AC Milan może zagrać w europejskich pucharach!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Marco7

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2006, 22:58

Michał`fcj pisze: Pamiętasz ten ciepły letni wieczór ? :prochno:
Od kiedy 25 maja to lato?

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2006, 23:00

MaxACM pisze:
Michał`fcj pisze: Pozdrów Berlusconiego ode mnie i podrap go po włosach. :P Mam nadziej ze dojdziecie do finału LM i przeżyjecie jeszcze raz to co było w Stambule :D Pamiętasz ten ciepły letni wieczór ? :prochno:
Na frustracje dobry jest Frustanol podobno. Z ciepłych wieczorów pamiętam ten z Manchesteru.
Na frustracje zazyje sobie piwko,ale dzięki za rade :) Wieczór w Manchesterze tez pamiętam, ale dziwie sie że Ty ,wielki kibic Milanu nie pamiętasz Stambułu :roll:
Marco7 pisze: Od kiedy 25 maja to lato?
Przenośni użyłem , letni brzmi lepiej niż wiosenny ,ale domyślam sie ,że ciężko Ci to zrozumieć.

Obrazek
MaxACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2006, 23:41

Michał`fcj pisze:Wieczór w Manchesterze tez pamiętam, ale dziwie sie że Ty ,wielki kibic Milanu nie pamiętasz Stambułu
Dobrze pamietam...normalnie odpowiedzialem na zaczepkę zawiedzionego wyrokiem Juventino. ;)

Marco7

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 00:04

Michał`fcj pisze:
Przenośni użyłem , letni brzmi lepiej niż wiosenny ,ale domyślam sie ,że ciężko Ci to zrozumieć.
W życiu głupszego tłumaczenia nie słyszałem. O Wigilii też powiesz, że to letni wieczór bo to lepiej brzmi? :rotfl:

I gdzie tu w ogóle przenośnia? Oj, lepiej odmów kilka zdrowasiek, żeby Giertych był jeszcze ministrem edukacji jak będziesz maturę zdawał :lol:

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 00:12

Marco7 pisze:
Michał`fcj pisze:
W życiu głupszego tłumaczenia nie słyszałem. O Wigilii też powiesz, że to letni wieczór bo to lepiej brzmi? :rotfl:
Może i tak powiem, a co nie wolno mi ?
Marco7 pisze: I gdzie tu w ogóle przenośnia? Oj, lepiej odmów kilka zdrowasiek, żeby Giertych był jeszcze ministrem edukacji jak będziesz maturę zdawał :lol:
Po pierwsze wsiochu, jestem ateista ,wiec na kij mi Twoje zdrowaśki ? Po drugie , mature już zdałem ,możesz nie wierzyć ,ale mnie to jakoś nie obchodzi.Kończe dyskusje bo po co mam kartki dostawać za dyskusje z Milanistą ??

Obrazek
Marco7

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2006, 00:21

Michał`fcj pisze: Po pierwsze wsiochu, jestem ateista ,wiec na kij mi Twoje zdrowaśki ? Po drugie , mature już zdałem ,możesz nie wierzyć ,ale mnie to jakoś nie obchodzi.Kończe dyskusje bo po co mam kartki dostawać za dyskusje z Milanistą ??
No to spokojna głowa, bo za wsiocha na pewno nie dostaniesz.

ODPOWIEDZ