym meczu rozpoczynającym 13 kolejkę gier Serie A, Udinese przed własną publicznością zwyciężyło w końcówce z Rzymianami po bramkach Isli i niezawodnego Di Natale, dlatego jeżeli chcemy być samotnymi liderami tabeli, to trzeba wygrać z Lazio tak czy inaczej.

Typ seriea.pl:
Lazio 1:1 Juventus.

Czy się sprawdzi, dowiemy się już za niecałe 8 godzin.

Forza Juve !
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011, 14:32 przez TifoOosi, łącznie zmieniany 1 raz.

# JUVENTUS 4 EVER #

"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 14:27

TifoOosi pisze:Ale chyba ważne, że sen pozytywny :-D No ja taich snów jeszcze nie miałem, ale wierzę w zwycięstwo dzisiaj !
Powaga? Ja praktycznie przed każdym wiekszym meczem mam jakiś sen odnośnie meczu a przed derbami to już w ogóle cały tydzień śnie :smile: W sumie chciałbym zobaczyć Pazienze w końcu bo jeszcze chłopak nie miał wiele czasu na pokazanie co potrafi.

TifoOosi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 14:34

bajbek17 Ty może prorokiem jesteś :-D A sprawdzały się Twoje wyniki ? :think:

# JUVENTUS 4 EVER #

"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 14:39

TifoOosi pisze:bajbek17 Ty może prorokiem jesteś :-D A sprawdzały się Twoje wyniki ? :think:
W sumie to nigdy nie zwróciłem uwagi bo jak zaczyna sie mecz to zapominam o wszystkim innym :wink:

Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 14:40

Po ostatniej serii zwycięstw jestem w miarę spokojny o wynik, obym się nie przeliczył...

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 14:41

Obrazek
No coz... :lol:

Bardzo ciekawie zapowiada sie ten mecz, pamietam, ze w tamtym sezonie to oni pierwsi przyjezdzali do nas i rowniez bylismy obok siebie w tabeli. Wiadomo, obie druzyny zmienily sie diametralnie przez ten czas, ale licze, ze uda sie powtorzyc wynik z tamtego spotkania. No, moze niekoniecznie zapewniajac go sobie akcja w ostatnich sekundach meczu :D
No i kwestia najwazniejsza - nie wykartkowac sie przed napoli, bo tam srodek musimy zdominowac

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 15:54

Ponoć kontuzja Pirlo nie dotyczy mięśnia uda tylko kolana. Ze stawem kolanowym nie ma żartów, nie wiem, czy warto ryzykować pogorszeniem się kontuzji :think:

Obrazek
M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 15:58

http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _pirlo.php
Dopiero przed meczem zapadnie decyzja co do występu Pirlo. I tak napisał @pumex Andrea ma ponoć problem z kolanem :/

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 16:07

Niech Andrea odpocznie. Chytry dwa razy traci, a nie chcę oglądać Pirlo schodzącego w trakcie meczu z kontuzją, która może go wykluczyć z gry i treningów na tygodnie. Pazienza do wyjściowej jedenastki i się zobaczy co jest wart nasz rezerwowy i duet Marchisio&Vidal. Forza Juve!

Obrazek
Prusor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 16:20

meda11 pisze:Niech Andrea odpocznie. Chytry dwa razy traci, a nie chcę oglądać Pirlo schodzącego w trakcie meczu z kontuzją, która może go wykluczyć z gry i treningów na tygodnie. Pazienza do wyjściowej jedenastki i się zobaczy co jest wart nasz rezerwowy i duet Marchisio&Vidal. Forza Juve!
Dokładnie. Aczkolwiek wolałbym jakiegoś lepszego zawodnika. Pan M. niech szuka jakiś dobrych wzmocnień na pomoc. Najlepiej rozgrywającego pomocnika bo Pirlo..ma swoje lata a w razie kontuzji mamy nieciekawie.

Forza Juve wygramy dzisiaj z Lazio !

No Del Piero No Party Noo !..
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 16:53

Hola, to Lazio miało mieć kłopoty kadrowe, a nie Juve ! Nie zgadzam się na taką zmianę ról :snooty:

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 17:01

Ciekaw jestem ile zagra Il Capitano. W końcu to będzie jego 700 występ w barwach Juve :). Powinien zagrać od pierwszych minut i w opasce kapitana, ale Conte pewnie znowu puści Alexa na ostatnie 10 min... :(. Liczę na 3 pkt z Lazio :). Jest to wykonalne. Wierze w to i mam nadzieje, że zagra też Fabio Q :).

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 17:07

Arcadio Morello pisze:Ciekaw jestem ile zagra Il Capitano. W końcu to będzie jego 700 występ w barwach Juve :). Powinien zagrać od pierwszych minut i w opasce kapitana, ale Conte pewnie znowu puści Alexa na ostatnie 10 min... :(
Tak, dawać Alexa od pierwszych minut, niech podrepcze po boisku, za zasługi, a co! Oj dziecko, dziecko :snooty: Przy całym szacunku dla Il Capitano, ale takie eksperymenty z nim związane można wykonywać w meczach ze słabszymi drużynami a nie z Lazio. Być może akurat Alex zagrałby rewelacyjne spotkanie i strzeliłby parę bramek, ale ostatnie mecze w jego wykonaniu nie wskazują na taki obrót sprawy.

Obrazek
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 17:14

pumex pisze:
Arcadio Morello pisze:Ciekaw jestem ile zagra Il Capitano. W końcu to będzie jego 700 występ w barwach Juve :). Powinien zagrać od pierwszych minut i w opasce kapitana, ale Conte pewnie znowu puści Alexa na ostatnie 10 min... :(
Tak, dawać Alexa od pierwszych minut, niech podrepcze po boisku, za zasługi, a co! Oj dziecko, dziecko :snooty: Przy całym szacunku dla Il Capitano, ale takie eksperymenty z nim związane można wykonywać w meczach ze słabszymi drużynami a nie z Lazio. Być może akurat Alex zagrałby rewelacyjne spotkanie i strzeliłby parę bramek, ale ostatnie mecze w jego wykonaniu nie wskazują na taki obrót sprawy.
Z tym dzieckiem przesadziłeś... :roll:.
Alex nie dostaje wystarczająco dużo szans, żeby mógł pokazać na co go stać. W ciągu 10 min piłkarz nie zawsze jest w stanie pokazać na co go stać. Zdarzają się takie przypadki, że piłkarz wchodzi na ostatnie minut i popisuje się asystą czy strzela bramkę, ale takie rzeczy się zdarzają raz na 50.

Obrazek
Dylan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 17:43

Jeżeli Pirlo nie zagra to dałbym szanse Marrrrrone. :smile:

Zablokowany