Serie A (21): Sampdoria 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2011, 15:48

ewerthon pisze:No jasne, już narzekacie na skład, bo jesteście blisko drużyny, wiecie kto w jakiej formie jest i kto powinien zagrać, eh...
Jak widać, nie trzeba być blisko drużyny, aby z dużą pewnością stwierdzić pewne rzeczy... Jeśli chodzi o drugą część... to lepiej chyba drugą serię w Zakopanem oglądnąć

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2011, 15:48

Gramy lepiej od Sampdorii.
Gospodarze nie oddali żadnego strzału na bramkę :shock:
Szkoda , że tworzymy sobie mało sytuacji , ale myślę , że w drugiej części coś wpadnie ;-) FORZA JUVE !

Fino Alla Fine Forza Juventus!
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2011, 15:49

no z tego co widac, to gramy dosc dobrze, kompletnie zamknelismy Sampe, ktora nie oddała zadnego strzalu, liczę ze w drugiej polowie wygramy to, mam juz dosc pechowych remisow... Juve licze na 1;0!!

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Powie mi ktos co Amauri chcial zrobic wywracajac sie w polu karnym?

Co co sampy to zobaczcie ile Ona nam miesca zostawia...to grzech ze jeszcze nie padla bramka...
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 15:49 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.

KLIK ==>www
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Tego sie nie da ogladac. Jestem w stanie sie zalozyc, ze juz ja po czterech piwach zagralbym lepiej od amauriego.

Mowicie co chcecie, ale Krasic zaczyna mnie powoli irytowac. W koncowce pierwszej polowy co kontakt z pilka to strata. Tak byc nie moze.

Make friends for life or make hardcore enemies!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Sampdoria jest jak najbardziej do walnięcia dzisiaj, nie prezentują nic z przodu, grają totalną kiepe i kopią po kostkach. Niestety nie widać żadnych przesłanek z naszej strony byśmy chcieli ten mecz wygrać. Wprowadziłbym Martineza, może coś by zakręcił, jak nie to 0:0 się skończy.

Filip

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2011, 15:50

Sajan pisze:Sampa oddała strzał jakis ?
Nie, ale co z tego skoro nasi oddali 3 strzały daleko obok bramki i główka Bonucciego w światło ;]

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Obysmy wymeczyli 1 0

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Pod koniec połowy się bałem że Pepe dostanie drugą żółtą. Z takim atakiem nie zrobimy zbyt wiele, zagrożenie zero ze strony Sampy! Szkoda że my też niewiele zagroźliliśmy tylko jeden strzał który zagroził bramce.
Mam nadzieje że wejdzie Alex i Martinez. Sissoko na plus.

Co się stało z Traore że opuścił boisko już w 2 minucie ?

PS. Zachowanie Pepe głupie ale gol przedni :D
FORZA JUVE!

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2011, 15:51

Szybki mecz. I strasznie zawziety. Ale okazji jak na lekarstwo. Sampdoria to chyba nawet strzalu nie oddala. Sissoko w odbiorze dzisiaj bardzo dobrze, ale za podawanie to on sie nie powinien brac. Chyba z 5 bardzo naiwnych strat z jego strony.

Aquilani i Marchisio bez blysku jakos. Krasic pierwsze 20 minut dobrze, potem troche ucichl. Pepe bez rewelacji. Amauri nie gra tak zle, wazne, ze walczy i biega, wiecej od niego wymagac nie mozna.

Gramy STRASZNIE agresywanie. Motta i Pepe juz zlapali zolte, zeby to sie nie skonczylo czerwienia.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2011, 15:51

Sampa oddała strzał jakis ?
Nie, Sampa chyba wyszła na boisko żeby poleżeć i posymulować. Brak słów na to.
Sędzia coś nie daje rady opanować meczu.
Mamy Amauriego w ataku, czyli od razu zerowe zagrożenie pod bramką, co było do przewidzenia. Mam nadzieję, że Alex wejdzie na początku drugiej połowy.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2011, 15:52 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.

#AllegriOut
Pałlo3

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2011, 15:52

Możecie napisac jak radzi sobie Ziegler? Tyle się o nim mówi, jaki to on dobry defensor ( jesli nie najlepszy w Serie A ) 8)

FORZA MILAN!
Filip

Sędzie dzisiaj (chociaż od pewnego czasu to się zdarza nagminnie) gra padakę :]

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mowicie co chcecie, ale Krasic zaczyna mnie powoli irytowac. W koncowce pierwszej polowy co kontakt z pilka to strata
Zgadzam się. Krasic od kilku meczy w ogóle nie schodzi do środka, cały czas idzie na prawą stronę do rogu boiska i dośrodkowuje na przypał. Obrońcy już od kilku kolejek idą w ciemno za nim do prawej nogi. To bez sensu.

Poza tym nie widac w ogóle siły ofensywnej Juventusu.

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Boże Ty widzisz i nie grzmisz, może jakiś chociaż grad nam ześlesz, ale nie bramek bo takiej mocy to nawet Ty nie posiadasz...

Generalnie piach, piach i jeszcze raz piach! Co z tego że Sampa nie oddala żadnego strzału, jak my kompletnie nie zachwycamy w ataku, tak jak poprzednik powiedział, tego się nie da oglądać!!!

Dramat...

P.s. Ale jak to mówią co Nas nie zabije, to Nas wzmocni, także Forza Juve, Forza Alex!

JUVE PER SEMPRE!!!
Zablokowany