Serie A (21): Sampdoria 0-0 JUVENTUS
Jak widać, nie trzeba być blisko drużyny, aby z dużą pewnością stwierdzić pewne rzeczy... Jeśli chodzi o drugą część... to lepiej chyba drugą serię w Zakopanem oglądnąćewerthon pisze:No jasne, już narzekacie na skład, bo jesteście blisko drużyny, wiecie kto w jakiej formie jest i kto powinien zagrać, eh...
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- KondzioJuveFans
- Juventino
Gramy lepiej od Sampdorii.
Gospodarze nie oddali żadnego strzału na bramkę :shock:
Szkoda , że tworzymy sobie mało sytuacji , ale myślę , że w drugiej części coś wpadnie ;-) FORZA JUVE !
Gospodarze nie oddali żadnego strzału na bramkę :shock:
Szkoda , że tworzymy sobie mało sytuacji , ale myślę , że w drugiej części coś wpadnie ;-) FORZA JUVE !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
no z tego co widac, to gramy dosc dobrze, kompletnie zamknelismy Sampe, ktora nie oddała zadnego strzalu, liczę ze w drugiej polowie wygramy to, mam juz dosc pechowych remisow... Juve licze na 1;0!!
- Bartek88
- Juventino
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tego sie nie da ogladac. Jestem w stanie sie zalozyc, ze juz ja po czterech piwach zagralbym lepiej od amauriego.
Mowicie co chcecie, ale Krasic zaczyna mnie powoli irytowac. W koncowce pierwszej polowy co kontakt z pilka to strata. Tak byc nie moze.
Mowicie co chcecie, ale Krasic zaczyna mnie powoli irytowac. W koncowce pierwszej polowy co kontakt z pilka to strata. Tak byc nie moze.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Vincitore
- Juventino
Sampdoria jest jak najbardziej do walnięcia dzisiaj, nie prezentują nic z przodu, grają totalną kiepe i kopią po kostkach. Niestety nie widać żadnych przesłanek z naszej strony byśmy chcieli ten mecz wygrać. Wprowadziłbym Martineza, może coś by zakręcił, jak nie to 0:0 się skończy.
- Filip
Nie, ale co z tego skoro nasi oddali 3 strzały daleko obok bramki i główka Bonucciego w światło ;]Sajan pisze:Sampa oddała strzał jakis ?
- Wojtek
- Juventino
Pod koniec połowy się bałem że Pepe dostanie drugą żółtą. Z takim atakiem nie zrobimy zbyt wiele, zagrożenie zero ze strony Sampy! Szkoda że my też niewiele zagroźliliśmy tylko jeden strzał który zagroził bramce.
Mam nadzieje że wejdzie Alex i Martinez. Sissoko na plus.
Co się stało z Traore że opuścił boisko już w 2 minucie ?
PS. Zachowanie Pepe głupie ale gol przedni
FORZA JUVE!
Mam nadzieje że wejdzie Alex i Martinez. Sissoko na plus.
Co się stało z Traore że opuścił boisko już w 2 minucie ?
PS. Zachowanie Pepe głupie ale gol przedni

FORZA JUVE!
- jakku1
- Juventino
Szybki mecz. I strasznie zawziety. Ale okazji jak na lekarstwo. Sampdoria to chyba nawet strzalu nie oddala. Sissoko w odbiorze dzisiaj bardzo dobrze, ale za podawanie to on sie nie powinien brac. Chyba z 5 bardzo naiwnych strat z jego strony.
Aquilani i Marchisio bez blysku jakos. Krasic pierwsze 20 minut dobrze, potem troche ucichl. Pepe bez rewelacji. Amauri nie gra tak zle, wazne, ze walczy i biega, wiecej od niego wymagac nie mozna.
Gramy STRASZNIE agresywanie. Motta i Pepe juz zlapali zolte, zeby to sie nie skonczylo czerwienia.
Aquilani i Marchisio bez blysku jakos. Krasic pierwsze 20 minut dobrze, potem troche ucichl. Pepe bez rewelacji. Amauri nie gra tak zle, wazne, ze walczy i biega, wiecej od niego wymagac nie mozna.
Gramy STRASZNIE agresywanie. Motta i Pepe juz zlapali zolte, zeby to sie nie skonczylo czerwienia.
- jarmel
- Redaktor
Nie, Sampa chyba wyszła na boisko żeby poleżeć i posymulować. Brak słów na to.Sampa oddała strzał jakis ?
Sędzia coś nie daje rady opanować meczu.
Mamy Amauriego w ataku, czyli od razu zerowe zagrożenie pod bramką, co było do przewidzenia. Mam nadzieję, że Alex wejdzie na początku drugiej połowy.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 15:52 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- Filip
Sędzie dzisiaj (chociaż od pewnego czasu to się zdarza nagminnie) gra padakę :]
- pumex
- Juventino
Zgadzam się. Krasic od kilku meczy w ogóle nie schodzi do środka, cały czas idzie na prawą stronę do rogu boiska i dośrodkowuje na przypał. Obrońcy już od kilku kolejek idą w ciemno za nim do prawej nogi. To bez sensu.Mowicie co chcecie, ale Krasic zaczyna mnie powoli irytowac. W koncowce pierwszej polowy co kontakt z pilka to strata
Poza tym nie widac w ogóle siły ofensywnej Juventusu.
- sharikk
- Juventino
Boże Ty widzisz i nie grzmisz, może jakiś chociaż grad nam ześlesz, ale nie bramek bo takiej mocy to nawet Ty nie posiadasz...
Generalnie piach, piach i jeszcze raz piach! Co z tego że Sampa nie oddala żadnego strzału, jak my kompletnie nie zachwycamy w ataku, tak jak poprzednik powiedział, tego się nie da oglądać!!!
Dramat...
P.s. Ale jak to mówią co Nas nie zabije, to Nas wzmocni, także Forza Juve, Forza Alex!
Generalnie piach, piach i jeszcze raz piach! Co z tego że Sampa nie oddala żadnego strzału, jak my kompletnie nie zachwycamy w ataku, tak jak poprzednik powiedział, tego się nie da oglądać!!!
Dramat...
P.s. Ale jak to mówią co Nas nie zabije, to Nas wzmocni, także Forza Juve, Forza Alex!
JUVE PER SEMPRE!!!