Dymisja Deschampsa!!!!???
- Cube - fan Juve
- Juventino
Akurat z tym Lippim na Channel4 to nie jest żadna pewna informacja, zobaczymy, co powie sam zainteresowany. Choć w przypadku niemal pewnej już dymisji DD, były trener mistrzów świata byłby najlepszym rozwiązaniem. Niestety, niedługo kończy się kontrakt obecnego trenera Sampdorii - Waltera Novellino i obawiam się, że działacze będą chcieli zatrudnić właśnie jego
Obym się mylił, bo Lippiego chyba wszyscy kibice Juve przyjmą z otwartymi ramionami 

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zaraz mnie szlag strzeli! :evil:
Jeszcze tego z Sampy by tu brakowało!
Zarząd Juve chyba ma jakieś problemy ze sobą.
Oczywiście nie znamy szczegółów jak jest z DD, ale jeśli ma odejść to żaden Novellino nie powinien do nas przychodzić tylko ktoś jak Lippi.
Niech w końcu wyjaśnią te wszystkie sprawy z DD, Gigim, Trezeguetem, Camorem! Przecież to jest żenujące...
Jeszcze tego z Sampy by tu brakowało!
Zarząd Juve chyba ma jakieś problemy ze sobą.
Oczywiście nie znamy szczegółów jak jest z DD, ale jeśli ma odejść to żaden Novellino nie powinien do nas przychodzić tylko ktoś jak Lippi.
Niech w końcu wyjaśnią te wszystkie sprawy z DD, Gigim, Trezeguetem, Camorem! Przecież to jest żenujące...

- michal_os
- Juventino
szkoda mi Didiera
zrobil duzo dla Juve... Wolalbym bardziej zeby to on zostal a Secco odszedl ale mowi sie trudno...miejmy nadzieje ze teraz przyjdzie Lippi i bedzie jeszcze lepiej;) a tego mośka capello nie chce na oczy widziec! mam nadzieje ze z nim to ploty tylko...bardzo bym sie wkurzyl jak by wrocil
:doh: 

- bblackk
- Juventino
Didier wracaj do swojej "słodkiej Francji" i nie rozbijaj taktycznie ani personalnie Juventusu, tworząc kółko wzajemnej adoracji oraz taktykę "kopnij, może wpadnie". Przed Juventusem najważniejszy okres, który zadecyduje o tym jaką rolę będziemy odgrywać w Serie A w przyszłym sezonie i aż mnie ciarki przechodzą, że to Deschamp stoi za sterami.
Fajnie jakby Ancelotti wrócił, przynajmniej LM byłoby nasze...

Fajnie jakby Ancelotti wrócił, przynajmniej LM byłoby nasze...

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Z całym szacunkiem dla niego, ale co on takiego wielkiego zrobił, że piszesz w ten sposób? :roll: Generalnie rzecz biorąc to jeszcze nie zdążył się wykazać.michal_os pisze:szkoda mi Didierazrobil duzo dla Juve...
No chyba, że masz na myśli jego karierę piłkarską w Juventusie.
- Samsung~~
- Juventino
Dosłownie 2 minuty temu ukazał się news na JP o rezygnacji Didiera ze stanowiska trenera ekipy z Turynu. Tak samo podaje oficjalna strona Juventusu Turyn. Tracimy trenera, ale może wyjdzie nam to na lepsze?. Osobiście wolałbym by Didier dokończył sezon w eikipie Starej Damy. Cóż poprowadził nas do Serie A może należy mu się za to szacunek. Teraz trzeba wymienić kandydatów na jego stanowisko. Mówi się najwięcej o Lipppim, chyba każdy z nas chciałby by ponownie zagościł w naszych szeregach. Wszyscy wspominamy świetne czasy spędzone z tym trenerem. Inne nazwiska wsród kandydatów to Novellino i Capello.
- Łukasz
- Juventino
No cóż. Według mnie Didier Deschamps to dobry trener. Zrobił co do niego należało i jesteśmy obecnie w Serie A. Życzę mu wielu sukcesów w dalszej trenerskiej karierze (Lyon?). W moim odczuciu jest tylko jeden kandydat na jego następcę.
- white_wolv
- Juventino
Podjal sie pracy w zesple ktory stracil 50% swojej sily, zostal zdegradowany i mial rozpoczac sezon z -30 pktami. Jak dla mnie to duzo bo ryzykowal sporo.UlTrAs pisze:Z całym szacunkiem dla niego, ale co on takiego wielkiego zrobił, że piszesz w ten sposób? :roll: Generalnie rzecz biorąc to jeszcze nie zdążył się wykazać.michal_os pisze:szkoda mi Didierazrobil duzo dla Juve...
Mnie podobalo sie jego stosunek do pracy. Widac bylo ze wykonuje swoje obowiazki z pasja i sercem. Mila odmiana po Panu "mamkamiennatwarz" Capello.
- mat
- Juventino
Szkoda Didiera :? Mia³em nadziejê ¿e to on nas poprowadzi w Serie A. Po¶wiêci³ siê przychodz±c do nas w tak trudnym momencie.
Zobaczymy co nasz zarz±d teraz wymy¶li (no chyba ¿e by³o to zamierzone i ju¿ jest wyznaczony nastêpca Deschampsa
).
Zobaczymy co nasz zarz±d teraz wymy¶li (no chyba ¿e by³o to zamierzone i ju¿ jest wyznaczony nastêpca Deschampsa

- Gooray
- Juventino
Kurna jestem zupełnie zaskoczony. W ogole nie wiem co o tym mysleć! Chyba jednak bardziej ufałem Didierowi niż Secco i wydawało mi się że Deschamps będzie tym trenerem, który poprowadzi nasz marsz triumfalny! A tu zonk. :shock: Jeszcze dzisiaj Jego reakcja po bramce Nedveda...
Zobaczymy jak to w płynie na zespół i na kibiców, którzy planują przecież manifestację. Jak narazie jestem zniesmaczony....
Zobaczymy jak to w płynie na zespół i na kibiców, którzy planują przecież manifestację. Jak narazie jestem zniesmaczony....

- Discordia
- Juventino
A jednak DD odchodzi...
Mam mieszane uczucia, z jednej strony jestem bardzo wdzięczna Deschampsowi za to że przyszedł do Juve w trudnej sytuacji i wyprowadził nas z Serie B. Wielkie dzięki mu za to :!: Z drugiej strony jednak powrót Lippiego na stanowisko trenera Starej Damy byłby czymś fantastycznym
Cóż... Nie pozostaje nam nic innego jak patrzeć jak potoczą się sprawy...
Raz jeszcze, GRAZIE DD!!!
Mam mieszane uczucia, z jednej strony jestem bardzo wdzięczna Deschampsowi za to że przyszedł do Juve w trudnej sytuacji i wyprowadził nas z Serie B. Wielkie dzięki mu za to :!: Z drugiej strony jednak powrót Lippiego na stanowisko trenera Starej Damy byłby czymś fantastycznym

Cóż... Nie pozostaje nam nic innego jak patrzeć jak potoczą się sprawy...
Raz jeszcze, GRAZIE DD!!!
- Miolli
- Juventino
A więc...DD poprowadził Juve w 40 spotkaniach w Serie B z czego wygrał 28 , aż 10 zremisował i 2 razy jego ekipa schodziła z boiska jako pokonani.
Dla mnie nie jest to jakiś wielki wyczyn. Powiedzmy sobie szczerze , że niektórzy (optymiści) pisali , że nawet z minus 30 pkt uda nam sie awansować i widać , że to by się nie udało.
Ale czy to wina DD? Ciężko stwierdzić jednoznacznie. Jedyny oczywisty minus jego pracy , to zbyt szybkie pożegnanie się Juve z PW , czyli jednoznacznie z rozgrywkami w Pucharze Uefa , a szkoda bo to by był powrót... Nie powinniśmy się wypowiadać o tej niby kłótni. Jednak jeżeli spekulacje są prawdziwe , to ja jednak miałem pewne obawy ... ale co do postawy DD. Czytają te wiadomości , że wolimy jakiś prespektywicznych zawodników z francuskiej ligi , nie napwały mnie optymizmem. Dlaczego?
Bo Juve nie jest klubem w którym mają grać w kratke młodzianie , mają grać zawodnicy wybitni , a jeśli nie stać nas na nich to chociażby bardzo dobrzy.
A takim zawodnikiem jest niewątpliwie Vincenzo Iaquinta.
Co do trenerów to nie wiem czemu co po niektórzy oburzają się na myśl o Walterze Novellino , może nie bedzie to "szpanersko" brzmiało w rozmowach z kolegami , ale jest to całkiem dobry trener, dość doświadczony.Przeczytajcie to. Kolejny którego z chcią widziałbym na ławce szkoleniowej naszego klubu to Luigi Del Neri. Moim zdaniem to jeden z lepszych trenerów. Oczywiście nie mam nic przeciwko wielkiemu "come beckowi" Marcelo , ale pamiętajmy , że prędzej czy poźniej musimy znaleźć 2 Lippiego. Szkoda , zę DD nie zechciałby być jego asystentem...
Dla mnie nie jest to jakiś wielki wyczyn. Powiedzmy sobie szczerze , że niektórzy (optymiści) pisali , że nawet z minus 30 pkt uda nam sie awansować i widać , że to by się nie udało.
Ale czy to wina DD? Ciężko stwierdzić jednoznacznie. Jedyny oczywisty minus jego pracy , to zbyt szybkie pożegnanie się Juve z PW , czyli jednoznacznie z rozgrywkami w Pucharze Uefa , a szkoda bo to by był powrót... Nie powinniśmy się wypowiadać o tej niby kłótni. Jednak jeżeli spekulacje są prawdziwe , to ja jednak miałem pewne obawy ... ale co do postawy DD. Czytają te wiadomości , że wolimy jakiś prespektywicznych zawodników z francuskiej ligi , nie napwały mnie optymizmem. Dlaczego?
Bo Juve nie jest klubem w którym mają grać w kratke młodzianie , mają grać zawodnicy wybitni , a jeśli nie stać nas na nich to chociażby bardzo dobrzy.
A takim zawodnikiem jest niewątpliwie Vincenzo Iaquinta.
Co do trenerów to nie wiem czemu co po niektórzy oburzają się na myśl o Walterze Novellino , może nie bedzie to "szpanersko" brzmiało w rozmowach z kolegami , ale jest to całkiem dobry trener, dość doświadczony.Przeczytajcie to. Kolejny którego z chcią widziałbym na ławce szkoleniowej naszego klubu to Luigi Del Neri. Moim zdaniem to jeden z lepszych trenerów. Oczywiście nie mam nic przeciwko wielkiemu "come beckowi" Marcelo , ale pamiętajmy , że prędzej czy poźniej musimy znaleźć 2 Lippiego. Szkoda , zę DD nie zechciałby być jego asystentem...