T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- Motor
- Juventino
A ja byłbym zainteresowany wielkością damską w wersji męskiej :lol: .
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2010, 21:14 przez Motor, łącznie zmieniany 1 raz.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- alex_KiNiO
- Juventino
Ja też nie bardzo jestem przekonany co do tarczy z liczbą 29... Można by pomyśleć, żeby zastąpić to czymś innym fajnym, co będzie aktualne cały czas.Asta#8 pisze:I z tego powodu liczbę scudetti bym proponował odpuścic.dantroJT pisze:Daj Boże że nastąpi jakaś rewolucja i w następnym sezonie zdobędziemy scudetto, to koszulka będzie nieaktualna.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- FalsoVero
- Juventino
No kolejna super akcja 
Jeżeli chodzi o mnie to chętnie bym wciągnął wersję pierwszą tylko by się przydało by obrazek z przodu był większy. Druga sprawa przydałoby się na boku jak już niektórzy napisali logo Lega Calcio to już niezależnie od wersji koszulki . Trzecia sprawa czy koszulki byłby w takim samym bądź podobnym kolorze (oczywiście jeżeli do aukcji dojdzie).

Jeżeli chodzi o mnie to chętnie bym wciągnął wersję pierwszą tylko by się przydało by obrazek z przodu był większy. Druga sprawa przydałoby się na boku jak już niektórzy napisali logo Lega Calcio to już niezależnie od wersji koszulki . Trzecia sprawa czy koszulki byłby w takim samym bądź podobnym kolorze (oczywiście jeżeli do aukcji dojdzie).
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- gawron
- Juventino
Myślę, że dobra byłaby data 1897, z tym że bardziej uwydatniona niż w tym kleksie żółto-czarnym nic nie znaczącym. Albo po prostu walnąć samo '1897' jakąś dobrą czcionką i tyle. Lub też może napis np. 'bianconeri' i pod tym data 1897, jak to było kiedyś na koszulkach klubowych (dokładnie: "bianconeri" niżej "JUVENTUS" i jeszcze niżej "1897").alex_KiNiO pisze:Ja też nie bardzo jestem przekonany co do tarczy z liczbą 29... Można by pomyśleć, żeby zastąpić to czymś innym fajnym, co będzie aktualne cały czas.
Ale to tylko moje wizje..

- mb_1897
- Juventino
Jeśli będzie damska, to wezmę też. Dobra inicjatywa.
Ostatnio zamawiałem taką koszulkę i miała takie parametry jak podał faja. Noszę ją już rok, i wygląda naprawdę spoko. Nie rozciągnęła się a ni nie wyblakła. dobry materiał.
Co do kroju to optymalny byłby taki:)
http://image.spreadshirt.net/image-serv ... height/150
Ostatnio zamawiałem taką koszulkę i miała takie parametry jak podał faja. Noszę ją już rok, i wygląda naprawdę spoko. Nie rozciągnęła się a ni nie wyblakła. dobry materiał.
Co do kroju to optymalny byłby taki:)
http://image.spreadshirt.net/image-serv ... height/150
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- alex_KiNiO
- Juventino
No właśnie też tak myślę, że jakiś ciekawy napisik by był ok. Coś po włosku ładnego. Dodatkowo taki włoski napis przyciąga uwagę idących za nami na ulicygawron pisze:Myślę, że dobra byłaby data 1897, z tym że bardziej uwydatniona niż w tym kleksie żółto-czarnym nic nie znaczącym. Albo po prostu walnąć samo '1897' jakąś dobrą czcionką i tyle. Lub też może napis np. 'bianconeri' i pod tym data 1897, jak to było kiedyś na koszulkach klubowych (dokładnie: "bianconeri" niżej "JUVENTUS" i jeszcze niżej "1897").alex_KiNiO pisze:Ja też nie bardzo jestem przekonany co do tarczy z liczbą 29... Można by pomyśleć, żeby zastąpić to czymś innym fajnym, co będzie aktualne cały czas.
Ale to tylko moje wizje..

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- kolo88
- Juventino
A mi się ta tarcza podoba - aktualna będzie jeszcze przynajmniej przez półtora roku, a po za tym nie o samą liczbę tutaj chodzi lecz o to, że nie zgadzamy się z odebraniem nam mistrzostw i moim zdaniem tarcza z liczbą 29 to właśnie symbolizuje, ale to tylko moja opiniaalex_KiNiO pisze:Ja też nie bardzo jestem przekonany co do tarczy z liczbą 29... Można by pomyśleć, żeby zastąpić to czymś innym fajnym, co będzie aktualne cały czas.Asta#8 pisze:I z tego powodu liczbę scudetti bym proponował odpuścic.dantroJT pisze:Daj Boże że nastąpi jakaś rewolucja i w następnym sezonie zdobędziemy scudetto, to koszulka będzie nieaktualna.
FORZA JUVE!!!!!!
- stahoo
- Juventino
To chciałem napisaćkolo88 pisze: A mi się ta tarcza podoba - aktualna będzie jeszcze przynajmniej przez półtora roku, a po za tym nie o samą liczbę tutaj chodzi lecz o to, że nie zgadzamy się z odebraniem nam mistrzostw i moim zdaniem tarcza z liczbą 29 to właśnie symbolizuje, ale to tylko moja opinia

- Fajka_rbr
- Juventino
Witam. Bardzo mi sie podoba projekt koszulki ktory wykonal faja69. Pytanie ode mnie jest takie, nie czytalem calosci tematu nie mam czasu na to teraz a chcialbym sie dowiedizec na szybko, czy we wszystkich rozmiarach koszulka bylaby wykonywana?
Koszulka tak mi sie podoba ze chcialoby sie zeby juz byla w produkcji hehe
pozdro
Koszulka tak mi sie podoba ze chcialoby sie zeby juz byla w produkcji hehe

- stahoo
- Juventino
Siema, a my nie mamy czasu ci odpowiedzieć...Fajka_rbr pisze:Witam. Bardzo mi sie podoba projekt koszulki ktory wykonal faja69. Pytanie ode mnie jest takie, nie czytalem calosci tematu nie mam czasu na to teraz a chcialbym sie dowiedizec na szybko, czy we wszystkich rozmiarach koszulka bylaby wykonywana?
tak, we wszystkich.