T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 20:47

Ja bym reflektował na szarą bo czarne mam już dwa z Juve.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 20:47

A ja byłbym zainteresowany wielkością damską w wersji męskiej :lol: .
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2010, 21:14 przez Motor, łącznie zmieniany 1 raz.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
Boksic9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 20:55

no fajne ale te bąbelki nie bardzo ;p no ale kto jak lubi

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 21:05

Asta#8 pisze:
dantroJT pisze:Daj Boże że nastąpi jakaś rewolucja i w następnym sezonie zdobędziemy scudetto, to koszulka będzie nieaktualna.
I z tego powodu liczbę scudetti bym proponował odpuścic.
Ja też nie bardzo jestem przekonany co do tarczy z liczbą 29... Można by pomyśleć, żeby zastąpić to czymś innym fajnym, co będzie aktualne cały czas.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 21:14

No kolejna super akcja ;)

Jeżeli chodzi o mnie to chętnie bym wciągnął wersję pierwszą tylko by się przydało by obrazek z przodu był większy. Druga sprawa przydałoby się na boku jak już niektórzy napisali logo Lega Calcio to już niezależnie od wersji koszulki . Trzecia sprawa czy koszulki byłby w takim samym bądź podobnym kolorze (oczywiście jeżeli do aukcji dojdzie).

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 21:19

alex_KiNiO pisze:Ja też nie bardzo jestem przekonany co do tarczy z liczbą 29... Można by pomyśleć, żeby zastąpić to czymś innym fajnym, co będzie aktualne cały czas.
Myślę, że dobra byłaby data 1897, z tym że bardziej uwydatniona niż w tym kleksie żółto-czarnym nic nie znaczącym. Albo po prostu walnąć samo '1897' jakąś dobrą czcionką i tyle. Lub też może napis np. 'bianconeri' i pod tym data 1897, jak to było kiedyś na koszulkach klubowych (dokładnie: "bianconeri" niżej "JUVENTUS" i jeszcze niżej "1897").

Ale to tylko moje wizje.. :)

mb_1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 21:21

Jeśli będzie damska, to wezmę też. Dobra inicjatywa.

Ostatnio zamawiałem taką koszulkę i miała takie parametry jak podał faja. Noszę ją już rok, i wygląda naprawdę spoko. Nie rozciągnęła się a ni nie wyblakła. dobry materiał.

Co do kroju to optymalny byłby taki:)

http://image.spreadshirt.net/image-serv ... height/150

"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 21:31

gawron pisze:
alex_KiNiO pisze:Ja też nie bardzo jestem przekonany co do tarczy z liczbą 29... Można by pomyśleć, żeby zastąpić to czymś innym fajnym, co będzie aktualne cały czas.
Myślę, że dobra byłaby data 1897, z tym że bardziej uwydatniona niż w tym kleksie żółto-czarnym nic nie znaczącym. Albo po prostu walnąć samo '1897' jakąś dobrą czcionką i tyle. Lub też może napis np. 'bianconeri' i pod tym data 1897, jak to było kiedyś na koszulkach klubowych (dokładnie: "bianconeri" niżej "JUVENTUS" i jeszcze niżej "1897").

Ale to tylko moje wizje.. :)
No właśnie też tak myślę, że jakiś ciekawy napisik by był ok. Coś po włosku ładnego. Dodatkowo taki włoski napis przyciąga uwagę idących za nami na ulicy :D

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
kolo88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 21:55

alex_KiNiO pisze:
Asta#8 pisze:
dantroJT pisze:Daj Boże że nastąpi jakaś rewolucja i w następnym sezonie zdobędziemy scudetto, to koszulka będzie nieaktualna.
I z tego powodu liczbę scudetti bym proponował odpuścic.
Ja też nie bardzo jestem przekonany co do tarczy z liczbą 29... Można by pomyśleć, żeby zastąpić to czymś innym fajnym, co będzie aktualne cały czas.
A mi się ta tarcza podoba - aktualna będzie jeszcze przynajmniej przez półtora roku, a po za tym nie o samą liczbę tutaj chodzi lecz o to, że nie zgadzamy się z odebraniem nam mistrzostw i moim zdaniem tarcza z liczbą 29 to właśnie symbolizuje, ale to tylko moja opinia :wink:

FORZA JUVE!!!!!!
agape82

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 21:57

jak dla mnie pierwszy projekt jest lepszy, obojętnie jaki kolor; tył - jak dla mnie wystarczy sama data
jeśli będzie damska to biorę na 100%

Obrazek
Boksic9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 22:17

zgadzam sie z gawronem ;p moze zamias tej tarczy zólto czarnej byla w barwach flagi Włoskiej ?

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 22:24

kolo88 pisze: A mi się ta tarcza podoba - aktualna będzie jeszcze przynajmniej przez półtora roku, a po za tym nie o samą liczbę tutaj chodzi lecz o to, że nie zgadzamy się z odebraniem nam mistrzostw i moim zdaniem tarcza z liczbą 29 to właśnie symbolizuje, ale to tylko moja opinia :wink:
To chciałem napisać :ok: Ale gdyby była jakaś ciekawa alternatywa to też wezmę ;)

Fajka_rbr

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 22:27

Witam. Bardzo mi sie podoba projekt koszulki ktory wykonal faja69. Pytanie ode mnie jest takie, nie czytalem calosci tematu nie mam czasu na to teraz a chcialbym sie dowiedizec na szybko, czy we wszystkich rozmiarach koszulka bylaby wykonywana?

Koszulka tak mi sie podoba ze chcialoby sie zeby juz byla w produkcji hehe :) pozdro

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2010, 22:42

Fajka_rbr pisze:Witam. Bardzo mi sie podoba projekt koszulki ktory wykonal faja69. Pytanie ode mnie jest takie, nie czytalem calosci tematu nie mam czasu na to teraz a chcialbym sie dowiedizec na szybko, czy we wszystkich rozmiarach koszulka bylaby wykonywana?
Siema, a my nie mamy czasu ci odpowiedzieć...

tak, we wszystkich.

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2010, 10:20

hmm tak sobie myślę, że może któraś z naszych Pań podała jakiś ciekawy wzór? bo wiadomo chłop to chłop, babie nie dogodzi:P
także jak któraś z naszych dziewcząt ma coś ciekawego to umieszczać!

Obrazek
ODPOWIEDZ